Pluspunten

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Op meerdere dagen kunnen leveren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede collectie

bij bezorging is het achter de eerste deur, maar in een flat met lift is de deur niet beneden, meestal brengen de bezorgers of TNT het boven, maar toch het blijft een twijfelmoment qua aankoop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Originele collectie, mijn vraag werd snel beantwoord.

De kadobonnen kunnen niet in de webshop worden gebruikt, hierover wordt ook niets gecommuniceerd. Ik heb zelf contact opgenomen met de vraag hoe ik mijn bon kon inwisselen. Nadat ik de instructie gevolgd had, was er sprake van een zwart gat.. Ik had betaald en mijn bon opgestuurd maar bevestiging of reactie bleef uit totdat ik verrast werd door de bezorger aan de deur! Fijn om mijn spullen te kunnen ontvangen maar een bevestiging van verzending was prettig geweest.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie!

Pluspunten

alles was goed.

Pluspunten

Snel, helder, overzichtelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed aanbod.

Flexibeler zijn met bezorging. Als normaal werkend persoon is het bijna onmogelijk om iets te laten bezorgen.

Pluspunten

Super snelle levering. Mooie spullen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het was alleen jammer dat de verkeerde deur in het pakket zat. We wachten nog op een goede deur.

Pluspunten

gewoon lekker duidelijk overzichtelijk no nonsens leuke kast gekocht levering etc duidelijk en goed

Pluspunten

Mooie website, overzichtelijk, snelle levering, makkelijk betalen.

Pluspunten

Zeer snelle en correcte reactie op mijn mailtjes

Even een melding dat het retour pakket goed is gearriveerd en daarna gelijk geld terug storten. Ik heb nu 2 weken geleden het pakket retour gestuurd en nog niets ontvangen. Afgelopen week een mail gestuurd of het pakket wel is aamgekomen(waar overigens weer snel op werd gereageerd)

Pluspunten

Leuke meubelen met een leuke aanbieding. goede gratis levering aan huis.

De montage beschrijving van de kast had iets uitgebreider gekunt, we moesten wel heel goed kijken op de tekening hoe het in elkaar moest, Het is wel gelukt hoor, maar het nam wel veel tijd.

Pluspunten

Prima , snelle bezorging Alles in orde

Pluspunten

Voor het eerst een product besteld bij Basiclabel.nl. Duidelijke communicatie over wanneer het product geleverd zou worden. Wijzigen van aflever adres was ook geen probleem. Product is op de afgesproken datum afgeleverd. Compliment over de manier waarop het product is ingepakt; dit was zo zorgvuldig gedaan dat er geen beschadigingen op mijn product zat.

Geen verbeterpunt of tips, maar mijn hartelijke dank!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie spullen! De is bank prachtig en de trolley lekker stoer!

De bank zou op vrijdag komen, maar dat werd maandag... Dat ligt niet aan jullie maar aan de vervoerder die het naar Texel brengt. Jammer dat de lendekussens er niet bij zaten...

Pluspunten

Prima! Goede service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Als je een kast verkoopt en op de site staat eenvoudige montage, zorg dan ook voor een eenvoudige montage of goede montage beschrijving. Ik heb een kast nu al 2 weken in plankjes en schroeven in de gang staan omdat en de beschrijving niet klopt en het niet eenvoudig is. Op mijn reactie wordt niet gereageerd

Pluspunten

Snelle levering, bereikbaarheid klantenservice, mooi aanbod artikelen

Pluspunten

verkopen mooie woonartikelen voor een redelijke prijs. verder een leuke folder,en een goede en snelle afhandeling en bezorging v/d artikelen. ga,zo door!

Pluspunten

Uitstekende producten, goede communicatie over bezorging.

Pluspunten

Snelle levering, doen wat ze beloven, goed product, onbeschadigd aangekomen. Bericht dat ze het aan vervoersbedrijf hebben overgedragen. Vervoersbedrijf overlegt netjes over dag en tijd, bericht over tijd. Uiterst correct bezorgd en binnen gebracht. Toppie.

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?