Pluspunten

Accuraat , correcte aflevering, goede prijsstelling

Pluspunten

Duidelijk, snel en makkelijk het juiste artikel gevonden.

Wellicht meer naambekendheid creëren. Nu via vergelijkingssite terechtgekomen.

Pluspunten

Twee kasten bij Basic Label gekocht, goede en snelle levering. Makkelijk om in elkaar te zetten.

Afwerking van schroeven, met goedkope plastic plaatjes, mag wel iets beter materiaal zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, alles netjes ingepakt

Pluspunten

mooie collectie, snelle levering, goede kwaliteit

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijk geholpen in de winkel

Niet tevreden over hoe de geleverde bank is gestoffeerd. We hebben hierover gemaild en een officiele klacht ingediend. Deze klacht deden jullie af met een zin. Zeer onprofessioneel. Ik koop hierdoor niet nog een keer iets bij basic label.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke handleiding bij bestelde kast. Kast ziet er zeer degelijk uit. Vandaag in elkaar gezet, nog niet in gebruik.

Nog iets secuurder de pakketten samenstellen. Bij een van de lades ontbreekt de achterzijde: er zijn 3 zijstukken geleverd en 1 voorzijde. Hierover nemen we nog contact op met de klantenservice.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De transporteur zou een half uur van te voren bellen zodat ik thuis zou zijn, dit is niet gebeurd.

Pluspunten

Goede communicatie, zeer vlotte levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging

Geen melding wanneer er bezorgd ging worden

Pluspunten

Snelle levering (compleet en zonder beschadiging)

Graag een foto de bedbodem met wellicht een aanbeveling een matrasbeschermer te kopen ter voorkoming slijtage.

Pluspunten

snelle levering. product is precies zoals beschreven en als op de foto.

Pluspunten

Prima prijs kwaliteitverhouding. Correcte levering.

Pluspunten

snelle vlotte levering goed verpakt

geleverde product niet helemaal in goede staat: controle voor verzending naar klant.

Pluspunten

Snelle levering, mooie spullen!

Pluspunten

Mooie spullen en snelle levering. Daarnaast goede prijzen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede site, snelle levering.

Helaas had het pronkrek transportschade aan de rechter bovenhoek. Ik heb dit zelf kunnen repareren met lijm en een zwarte viltstift.

Pluspunten

Snelle levering Vriendelijke mensen Netjes geholpen na 'klacht'

Pluspunten

Snelle levering.

ingewwikelde montage

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel inzicht in bestelling bij telefonisch contact.

Automatische email over een onvolledige bestelling was reeds verzonden, echter de bestelling en betaling waren wel doorgekomen. Hiervoor heb ik even naar het hoofdkantoor gebeld.

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?