Pluspunten

supersnelle levering

Pluspunten

Na een telefoontje is er direct actie ondernomen en een foutje opgelost..SUPPER! Goede bezorgdienst, ze bellen en maken een aflever afspraak.

Inhoud van de verpakking controleren voor dat het de deur uit gaat.

Pluspunten

Snelle service, goed materiaal.

Niet direct

Pluspunten

Snelle en adequate levering; een onderdeel wat niet goed was werd per omgaande vervangen.

Pluspunten

De bestelling is zeer snel overgedragen aan het vervoersbedrijf. Deze namen weer zeer snel contact op en de bezorging verliep ook vlekkeloos.

Pluspunten

Zeer snelle levering en de fauteuils zijn prachtig. De prijs - kwaliteitsverhouding is uitstekend.

Pluspunten

Duidelijke website en bestelwijze. Artikelen zaten bijzonder goed verpakt en waren optimaal beschermd voor transport.

Ik kon geen indicatie van de levertermijn vinden. Hierdoor was het pakket 1 tot 2 dagen later dan ik had verwacht.

Pluspunten

goed assortiment prettige communicatie snelle levering goede prijs

?

Pluspunten

Mooie kast! Goede levering en alles naar wens.

Dit was een paasactie! 20% goedkoper dus! De dag na Pasen werd de kast echter voor € 50,-- minder aangeboden dan voor de paasactie. Zeer teleurstellend en dit voelde niet goed!!

Pluspunten

snelle levering leuke spullen

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie

Pluspunten

Overzichtelijke website. Bezorging is correct en snel. Basiclabel.nl is absoluut aan te bevelen!

Pluspunten

Hele snelle levering en een super product! Ben er heel blij mee.

Pluspunten

Snelle en goede levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

producten, service, stylingsvoorbeelden

Ik vond het wel bijzonder dat je bij een online woonwinkel geen cadeaubonnen digitaal in kunt leveren, dit had ik wel verwacht en is ook echt een tip. Vandaar een 7 en geen 9.

Pluspunten

ik had iets besteld wat weken later bezorgd moest worden. Netjes gewacht en gebeld in de juiste week. Goed bezorgd.

Pluspunten

Nette afhandeling van de bezorging, snel en vriendelijk.

Pluspunten

Snelle service, aangename telefoon gesprekken bij vragen.

Om verwarring te voorkomen; mensen die de avond voor een actie in gaat een product hebben gekocht niet de volgende dag attenderen op kortingsacties.

Pluspunten

Functionele en heldere website, correcte administratieve verwerking en levering.

Pluspunten

goede prijs, gratis bezorging (in mijn geval), correcte aflevering.

geen

Pluspunten

Goedemiddag, mijn aankoop en contact met basic label is mij zeer goed bevallen zeer goede service en levering en bij problemen wordt alles snel en correct afgehandeld. Mvg LC Spits-de Jong.

GEEN.

Pluspunten

Zeer goede service en perfecte aflevering.

Pluspunten

Goede en snelle klantenservice

Kosteloos retour zenden

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?