Pluspunten
Vrachtwagenchauffeur belde een paar minuten van te voren dat die onderweg was en heeft alles netjes op de oprit neergezet.
Pluspunten
Goede afspraken en prijs.
VerbeterpuntenEen van de bestelde artikelen was niet meer leverbaar. Ik kreeg het aanbod om een vervangend artikel van een maat groter voor dezelfde prijs te ontvangen. Akkoord gegaan. Wat bleek na levering: het vervangende artikel bleek afwijkend van kleur te zijn. Dit had vermeld mogen worden.
Pluspunten
Maandagavond bestelling geplaatst en dinsdag een telefoontje gehad dat de bestelling goed was ontvangen en dat de levering gepland stond voor de maandag erna. Omdat ik alles had geregeld voor de zaterdag is men druk aan het werk gegaan. Donderdagmiddag werd mijn bestelling afgeleverd dankzij de supergoede en snelle service! Nogmaals dank hiervoor! De bestrating ligt en inmiddels mooi in!
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Pluspunten
zo door gaan
Pluspunten
's avonds besteld, volgende dag geleverd. Prima prijs / kwaliteitverhouding
VerbeterpuntenIk kan op de website doorklikken wanneer ik aangeef e.e.a. bezorgd te willen hebben met betaling middels PIN. Kennelijk was deze optie alleen mogelijk voor zelf afhalen. Weliswaar een nette mail hierover, maar ik moest uiteindelijk een nieuwe order inbrengen en middels telebankieren het bedrag voldoen.
Pluspunten
Mailen dag van levering. Leveren in de tuin!
VerbeterpuntenIndicatie levertijd geven
Pluspunten
Top. Eerste ervaring om via internet te bestellen! Is super gegaan!
Pluspunten
Prima, snel en netjes geleverd volgens afspraak. De nazorg waarover gecommuniceerd was, moet nog komen. Hoop dat dat ook goed gaat.
VerbeterpuntenEen enkele steen miste een hoekje en een bandje was gebroken. Denk niet dat daar iets aan te doen is met het vervoer maar dat zou misschien beter kunnen. Ik heb nog niets nageteld dus misschien is er wel meer geleverd dan besteld en dan heb ik geen verbeterpuntjes.
Pluspunten
Nakomen van afspraak
VerbeterpuntenIets beter verpakken, misschien op een weg werp pallet
Pluspunten
- Klantvriendelijk personeel - Snelle levering / goede voorraad
Verbeterpunten- Bij online bestelling zou het prettig zijn als je een e-mail ontvangt met wat je nou daadwerkelijk hebt besteld en wat de kosten zijn. - Bij ophalen staan er hele jonge jongens om te helpen met laden, sommige dingen zijn echt te zwaar voor hen, dus heb ik gezegd ik laad zelf wel even. Voor mij geen probleem, kan me echter voorstellen dat het voor andere vervelend kan zijn.
Pluspunten
Fijne medewerkers!
Pluspunten
Alles volgens afspraak voor een scherpe prijs!!
Pluspunten
goede prijs. Snelle levering. Er wordt voor levering een mail gestuurd en op de dag zelf nog even gebeld.
Pluspunten
Helemaal blij dat mijn bestelling eerder geleverd kon worden! Communicatie hieromtrent ook helemaal top
Pluspunten
goed en snel
Oude Telgterweg 290
3853PL Ermelo