Pluspunten

Duidelijk site, ze hadden precies wat ik zocht, snelle nette afhandeling en aflevering

Pluspunten

Goed aanbod, snelle en correcte levering - precies op tijd.

Wat meer informatie over de levertijd in de factuur.

Pluspunten

Fijne website, snelle levering en hele mooie kast. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Overzichtelijke site en levering mooi op tijd!

Pluspunten

Op tijd geleverd.

Twee kasten ontvangen. Bij een kast klopt de inhoud niet.

Pluspunten

Super goed geregeld allemaal. Mijn tafel was er in een paar dagen en de levering (tussen (7-9 am.) was geweldig goed. Nette jongeman voor de afgesproken tijd aanwezig in de straat 6.45 uur, motor uit wachtend tot er bij ons leven in huis kwam voor hij aanklopte (niet belde om het hele huis wakker te maken) op het raam. Service is dus klasse. En de tafel. Super gaaf. Alles netjes verpakt, zonder beschadingen, duidelijk instucties..... Dit is mijn derde artikel van Woood en gewoon klasse

Helemaal geen. Vooral houden zo. Ik zou willen dat alle bedrijven zo waren.

Pluspunten

Mooi product, stevig hout

In t pakket miste ik 2schroefjes om de lades vast te zetten, zou u die na kunnen sturen? Verder is het vastmaken van de poten best lastig, omdat het blad van t buro dan al in elkaar zit.

Pluspunten

Geen afleveringskosten Kosten produkt zijn lager dan in plaatselijke doe het zelf zaak

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Afspraken na komen. Eerst vergeten ze een pakket te versturen. En als je zegt dat je het niet meer wilt. Word het toch verstuurd

Pluspunten

Prachtig product, goed omschreven, ook formaat viel niet tegen.

Beter communiceren over levertijd, er werd geen verwchte leverdatum aangegeven.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

ik heb geen levering ontvangen, maar krijg wel deze mail

Pluspunten

Item was niet direct leverbaar maar ik werd daarvan keurig op de hoogte gesteld. Voldeed aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

Leuke site natuurlijk, tevens een snelle levering!!

Pluspunten

Leuke artikelen, goede prijs. Zorgvuldig verpakt.

- Meer detailfoto's - Meer informatie, na bestellen/betalen bleef het een paar weken stil. Een bevestiging met verwachte leverdatum is dan prettig. - de te volgen statusupdate gaf nihil aan informatie. - vrij lange levertijd.

Pluspunten

Twee meubelstukken van Woods bestelt. Enkele van de onderdelen waren niet mooi. Deze werden zeer snel vervangen door BasicLabel. Top Service!!

Pluspunten

Zeer snelle levering. Zeer degelijk verpakt ter voorkoming van beschadiging.

Pluspunten

snelle levering, goede aanbieding, prettig geholpen voor het maken van de bezorg afspraak

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle, correcte levering.

Pluspunten

Snelle levering, goeie prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

De afhandeling door het transportbedrijf Dutchned, was zeer correct. Nette afhandeling, duidelijke afspraken. Op tijd terug gebeld etc.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie spullen! Vooral alle pure materialen.

bij een beschadigde levering gaat de afhandeling onduidelijk. veel mail contact, voordat duidelijk is wat de bedoeling is.

Pluspunten

Ik had gedacht een inelkaar gezette meubel die afgeleverd zou worden. En nu leek het net zoals Ikea het altijd doet. Maar wel n goed kastje hoor! En de klantenservice was ook goed. Dit viel gewoon n beetje tegen.

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?