Pluspunten

Snelle en goede service. Hele leuke attentie gekregen bij de bestelling. Extra leuk. Ben ontzettend blij met mijn nieuwe kasten!

Pluspunten

Pluspunten

Service en producten

Levering duurde even en liep niet helemaal goed met uitleveren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke winkel,met mooie spulletjes

bij het binnenkomen van de bestelde lamp bleek de ketting waar de lamp aanhangt niet echt geschikt te zijn voorin mijn woning,graag zou ik meer productinformatie van een artikel willen lezen zodat ik en andere consumenten niet naar een lasser moeten on de ketting te verkleinen,waardoor er extra kostenvoor mij bijkomen.

Pluspunten

Goede site, goed verpakt en snelle levering

Stuur een mail als de spullen zijn verstuurd incl een post nl barcode

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voorraad en zodoende snelle levering

Prijs site basiclabel komt niet overeen met beslist.nl Hogere prijs valt dan erg tegen. Hier mail over gestuurd, jullie geven schuld aan ander. Geen compensatie of tegemoetkoming.

Pluspunten

Snelle verzending, mooie dienbladen: perfecte service!

2 sterren: slechter dan verwacht

Bezorging duurde lang. onduidelijkheid tot 2 dagen over datum levering.

Pluspunten

Snelle levering. Zorgvuldig verpakt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leukaanbod tegen leuke prijs

ze doen wat ze moeten doen... Persoonlijk zou ik t chill vinden om nog een track and trace te ontvangen of een bevestiging dat er iets verzonden is. T is nu meer van, we hebben je betaling.

Pluspunten

Mooi product, snel geleverd en mooie prijs

Eén hoekbeugeltje van bovenblad te weinig in pakket

Pluspunten

Top service!

Pluspunten

Goed assortiment, mooie merken, online verkoop

Assortiment mag ruimer, denk aan Scandinavische merken. Voorraad lijkt beperkt. Op=op, geen nabestelling mogelijk. Wandladders nu modieus, maar mis diversiteit in aanbod. Bv ladders van HKliving, deze waren maar kort verkrijgbaar en nu niet meer in assortiment. Graag voorbeelden van inrichting, middels foto's, moodboards. En heeeel graag een vestiging/winkel in het centrum van Nederland, utrecht of omstreken.

Pluspunten

goede prijs en snelle verzending

PostNL afleverpunten kunnen kiezen, en een bericht als mn product verzonden wordt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele leuke producten met leuke prijs. Makkelijk te bestellen!

Duurt heel lang voordat de levering is en pad na telefoontje ( heb het nog niet)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwalitatief mooie kleding.

Weinig tegemoetkomend t.a.v. opgave emailadres i.v.m. korting van € 10 voor de ander en € 5 voor jezelf. Is niet uitnodigend om volgende keer weer te bestellen bij basiclabel. Ik ben in ieder geval op zoek gegaan op internet naar andere webwinkel waar ik sjaal van Filippa k wel met korting heb kunnen bestellen. Werkt niet klantenbindend...

Pluspunten

Wat er gezegd wordt ook doen. Paar keer gebeld voor de barcode, uiteindelijk via de mail gekregen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie producten

Onhandige website die vaak niet doet wat hij zou moeten doen. Lange leertijd, zonder statusupdayes

Pluspunten

Snel

Pluspunten

snelle service! Degelijk verpakt. Mooie produkten voor een mooie prijs!

Stuur even een mail met verzendinfo. Of dat het verzonden is. Dit hebben wij niet gekregen. We hadden geluk dat we per toeval thuis waren...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie collectie

Als iets niet op voorraad is, zou het fijn zijn als je bericht krijgt. Ik heb na anderhalve week zelf moeten bellen omdat ik niks hoorde. Toen bleek het artikel niet op voorraad te zijn.

Pluspunten

Prima. Alles volgens de verwachting verlopen. Goede verpakking en geen verzendkosten!

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?