Snel, op tijd en Compleet zonder beschadigingen

Snel leverbaar. Ondanks drukte op afgesproken dag geleverd, met een net telefoontje dat t iets later werd dan gepland. Geen 1 kapotte of beschadigde tegel!

Snel, duidelijk en gemakkelijk

Voor onze voortuin hebben wij stenen besteld via Steenvoordeel. Dankzij de duidelijke en overzichtelijke site met een duidelijke beschrijving bij de producten hebben wij snel onze stenen kunnen vinden. De stenen werden vervolgens snel en netjes afgeleverd!! Ik kan iedereen aanraden hier eens te kijken als je op zoekt bent naar stenen of andere producten voor de tuin!

Een top bedrijf , snelle levering

Echt een aanrader om hier je tegels en toebehoren te bestellen , snelle levering , super vriendelijk personeel zowel aan telefoon als chauffeur ( die een extra pluim verdient)

nette mensen en zeer klantvriendelijk

keurige feedback aan de telefoon, bedanken netjes voor de opdracht/order

Perfect,

chauffeur belt keurig zoals afgesproken, krijgt zijn vrachtauto netjes in de smalle straat, lost alles op de plek die we wilden en was daarbij uiterst vriendelijk en opgewekt.

Hele fijne firma met een geweldige service

Ik ben geweldig geholpen en werd er meegedacht met mijn wensen en werd een passende oplossing gevonden toen bleek dat de gekozen tegel niet op voorraad was.

Zeer snelle levering en uitstekende service

In de ochtend mijn bestelling geplaatst en dat werd de volgende ochtend al geleverd. Zeer goede communicatie vooraf over het tijdstip en de chauffeur was keurig op tijd! Over de bestelde producten kan ik nog niets zeggen, deze staan nog ingepakt op de oprit.

prima service

4 mei besteld, 6 mei in huis

Mooie cobble stones, scherpe prijs, snelle levering

We zochten een mooie cobble stone voor ons terras en de tuinpaden. De York 30×20×6 vonden we erg mooi. En Steenvoordeel.nl was veruit het scherpst geprijst. Snel volgens afspraak geleverd. Het eerste deel heb ik al aangelegd. Zit er mooi in en ik kom tot nu toe geen breuk tegen. Mooi product dus.

Groot assortiment

Flexibel, vriendelijk, snel

Snelle en heldere communicatie en service

We hadden informatie nodig over een bepaalde steensoort. Binnen 5 minuten terug gebeld dat de leverancier op voorraad had en geleverd kon worden. Zelfde geldt voor het navragen van de aflevertijden. De levertijden zijn in orde, en de bezorgkosten in directe omgeving zijn prima in orde, zeker vergeleken met ander leveranciers.

Snel correct flexibel prettig professioneel

Makkelijk besteld en snelle communicatie. Chauffeur denkt ook goed mee tijdens bezorgen van de spullen zodat deze op volgorde staan zoals je ze gaat gebruiken. Goede kwaliteit stenen zoals verwacht. Zeer prettige ervaring.

Prima, snelle levering

Voordelig en snel, super bedankt!

eenvoudig besteld en duidelijke afspraak inzake levering

Top kwaliteit plus mega goede service !!!

Echt petje af voor dit bedrijf goede kwaliteit prijs verhouding. De service uitstekend, In mijn straat kan geen grote vrachtwagen komen. Een telefoontje en alles werd voor me geregeld ik had geen zorgen meer over hoe het voor me deur kwam. 3 dagen later netjes voor me deur afgeleverd. Nogmaals bedankt en dikke pluim voor jullie !!

Zeer snelle service!!

Stenen besteld... volgende dag bezorgd! Werkelijk top!

Hele vakkundige snelle service

Bestelling online geplaatst en snel een bevestiging gehad. Snelle levering (3dagen later). 2 BB zand konden niet geleverd worden en binnen 2 dagen nageleverd! Op vrijdagavond om 21:45! In 1 woord; topservice.

Snel geleverd en het materiaal heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Duidelijke site, vriendelijk personeel, snellere levering dan verwacht

Eerst langs de 'showtuin' geweest om enkele stenen te bekijken. Wel zo handig: deze is altijd open, ook als de winkel dicht is. Daarna nog een keer langs geweest om een paar verschillende kleuren op te halen. Dit was geen enkel probleem en ik werd vriendelijk geholpen. Toen ik dezelfde dag een bestelling wilde plaatsen werden mijn laatste vragen wederom snel beantwoord en zou er binnen een week geleverd worden. Dezelfde avond een update: binnen twee werkdagen zou de vrachtwagen langskomen. De chauffeur nam de moeite om zo dicht mogelijk bij de gewenste plek te komen en was zeer zorgvuldig met het uitladen van de bestelde producten.

Keurig geleverd, ook op het moment dat het óns uitkwam. Stenen zijn in werkelijkheid net anders dan dat we vanaf de foto dachten, maar niet minder mooi. Zelf krijg ik ze ook niet goed op de foto, dus daar zal dit aan liggen. Echt netjes geleverd.

Fijn bedrijf, goede communicatie

Had aardig wat contact gehad met verschillende leveranciers, maar steenvoordeel stak met kop en schouders er bovenuit wat betreft de goede communicatie. Ondanks een klein probleem met de levering, wat uiteindelijk zeer netjes is opgelost, zeer tevreden.

sneller geleverd als ik had gedacht en vriendelijke chauffeur

De internetbestelling snel verwerkt en bezorgd.

Zoals hierboven. De bestelling snel verwerkt en bezorgd.

Bestrating persoonlijk bekeken en daarna online besteld. Toen de bestrating geleverd werd zag ik dat er iets niet klopte. Ik had de verkeerde besteld, maar dit werd zonder probleem omgeruild. Leuke prijzen qua bestrating en transportkosten. Netjes bericht van te voren welke dag ze komen bezorgen Kortom super.

Oude Telgterweg 290

3853PL Ermelo