3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Coulance. Ik had een kast besteld in augustus 2014. Kast keurig bezorgd. In dezelfde week ontving ik een email met kortingen op bepaalde producten. Ik opende deze email en zag dat de kast was afgeprijsd. Keurig opgelost door 2 waardebonnen toe te sturen.

Helaas laat de sierlijst op de kastdeur los en er zitten wat kleine beschadigingen in het hout. Is het mogelijk hier een soort lakstift voor te ontvangen om dit bij te werken?

Pluspunten

makkelijk te bestellen en snelle gratis verzending

Pluspunten

Goede service Mooie spullen Klantvriendelijk

niks dat ik kan verzinnen

Pluspunten

helemaal positieve ervaring: snelle en goede levering, goede communicatie over tijdstip van levering. Betrouwbaar.

Pluspunten

Gratis levering. Goede prijs - kwaliteit verhouding. Duidelijkheid wanneer het product geleverd wordt.

Pluspunten

Goede service snelle levering en alles duidelijk voor een bestelling.

Pluspunten

Ik had een beschadigd onderdeel. Kreeg direct reactie op mij mail en nieuwe onderdelen opgestuurd. Heel tevreden over dit bedrijf.

Pluspunten

Duidelijk, helder en transparant in het hele bestel- en leverproces. Je kunt je voorkeurs dag aangeven wanneer je wilt dat iets thuis geleverd wordt, en de periode waarin het geleverd wordt is 2u (dus bijvoorbeeld tussen 10u en 12u). Je hoeft dus niet de hele dag thuis te wachten.

Je weet pas een dag van te voren wat de levertijd zal zijn. Alsnog moet je dan van te voren de hele dag vrij plannen, om vervolgens maar 2u thuis te hoeven wachten. Iets langer van te voren weten wanneer het geleverd kan worden zou prettiger zijn voor mensen die druk zijn.

Pluspunten

Leuke collectie. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Keurig afgeleverd en erg leuk om ook nog een kadootje te ontvangen! Een tijdschrift en setje kaarten.

N.v.t.

Pluspunten

Mooie presentatie op internet en een heel mooie collectie (ik word er heel hebberig van

Dit is de eerste keer dat ik bij basic label bestel. Kan nu geen verbeterpunten of tips voor het bedrijf aanleveren .

Pluspunten

Snelle levering Mooie kwaliteit Goede website

Pluspunten

Heel tevreden en enthousiast, leuke showroom , winkel. Leuke producten, goede prijs. Snelle levering, klantvriendelijk medewerkers.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Klantenservice kan veel beter

Pluspunten

Voldoet aan verwachting. Dus prima.

Pluspunten

Onze adresgegevens klopten niet, dat werd snel opgelost. Het pakketje was feestelijk verpakt en rook ook nog eens lekker. Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle keurige (ook telefonische) service; fantastisch (verpakte) kasten geleverd gekregen en keurige bezorging. Een aanrader dus!

Zo doorgaan!

Pluspunten

Leuke aparte spullen voor een betaalbare prijs. Goeie service

Pluspunten

Goede service. Snelle levering die goed verzorgd was. Keurig gebeld en te volgen via computer.

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?