3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- overzichtelijke site - goed assortiment - kwalitatief goed product

- bezorging was niet aangekondigd en pakket stond zomaar op 'op de stoep'. Slordig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke, trendy producten.

Procedure met het inleveren van een kadobon liep naar mening niet helemaal soepel en vlot.

Pluspunten

Snel,helder, makkelijk retourneren

Pluspunten

Mooie producten voor hele redelijke prijzen

Pluspunten

Hele leuke spullen, steeds vernieuwend en ook nog voor een goeie prijs.

Pluspunten

Mooie en ook kwalitatief goede spullen. Duidelijke website, leuk dat er bij de levering extra's komen in de vorm van catalogus, VT wonen, kaarten. Uitbesteding van de levering verloopt ook altijd prima.

Ik heb het afgelopen jaar zo'n vijf keer een meestal behoorlijk grote bestelling gedaan. Daardoor heb ik nu drie keer dezelfde VT wonen gekregen. En het zou leuk zijn als er opgemerkt wordt dat er zo trouw gekocht wordt en daar een extraatje voor aangeboden wordt, in welke vorm dan ook.

Pluspunten

Correcte service, snelle levering, vriendelijk medewerkers b navraag naar de producten. Ik twijfelde erg over de aankoop hier door een flink aantal slechte recensies. Na even bellen met de winkel een keurige correcte uitleg gekregen en ze hebben hun woorden waargemaakt.

Pluspunten

Bestelling netjes afgehandeld, netjes afgeleverd

De website is slecht te gebruiken op mobiele apparaten.

Pluspunten

Goed geïnformeerd van hoe en wanneer de levering komt.

Bij aankomst tetris kastje waren bij 2 planken lichte beschadeging.

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke telefoniste, alles in een keer goed geleverd.

Pluspunten

Tevreden over het product en de levering was prima op afgesproken dag en tijd.

Pluspunten

Gemaakte afspraken goed nagekomen

Pluspunten

Acties, bezorging

onbekendheid is fijn, dus niet te grootschalig. Voor de bezorging wordt er gebeld. Wellicht kan dit gewoon online worden geregeld.

Pluspunten

Mooie uitgebreide collectie. Regelmatig kortingsacties. Snelle levertijd Persoonlijk contact bij afspraak levering. Vriendelijke bezorger!

Weet ik niet!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, geen bezorgkosten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Maken van een afspraak voor afleveren van de kast is plezierig. Gratis bezorging is ook super.

Waar ik tegen aanliep was dat er alleen bezorgd kon worden op werkdagen van maandag t/m donderdag. Voor iemand die alleen woont en een fulltime baan heeft is dat lastig. Bezorgen in de avonduren, op vrijdag en zaterdag zou ik een meerwaarde vinden.

Pluspunten

Heeeele mooie spullen, goede service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle correspondentie en afhandeling

Voorraad informatie op de site goed bijhouden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Retour sturen is gratis, leuk productenaanbod.

Na aankoop van een product met korting (paasactie), moest het product helaas retour omdat het niet langs het trapgat ging. Ik wilde het product graag omruilen voor een kleiner exemplaar, maar kreeg hier niet de korting op waardoor ik genoodzaakt was om bij een ander bedrijf het product te bestellen. Ik vind het belachelijk om ruim €50 meer te betalen voor een kleinere uitvoering. Bij mijn retouraanmelding dit ook vermeld, maar hier werd simpelweg niet op gereageerd.

Pluspunten

mooi en goed verpakt snelle levering helemaal top!!!!

vooral zo doorgaan!!!

Pluspunten

Bij aankomst van het pakket bleek er een beschadiging te zijn aan 1 klepje van het bureau. Het bedrijf was goed telefonisch bereikbaar voor de klacht en er werd direct een nieuw klepje opgestuurd.

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?