Pluspunten
VerbeterpuntenEindelijk een voorbeeld van een bedrijf die snapt wat het concrete betekent om klant centraal beleid te voeren! Daarnaast snappen ze ook hoe je lekker praktisch met klanten kunt communiceren zonder veel schakels en 100 keer te worden door verbonden! De prijzen zijn ook zeer goed en daarmee is het plaatje geheel compleet!!!
Pluspunten
Hulpvaardige orderpickers
VerbeterpuntenHoewel aangekondigd dat ik de artikelen zou komen ophalen was er niets vooruit klaargemaakt.
Geachte heer Hamwijk, Hartelijk dank voor uw feedback. Hoewel het wel gebruikelijk is dat we de bestelling voorbereiden, is dat in uw geval dus helaas anders gelopen. Onze welgemeende excuses daarvoor. We nemen dit zeker mee voor toekomstige bestellingen. Met vriendelijke groet, Steenvoordeel
Pluspunten
Goede service, snelle levering
VerbeterpuntenEr werd een mail gestuurd dat er die dag geleverd ging worden (om 15:00 uur) terwijkl er die ochtend om 08:15 al geleverd was.
Pluspunten
Snelle levering, mooie prijs
VerbeterpuntenToen ik een mail kreeg met de melding dat "vandaag" geleverd zou worden, was alles al geleverd. De betreffende mail had dus geen zin meer..
Pluspunten
Correct, behulpzaam, vriendelijk,komt afspraak na, communiceert goef.
Pluspunten
Prima levering
Pluspunten
Prettige afhandeling zowel bij bestellen als afhalen super
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, goede email communicatie. Snel geleverd door een vrolijke chaufeur.
Pluspunten
Prima levering en communicatie
Verbeterpunten1 afspraak (levering op gemeentegrond) was niet nagekomen, maar dit is prima hersteld overigens (dit is dan eigenlijk ook niet echt een klacht of verbeterpunt).
Pluspunten
Bij de levering wat stoepbanden vergeten. die werden de volgende dag nagebracht zodat ik wel direct kon starten met het werk
Pluspunten
Zeer snelle levering, alles ging eigenlijk soepel en vlot.
Pluspunten
Dat het snel bezorgd was
Pluspunten
een dag eerder geleverd
Pluspunten
Goedkoop en goede levering
VerbeterpuntenNiks eigenlijk
Pluspunten
De producten zijn makkelijk te bestellen via de webshop. Levertijd is snel. De service is uitstekend. De bezorger heeft de producten over de schutting in de tuin gezet. Echt top!
VerbeterpuntenIk kan er geen bedenken.
Pluspunten
16 verkeerde stenen werden binnen 3 dagen nageleverd! Super
Pluspunten
Super nette levering en ervaren chauffeur die product met zorg leverde. DuidelijkHeidi omtrent de bestelling via nette overzichtelijk email.s
VerbeterpuntenAls ik dan iets moet noemen zou een mogelijke tijdindicatie van de levering fijn zijn.
Preciezer aangeven hoe laat de levering is. Na zelf gebeld te hebben bleek de levering tussen 14 en 17 uur te zijn.. Uiteindelijk was het 17.45. Dit kan preciezer of klant effe bellen.
Pluspunten
Telefonisch contact en advies was prima, waardoor we op het voor ons juiste moment konden bestellen en geleverd kregen. Na een foutje bij de levering werd dit prima opgelost. Het koste ons maar 1 telefoontje.
Oude Telgterweg 290
3853PL Ermelo