Pluspunten

Goede service. Snelle en vriendelijke reactie van de klantenservice op een vraag. Hoge service door gratis verzenden en retour. Wij hadden ons verkeken op de grootte van een aangeschafte stoel maar dat was geen probleem voor de retourservice.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

verpakking beter controleren had kleine beschadiging in paneel van kast,en doos was aan uiteinde flink nat of in wagen van bezorging nat geworden of in opslag

Pluspunten

Bestelling via website gaat makkelijk en snel. Goede communicatie omtrent levering. Goede afhandeling.

Levering zou iets sneller mogen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke en mooie site.

Duidelijkheid over verzending, op de site stond 2-3 werkdagen. Dit is niet gehaald. Zal mede te maken hebben met de periode tussen Kerst en Nieuwjaar. Spiegel hangt inmiddels perfect!

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd

Pluspunten

Snel, geen verzendkosten en mooi ingepakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed verpakt

Levertijd

Pluspunten

Goede en prettige service, ook in de winkel Tijdschriften, kaarten en folder pakket bij bestelling is super leuk - wordt erg gewaardeerd! Betrouwbaar Breed modern assortiment Levering door vervoerder is goed en communicatie over afleverdatum en tijdstip is top!

Zou wel fijn zijn als je misschien iets meer keuze mogelijkheden hebt qua kleur van de meubels. Tot nu toe heb ik paar keer gehad dat ik iets wilde dat maar in 1 kleur te bestellen was. Tip: aanbieding in combinatie met een woonblad of interieurstyliste of korting op verf

Pluspunten

Snelle en nette levering. Leuke producten. Veel op voorraad.

Pluspunten

Snelle levering en produkt was super goed ingepakt tegen eventuele beschadigingen.

Pluspunten

snelle reactie op mail bij vragen en klachten, en snelle levering.

?

Pluspunten

Pluspunten

Vlotte levering.

Pluspunten

prima levering en prima product, zelfs nog eerder geleverd dan verwacht.

geen

Pluspunten

Super snelle levering Gratis verzending! Goed verpakt Leuke hippe spullen voor goede prijs

Geen, ga zo door!!

Pluspunten

Supermooie producten, breed assortiment en niet onbelangrijk: snelle (en gratis!) levering. Ik kom zeker weer 's terug!

Pluspunten

snelle levering, duidelijke site

Pluspunten

Prima product, heldere omschrijving, makkelijk in elkaar te zetten en is conform foto. De levering verliep volgens afspraak.

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verpakt.

Pluspunten

Snelle levering, vooraf goed geïnformeerd over de datum van levering en het tijdstip.Netjes verpakt. Tevreden.

Pluspunten

Snelle levering, artikel op voorraad en scherpe prijs!

Pluspunten

Goede prijs, goede kwaliteit en snelle afhandeling, snel geleverd. Top!!!! Ga zo door.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Beter, tijdig en juist informeren over levering van goederen...

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?