3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede status updates Gratis levering

Levering via dutchned duurde lang

Pluspunten

Op de woonbeurs 2 kussentjes gekocht, kon ze niet meteen mee nemen maar werden gratis per post thuis gestuurd. Na 2 dagen keurig thuis afgeleverd, prima service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij de beurs snelle service, leuke producten

Producten die we hebben ontvangen verschillen wel met die in de winkel liggen. Hierover volgt nog een mail deze week.

Pluspunten

Snelle service, heel goed verpakt. De fotolijsten zien er in het echt net zo uit als op de foto op de website. Zoals de informatie ook aangaf.

geen

Pluspunten

Leuke, kwalitatieve spullen voor redelijke prijzen.

Pinnen op woonbeurs zonder storingen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle levering goed advies

levering niet compleet; deurvergrendeling ontbrak...!!! servicedesk onvriendelijk/gehaast lange nalevering van vergeten onderdelen (nog steeds niet ontvangen.

Pluspunten

Makkelijk met de pin betalen op de Woonbeurs Snelle (digitale) bestelling op de Woonbeurs Snelle levering Product goed verpakt

Pluspunten

Pluspunten

Snelle afhandeling klacht. Bank aan huis gerepareerd, alles snel geregeld door basic label zonder 'gedoe'. Snelle beantwoording mail. Klachten worden series genomen en opgelost. Vriendelijke mensen aan de telefoon. Breekbare spullen worden goed verpakt. Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie site en mooie producten.

Ik had graag na mijn bestelling een ontvangstbevestiging gekregen. Nu heb ik deze pas na twee weken ontvangen, nadat ik erover gebeld heb.

Pluspunten

Zeer mooie assortiment, goede prijs/kwaliteitverhouding

geen

Pluspunten

Snelle levering, maken waar wat ze beloven.

Pluspunten

Werd netjes geholpen op de woonbeurs. Mail was ook netjes aangekomen met de factuur Lamp was ook netjes verpakt.

Vond het alleen niet leuk met de post. Krijg haast nooit pakjes, dus had vrijdagavond gekeken, zou zaterdag bezorgd worden. Ik met mooi weer 2 uur lang binnen gezeten, kwam er niemand. Hadden ze dat nog daarvoor veranderd. Dat was even balen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Mooie producten, ruim assortiment! Zeer goed verpakt en leuk ingepakt.

Klanten een track trace code geven via de mail en melden dat de order verzonden is. Nu moet je steeds zelf inloggen op jullie site om te kijken of de order al onderweg is.

Pluspunten

gratis verzending, op tijd geleverd, goed verpakt

Pluspunten

Goede kwaliteit, mooie prijsje. Snelle levering.

Pluspunten

Vriendelijke medewerkster op de woonbeurs. Snelle levering! Mooie items!

Pluspunten

Kwaliteit

Levertijd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Heb een week geleden een bedbankje besteld wat bij jullie op voorraad was en betaald, maar tot nog toe niets ontvangen. Ook afleveren hoort bij een bestelling!

2 sterren: slechter dan verwacht

We hebben de lamp nog niet ontvangen!

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?