Pluspunten

Pluspunten

Snel en correct. Goed verpakt.

Pluspunten

Snelle en kosteloze levering. Een prettige site met veel keus.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op tijd geleverd

Kast is helaas van slechte kwaliteit en lastig in elkaar te zetten!

Pluspunten

Perfecte site!! Snelle levering!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Speelgoedkist is slordig afgewerkt, deksel sluit niet goed, schroefje te weinig, afwerking is niet glad. Echt zonde van mijn geld

Pluspunten

goede service. duidelijkheid omtrent levering

Pluspunten

Ik heb geen email ontvangen dat de order goed was ontvangen, dit zou fijn zijn geweest.

Pluspunten

snelle levering verpakking

Pluspunten

Snelle levering en ook nog een leuk cadeautje!

Pluspunten

Mooie spullen voor leuke prijsjes. Snelle levering en super leuk dat er een vt wonen bij de levering zat!

Geen. Kwam de website tegen via marktplaats. Had er (helaas) niet eerder van gehoord.

Pluspunten

Het is gewoon goed.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb wel een mail gekregen dat er vertraging is wb de levering van mijn bestelling. Afhankelijk van de datum van levering zal ik dit bedrijf wel of niet aanbevelen. De bestelling is inmiddels keurig geleverd en ik ben er heel blij mee!

Ik heb (nog) geen bestelling ontvangen. Ik weet niet waarom de vertraging is opgelopen en weet ook (nog) niet zeker wanneer de bestelling geleverd wordt.

Pluspunten

leuk model,strak en leuk om te zien.

Wij hebben de onderste stang op gelijke hoogte van de voorste stang (daar achter dus) vast gemaakt, zo kunnen er twee broeken hangen, en dat is wat handiger!

Pluspunten

Snelle aflevering, leuk dat er een VT wonen magazine bijzat en ansichtkaarten

Pluspunten

snelle levering. goede kwaliteit

Pluspunten

De spulletjes zijn erg leuk en goede kwaliteit. Snelle levering en netjes verpakt. Wat ik zeer zeker ook een positief punt vind is dat verzenden gratis is!

De website werkt ontzettend slecht. Hij blijft telkens hangen, zowel op de telefoon als op de laptop. Het heeft anderhalf uur geduurd om de bestelling te plaatsen, ik had het bijna opgegeven. Daar mag zeker wat aan gedaan worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, snelle website en mooi verpakt!

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?