Mooie producten

Snel geleverd en zeer tevreden

Slechte communicatie en matige kwaliteit

Beperkt aantal tekens, dus een samenvatting: -Verschuiven de leverdatum 3 dagen voor levering zonder enig bericht. -Handleiding is erg moeilijk te volgen -Staal verbindingen sluiten niet netjes aan -La paste niet, hiervoor moest het bureau weer een deel uit elkaar. Maar dit was wel de laatste stap in de handleiding.

Keurig!

Na een dagje fietsen kwamen wij langs de winkel van Basiclabel in Hoorn. We werden door de leuke stoelen voor de deur aangetrokken naar de winkel. Leuk rondgekeken en stoelen getest. Uiteindelijk thuis via internet de stoelen besteld. Volgende dag geleverd. Dat ging keurig!!

Snel in huis

Leuke plank besteld voor in huis, hangt inmiddels al aan de muur.

zeer betrouwbaar

Ongeacht welke bestelling die ik voorheen heb gedaan kan ik het iedereen aanraden. Alle materialen zijn goed, mooi, en de prijs is goed te betalen. Niet te vergeten, de service, ze leveren heel snel en goed verpakt. Wat mij betreft, ga zo door. M.v.g. Marij

Heel tevreden van de snelle levering en de mooie kast!

Leuke webshop met een leuk aanbod. Heel tevreden over de snelle levering en de manier van leveren. Er werd eerst vooraf contact opgenomen om te vragen of de dag past en nadien werd nog via mail het uur doorgestuurd. Heel tevreden ook van de mooie kleerkast!

Goede aankoop goede levering

Twee mooie fauteuils besteld voor zeer correcte prijs. Levering was ca 8 weken en dit klopte precies. Makkelijk levering inplannen via app, tijdvak van 2 min uur en correct op tijd.

De klantgerichtheid van Basiclabel is niet onaardig maar kan beter

Ik heb een tv meubel van woood besteld. Het product is incompleet. Alle schroeven ontbreken en de scharnieren die erbij zitten zijn niet correct. Ik heb gebeld en gemaild en ik ben netjes te woord gestaan, dat ze het vervelend vonden en dat ze de leverancier gingen contacten, dat was alles. Na een paar dagen heb ik naar de status gevraagd en werd mij verteld dat er nog geen reactie was en dat dit wel 2 weken kon duren. Nog steeds ben ik netjes te woord gestaan. Het tv meubel is uit de doos en ligt in mijn woonkamer. Er staat op de gebruiksaanwijzing dat je na het openen het meubel zo snel mogelijk in elkaar moet zetten ivm het risico op krom trekken. Ik kreeg het advies er iets zwaars op te leggen. Ik heb aangegeven dat ik niet 2 weken wil wachten, want na 2 weken is er nog geen oplossing dus wellicht duurt het nog langer. Toen heb ik zelf voorgesteld om een nieuwe te laten bezorgen en op hetzelfde moment deze om te ruilen zodat ik sneller in het bezit ben van de schroeven. Ik vind dat een klantenservice dit zelf voor mag stellen. Verder bieden ze ook niets aan ter compensatie. Ik ben zeker wel tevreden over basiclabel maar ook wel een beetje teleurgesteld dat er zo makkelijk mee omgegaan wordt.

Super mooie kast!

Een hele fijne kast met veel ruimte en goede kwaliteit.

snel bezorgd

snel, efficiënt, goed product, goede koop.

om 7.00 uur precies werd het product geleverd! Ongebruikelijk zo vroeg. Maar het was precies wat er beloofd was, en de kast zit twee dagen later precies zo in elkaar. Goed product die linnenkast.

Prachtige witte kast besteld voor op de slaapkamer van mijn dochter. Hele goede kwaliteit en goed stevig! Ben zeer tevreden!

Leuke website

Leuke, duidelijke website, nette bezorging

Zeer tevreden ♡

Geen aanbetaling. Snelle reactie op mijn vragen. Levering volgens afspraak, netjes binnen gebracht. Betaling een paar dagen later nadat het bankstel al geleverd was. De bank zit heerlijk en staat prachtig. Een goede keuze.

Top bank

Wel raar dat wanneer ik de bank in het filiaal had gekocht ik een waardebon zou hebben gekregen. Deze heb ik dus niet gehad omdat ik de bank online heb gekocht. Behalve de lendenkussens omdat dit wat moeizaam ging online( onduidelijk).

Prima kast en nette aflevering

Prima kast en nette aflevering

Mooi bed

Levering volgens afspraak. Dochter is heel blij met haar grote meidenbed.

Top service !

Goede kwaliteit

Snel, vriendelijk en mooie spullen!

Mooie website. Eenvoudig bestellen. Snelle levering. Hippe spullen van goede kwaliteit.

2x slechte ervaring

Mooie bank gekocht, zou de volgende dag geleverd worden, er over gebeld ja werd allemaal geregeld, 5 dagen later eindelijk de bank mogen ontvangen, werd bij de deur neergezet ivm corona was wel zo prettig geweest dat te vermelden zodat ik hulp eerder had kunnen inschakelen. 9 aug tafeltje besteld en betaald, was niet naar wens 11 aug terug gestuurd, via T&T gezien dat hij allang terug is maar mijn geld nog niet. Voor mij geen basic label meer.

Mooi product met een goede prijs.

Het product is precies zoals het wordt aangeboden op de site en voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Goede informatievoorziening en netjes afgeleverd.

Ze waren later door pech met een busje. Maar zeer vriendelijk opgelost door een andere collega.

Ik had een los tafelblad met poten besteld. De levering was eerder dan verwacht. Er zat een goede beschrijving bij, dus al met al ben ik blij met mijn aankoop.

Prima en snel.

Je kunt er goed winkelen. Alles wordt snel verwerkt en bezorgd. Alles wordt duidelijk aangegeven.

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?