Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenWe hadden woensdag afgesproken want dan was ik vrij. Goederen zijn dinsdag geleverd met het gevolg dat ik alles om kan rijden naar de achtertuin. Beetje jammer. .
Pluspunten
Prima afgeleverd. Uitstekende bezorging thuis met meedenkende en bekwame medewerker. Mooi visitekaartje van het bedrijf.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen.
Pluspunten
Mooie stenen besteld, liggen nu in de tuin, zelfs nog wat tips erbij gekregen! Erg fijne webwinkel.
Pluspunten
Op de site besteld en ben keurig per mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling. De bestelling werd keurig in de achtertuin geplaatst door de chauffeur. de stenen zijn zoals op de site te zien is dus dat is ook naar verwachting. goed bedrijf, prijzen ook in orde en snelle levering
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
kan moeilijk oordelen na 1x iets bestellen
Pluspunten
communicatie levering prijs/kwaliteit in werkelijkheid zijn stenen (in mijn geval) lichter qua kleur dan op foto website. Echter kleur bevalt wel!
Verbeterpuntenvoor leken misschien meer informatie met betrekking tot materiaal stenen, gebakken of beton
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
VerbeterpuntenKwaliteit vd stenen was niet 100% was echter aan de buitenkant vd pallet niet te zien. Gelukkig kon ik ze allemaal verwerken.
Pluspunten
Goede prijs en op maat te leveren, bv opsluitbandjes zijn per stuk te bestellen (sommige winkels alleen per pallet). Verder bleek bij het graven dat we teveel zand hadden besteld. Een email met het verzoek om minder zand uit te leveren werd snel opgepakt en het verschil in prijs per bank overgemaakt. Kortom de voordelen van zowel webwinkel als een persoonlijke benadering, gewoon prettig en zeker aan te bevelen. Onze bestelling betrof: ca 40 m2 stenen, straatzand en opsluitbandjes.
VerbeterpuntenGeen, gewoon goed en prettig bedrijf.
Pluspunten
Prijs en kwaliteit vd stenen
Verbeterpunten1 Op tijd leveren ( 1 dag te laat). 2 Niet op adres afgeleverd maar 500 verAfderop. 3 Afspraak restitutie van betaald leverkosten (75 euro) nog niet ontvangen. (1 week).
Geachte heer Berendsen, Uw situatie qua levering was erg lastig. Na meermalen telefonisch contact werd u aangeraden 'offline' te bestellen. Echter, de bestelling werd toch online geplaatst, waar geen speciaal transport gekozen kan worden. Na de problemen met verzending zijn wij toch een oplossing overeengekomen: zelf 260 meter overbruggen en restitutie van de verzendkosten. Wij betreuren het dat u desondanks geen positief oordeel heeft over Steenvoordeel. Excuses voor de ontstane situatie.
Pluspunten
snelle levering en mooie prijs
Pluspunten
Ik vond de klinkers, ten op zichte van vergelijkbare stenen, gunstig geprijsd. Klinkers zien er heel mooi uit, zijn er erg blij mee. Klinkers werden exact op de juiste dag geleverd als ik gevraagd had.
Pluspunten
Goed contact en snelle levering. Transport zonder schade. Zou volgende keer zeker weer bestellen.
Oude Telgterweg 290
3853PL Ermelo