Super snelle en goed levering

Verbaasd over de snelle levering. Kwaliteit product was top

Geleverd zoals besteld

Prima service.

Zou het zo weer doen prijs goed! Communicatie goed! Bezorging goed! Niets op aan te merken perfect!

Geweldige service

In deze Corona tijd waarin iedereen op het laatste moment nog tegels wil hebben, hebben ze bij Steenvoordeel echt hun uiterste best gedaan. Onze tegels zouden op maandag geleverd worden, wij hadden met onze stratenmaker de zaterdag ervoor afgesproken. Na een telefoontje konden de tegels toch nog vrijdag geleverd worden. Daarna kregen we een telefoontje dat de tegels niet leverbaar waren maar we konden wel een duurdere krijgen voor hetzelfde geld. Geweldige tegels en geweldige service! Nogmaals hartelijk dank!

Fijn bedrijf

Goed en vriendelijk geholpen veel keus goede afhandeling

Snelle service, ook foutje snel opgelost.

Bestelling werd geleverd, maar bleek gedeeltelijk verkeerd geleverd. Maar binnen een paar dagen was de levering omgeruild met de gewenste materialen. Verder goede bereikbaarheid. Ben tevreden.

Chauffeur vriendelijk en goede stenen

Chauffeur was vriendelijk En behulpzaam Stenen waren goed Alleen van sommige klein hoekje af En van de 10 kantplanken waren er 2 gebroken Voor de rest zeer te vreden

Prima werk

Zondags besteld smaandags thuis. Netjes zo dicht mogelijk bij het huis. Goed te bereiken om afspraken te maken.

Goede en snelle levering

Makkelijk duidelijk en goed geleverd

Goede service !

De tegels die door ons waren besteld zijn snel geleverd en de gemaakte afspraken zijn perfect nagekomen

Alles in orde

Gewoon prima, tegels snel en netjes geleverd.

Snel en vriendelijk

Snel geleverd ( 4 dagen ) en vriendelijke levering.

goede service duidelijk en vriendelijk

heb een positieve ervaring 2x besteld en allebei zo snel mogelijk geleverd en plek in goed overleg. Communicatie was duidelijk

Top servise!!!

Ik heb de klinkers bij slimbestraten besteld, maar na 3 weken wachten, had Ik Geen zin in en heb Ik bestelling geanuleerd. Toen heb Ik het bij steenvoordeel besteld en binnen een week product gekregen. Top servise!!!

Correcte, snelle en goede kwaliteitslevering

Prima prijs/kwaliteits verhouding maar ook perfecte tekening van stenen cirkel. Snelle levering en keurig verpakt zowel pallet als bigbag. Ruim voor de leverings datum mail met gevraagde legpatroon ontvangen. Kortom prima bedrijf, een aanrader.

Grandioos

Ik had tegels besteld die toch niet op voorraad waren, momentopname. Ik werd hierover meteen ingelicht en er werd meteen naar een oplossing gezocht. De man die mij belde had al van te voren gekeken of er tegels qua kleur die ik mooi vind op voorraad waren. Ik kreeg 3 opties waarvan de eerste meteen bingo was. Ondanks dat er een prijsverschil was hoefde ik niet bij te bestalen. Ik kon duidelijk merken dat meneer verstand had van het assortiment, zeer prettig. De volgende ochtend werd alles keurig geleverd en in mijn tuin gezet. De klusser kwam de volgende morgen en nu heb ik de aller mooiste achtertuin van heel Nederland!!!! Dank jullie wel Steenvoordeel en Klusser...Echt top!

Super snel, en goede materialen

Prima en snelle service, materialen goes verpakt.

Goede service en snelle levering

Nadat ik de bestelling heb geplaatst binnen 2 dagen bezorgd. Echter op de dag van bezorging zou mijn bestelling tussen 9 en 11 bezorgd worden. De bezorger was er al om half 8. De tegels zien er mooi uit en zijn van hoge kwaliteit. Paar keer telefonisch contact gehad, top service.

goede service

komen de afspraken na en zijn geen moeilijke mensen . zeker een aanrader.

Keurig nette snelle levering

Snel geleverd, netjes in de voortuin en vriendelijke chauffeur!

Prima levering, vriendelijke mensen.

erg snel geleverd. En hele vriendelijke mensen.

prima prijs en correcte afhandeling

Bestelling voor terras onder tuinhuisje, keurig afgehandeld, en zelfs eerder geleverd dan verwacht.

Snelle goede service

Snelle goede service. Onze bestelling beton u-profielen, om een buitenkeuken te maken, werden snel geleverd. Toen bleek dat bij levering drie profielen stuk waren, werd het na één belletje opgelost en nieuwe geleverd. De producten zijn goed van kleur en voldoen aan de verwachtingen. Mooie buitenkeuken geworden.

Goed!

Goed!