Laden reviews...
64 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden steeds snelle levering en betrouwbare service. Het bestelproces is eenvoudig en duidelijk. De communicatie verloopt vlot en professioneel, en de chauffeurs zijn vriendelijk. Al met al is de ervaring positief en biedt de dienstverlening een prima prijs-kwaliteitverhouding.
Voor de deur afgeleverd en aardige chauffeur
13 July 2026
Eleonora
Alkmaar
Eerste keer besteld op Hemelvaartsdag, de dag er na als een mail dat ze de eerst volgende maandag al kwamen. Vriendelijke chauffeur en alles netjes neergezet waar wij het wilde hebben. 2e bestelling duurde iets langer voor ze kwamen leveren wat voor ons niet uitmaakte en in 5 werkdagen is nog steeds redelijk snel. 3 dagen voor levering kwamen wij er achter dat wij eigenlijk te weinig ophoogzand besteld hadden, 1 telefoontje en het was geregeld. Je krijgt heel simpel een betaal link in je mail om het verschil bij te betalen en het is klaar.
22 June 2026
Jasper
Vianen
Goede prijs, ruime keuze, perfect afgeleverd. Kortom: top.
21 June 2026
Ryan
Zeist
Gewoon goed geregeld
15 June 2026
George Jungst
Deurne
Gemakkelijke bestelling, begint op de duidelijke website, eindigt met de correcte aflevering op de afgesproken locatie. Goed prijsniveau.
7 June 2026
Andreas
Bergen Nh
Bestelling werd snel geleverd. Bezorger was zeer vriendelijk en behulpzaam.
5 June 2026
Peter
Rotterdam
Van te voren even contact gehad omtrent de levering en voorraad. Alles is opgepakt zoals besproken. Enorm fijn.
4 June 2026
Sjors
Steenbergen
prima service de stenen zijn afgeleverd waar het moest en dat scheelde mij erg veel werk
1 June 2026
Leon de Ridder
Hierden
Snelle levering. Goede communicatie! De volgende bestelling zeker weer hier bestellen!
24 May 2026
Sebastiaan van Tricht
Wijk bij Duurstede
Steenvoordeel... ze doen het elke keer goed! Heel aardig, hele fijne mensen die met je meedenken. Respect!
18 May 2026
Kano
Amsterdam
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. De service is erg klantgericht, vriendelijk en professioneel. Bestellingen worden snel geleverd en er wordt altijd flexibel meegedacht. Goede communicatie en afspraken worden netjes nagekomen. Zeker een aanrader!
16 May 2026
Marinka Hageman
Bussum
Veel voordeel voor weinig geld,en het aanbod is uitgebreid
11 May 2026
ROB VAN DAM
Delft
Zeer duidelijke website. Goede kwaliteit producten, zeer goede communicatie en volgens afspraak geleverd
11 May 2026
Louis
Neerbeek
Bestellen ging gemakkelijk. Na de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden. De levering was snel. De chauffeur belt als hij dichtbij is. Heel prettig.
28 April 2026
Mirella Hendrikx Miedema
ALMERE
Makkelijk Bestellen via website en gelijk een mail met bevestiging. Chauffeur belt netjes van te voren en zet alles netjes neer zoals afgesproken. Daarna nog een levermailte met foto’s hoe het geleverd is. Keurig.
25 April 2026
Peter
Hierden
Blij mee, goede service. Snelle levering.
23 April 2026
Frouke
Berghuis
goede en vlotte levering
20 April 2026
jurre
wetering
Het viel niet mee met de levering door omstandigheden maar de chauffeur heeft het goed opgelost.
17 April 2026
Marco
Voorthuizen
Goede service, doen er alles aan om tijdig te leveren. Bestelling werd op tijd en netjes geleverd.
12 April 2026
Bart
Oo
In deze dure tijden zijn tegels gratis bezorgt. Communicatie rondom brengen erg goed. Tot nu toe erg tevreden. En ja ook showroom buiten werktijd. Werkt ook erg fijn om de tegels even te zien
30 March 2026
nicolaas tempelaars
SOEST
Onze klus was niet groot en dan zijn bij andere bedrijven de kosten voor levering al snel hoog (in verhouding). Steenvoordeel was dus de uitkomst. Alles netjes en op tijd geleverd door een uiterst vriendelijke chauffeur.
27 March 2026
W
Leiden
Passteentjes voor TTE tegels besteld en laten leveren op de camping in Delft. Alles top geregeld inclusief het een half uur van tevoren bellen zodat ik naar de poort kon lopen om het lossen van de steentjes vanaf daar te begeleiden De steentjes zijn op dinsdag besteld en 2 dagen later op donderdag al gebracht. Nogmaals bedankt voor het soepele verloop van alles. En Richard speciaal een aparte vermelding voor zijn stuurmans kunstwerk ter plekke.
26 March 2026
Chris en Joke
Den Haag. Delft
Helemaal prima
21 March 2026
Mike
De Vos
Heel vriendelijk geholpen. De levering was supersnel. De speciale kleinere bakwagen kon door de smalle bochten van ons park manoeuvreren en zo de gehele levering keurig netjes bij ons op de oprit plaatsen. En nog voordelig ook! Ik ben zeer tevreden!
16 March 2026
Anne Mieke
Amersfoort
Makkelijk bestellen van producten, snelle levering en chauffeur die meedenkt
14 March 2026
Astrid