Bezorging was ontzettend slecht
Afgelopen week muurblokken besteld en zouden op donderdag om 07:00 uur geleverd worden. We zaten in de eerste lichting kregen we te horen, vandaar het vroege tijdstip. Zat keurig klaar om de deur open te doen, maar na 2,5 uur nog niets te bekennen. Vervolgens gebeld met de vraag waarom er nog niemand was. Bleek dat we, maar dan ook zonder iets te communiceren, opgeschoven waren naar de tweede lichting van de dag en de blokken geleverd zouden worden tussen 11:00 en 12:00 uur. Prima, maar communicatie was fijn geweest. Vervolgens niemand gezien in dit tijdsvak. Geen communicatie, niets. Om 13:30 uur kwam er ineens iemand aanrijden met de blokken. Geen belletje gehad. Had dit wel verwacht door de andere recensies die ik gelezen had dat de bezorger altijd keurig even belde als hij er bijna was. Het is dat ik nu niet richting kantoor hoefde, maar vind het bijzonder slecht dat er geen communicatie is zodra er een wijziging is van het afgesproken tijdstip. Tuurlijk kan het altijd zijn dat het even anders loopt, maar ik heb nu tot 13:30 uur thuis zitten wachten terwijl er 07:00 uur gecommuniceerd was.
Erg slecht. Misschien een volgende keer beter, maar die zal er bij ons hoogstwaarschijnlijk niet meer komen. Zal het ook niet bij anderen aanraden om hier gebruik te maken van de bezorging.