1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle beantwoording mail

Voorraad goed weergeven. Mijn bestelde en betaalde product bleek uitverkocht.

Pluspunten

Super klantenservice! Je wordt op de hoogte gehouden van alles. We wisten precies waar we aan toe waren. Heel fijn! Om maar niet te spreken over de geweldige bank, die helemaal in elkaar gezet werd. Kan niet beter! Op naar een eventuele volgende bestelling!

Pluspunten

leuk ingepakt!

Pluspunten

Erg leuk om zo'n mooi ingepakt 'cadeautje' te ontvangen!

Verzending gebeurt niet direct, maar na een paar dagen. Dit kan echt sneller.

Pluspunten

Snel, goede prijs, verzendkosten gratis, overzichtelijke website.

Pluspunten

Levering in de aangegeven termijn. Leuk en goed verpakt Geld retour omdat iets is uitverkocht, helaas( zie verbeterpunt)

Site was niet op tijd bijgewerkt, waardoor zaken uitverkocht waren

Pluspunten

Snelle bezorging en het was ook nog erg leuk ingepakt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer snelle levering, goede prijs

Pluspunten

Eerste zending verkeerd geleverd perfect opgelost door Danielle kreeg binnen een dag het juiste product.

beslist zo doorgaan.

Pluspunten

snelle bezorging. artikel komt overeen met de afbeelding op de site.

Pluspunten

Snelle levering, nadat bleek dat er een verkeerd artikel werd geleverd is de fout snel en adequaat hersteld. Als extra wegens ongemak een leuk kleding rek ontvangen. Geweldige service, waarvoor complimenten.

Pluspunten

snelle service en mooie producten! Bureau wat wij hadden besteld is helemaal zoals wij hadden gehoopt, top!

?? niks kunnen ontdekken, wil nu wel graag ook een keer het assortiment in de winkel zien. Dus als wij in de buurt zijn komen we zeker langs.

Pluspunten

snelheid van bezorgen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Handig om een volgende keer te vragen of het begane grond is of een verdieping.

Pluspunten

Leuke artikelen en op tijd geleverd:)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles goed

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Product keuzemogelijkheden

Levertijd!!! Je verwacht bij een product in de opruiming, dat een bedrijf er vanaf wil omdat het uit de collectie gaat. Als je dan 6 weken moet wachten... En indicatie levertijd afgeven voor je definitief besteld (in jullie geval verkoop je dan veel minder....!).

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?