Er werd op de dag van leveren geen tijdvak gemeld. Na telefonisch contact op de dag van leveren kon ook geen tijdindicatie worden gegeven. De belofte dat er teruggebeld zou worden is niet nagekomen.
Pluspunten
Maatvaste tegels en snel geleverd. Betonblokken zijn van goede kwaliteit. Weinig tot geen beschadigingen.
VerbeterpuntenContact met betrekking tot levering kan beter. Meerdere keren gebeld met betrekking tot levering. Ik zou een dag van te voren een mail krijgen met tijdvak voor levering. Deze is niet verstuurd.
Pluspunten
zeer snel geleverd, dag van aankomst gemeld
Verbeterpuntenzou fijn zijn als tijdstip ook gemeld kan worden. 1 van de stenen (betonblokken) was anders dan de andere was uiteindelijk geen probleem omdat we een extra hadden besteld zou jammer zijn als nieuwe levering nodig was geweest.
Pluspunten
Alleen maar positief gevoel. Snelle rechtstreeks communicatie en ook meedenkend bij eventuele naleveringen. Dikke pluim voor dit bedrijf. Kunnen veel mensen nog wat van leren!
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Duidelijke communicatie
Pluspunten
Fantastisch gespecialiseerd assortiment. In alles snel en betrouwbaar. Uitstekende voorlichting. En met al die positieve punten: ook no goeie prijzen.
VerbeterpuntenGraag wat grote mediterrane terrastegels.
Pluspunten
Alles goed
Pluspunten
correcte aflevering en precies op tijd die afgesproken is
Verbeterpuntengeen enkele
Waarom wil dit bedrijf mijn IP-adres opslaan, samen met mijn naam en emailadres??
Beste Ferenc, Uw naam en e-mailadres worden opgeslagen om u op de hoogte te kunnen houden van de status van uw bestelling en u een bevestiging van uw bestelling te sturen. Het IP-adres wordt inderdaad ook op de achtergrond geregistreerd. Het enige wat wij met IP-adressen doen is het beveiligen van de website. Uw IP-adres en andere gegevens worden absoluut niet met anderen gedeeld. Ook gebruiken wij geen ip-adressen om het gedrag op de website bij te houden. We hopen dat we u daarmee kunnen geruststellen. Met vriendelijke groet, Team Steenvoordeel
Pluspunten
duidelijke website, makkelijke bestelwijze, goede prijs/kwaliteitverhouding
Pluspunten
prettig service en vriendelijke mensen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snel opgeleverd ben heel erg tevreden was duidelijk alles.
Pluspunten
doet echt zijn best om aan de wensen van de klanten te voldoen! Echt top!
VerbeterpuntenGrotere showroom
Pluspunten
Snelle levering, precies bezorgd op de plek die we hadden aangegeven bij de bestelling.
Pluspunten
Goede prijs, prima website en de communicatie en levering zijn dik in orde!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Breed assortiment voor bouw , bestrating, tuinverlichting , gereedschap en diverse . De schoorooms boven in de winkel zijn ook overzichtelijk, kortom een mooie bedrijf !! En niet te vergeten vriendelijk en behulpzaam !
Oude Telgterweg 290
3853PL Ermelo