Blij met mijn haardje goede service

Hele mooie haard en super goeie service

Vanuit Hoofddorp bij Haardjesland gaan kijken en na meerdere zaken bezocht te hebben hier eindelijk een elektrische haard gevonden die we wél mooi vonden. Goed geholpen en eerlijk ingelicht. Leuke bijkomstigheid was dat deze haard veel goedkoper is dan de meeste andere haarden die we hebben gezien en er goedkoop vonden uitzien. Echt een hele mooie haard! Door een meet/rekenfoutje hebben we de Modern Fire Smart 127 cm haard besteld, terwijl we de 115 cm moesten hebben. Hier kwamen we gelukkig achter voor hij verstuurd was. Meteen gebeld met Haardjesland en dit is direct opgelost, dezelfde dag nog is de goede maat verstuurd en het bedrag teruggestort dat we teveel hadden betaald. Super service!! Mijn man heeft er een prachtige ombouw omheen gemaakt en onze haard brandt heel erg mooi. Super blij mee!!

Geweldig!!

Vanuit Hoofddorp bij Haardjesland gaan kijken en na meerdere zaken bezocht te hebben hier eindelijk een elektrische haard gevonden die we wél mooi vonden. Goed geholpen en eerlijk ingelicht. Leuke bijkomstigheid was dat deze haard veel goedkoper is dan de meeste andere haarden die we hebben gezien en er goedkoop vonden uitzien. Echt een hele mooie haard! Door een meet/rekenfoutje hebben we de Infire Smart 127 cm haard besteld, terwijl we de 115 cm moesten hebben. Hier kwamen we gelukkig achter voor hij verstuurd was. Meteen gebeld met Haardjesland en dit is direct opgelost, dezelfde dag nog is de goede maat verstuurd en het bedrag teruggestort dat we teveel hadden betaald. Super service!! Mijn man heeft er een prachtige ombouw omheen gemaakt en onze haard brandt heel erg mooi. Super blij mee!!

Prima, volgens afspraak

Goede levering , geleverd volgens afspraak.

goede levering,product bevalt goed

Alles via website gedaan. Levering met een paar dagen Goed verpakt Duidelijke handleiding in Nederlands Haard werkt fijn!

goede levering,product bevalt goed

Erg teleur gesteld

Ik ben teleur gesteld in de service,4 jaar geleden heb ik een waterdamp haard gekocht.helaas is die kapot en doet niets meer. Ik heb hem naar haardjesland gebracht om tevragen of hem wilde maken. Het antwoord was, we gaan kijken of hem kunnen maken maar daar gaan op zijn minst 14 dagen overheen. Als wij hem niet kunnen maken moet u zelf verder dingen regelen. Met andere woorden dan zoek je het maar uit met je haardje.heel jammer ik was zo blij met mijn haardje helaas heb ik nu met de feestdagen niks.

Haard besteld en 2 dagen later binnen. Moeten deze nog inbouwen dan laten we weten hoe de haard is.

Zeker een aanrader !

Om onze gashaard om te bouwen naar een waterdamphaard had ik wat meer info nodig wat betreft de inbouwmaten. Per mail snel antwoord gekregen, prima ! Hebben ook het advies gekregen voor een andere haard (Xaralyn Myst 600 2.1). Daar naar gekeken, paste, en besteld. Na een paar dagen (vanwege het weekend) binnengekregen. Ingebouwd en we zijn zeer tevreden met het resultaat !! Mooie (regenbare) vlammen en een prachtige houtset!

Met zorg behandeld

Netjes na de bestelling gebeld om mijn keuze door te nemen en een goed advies gekregen. Het bestelde was snel in huis en in orde. Wel wat laat met de mail maar dat zal met de drukte te maken hebben. Hetbis overal druk.

Super geholpen!!

Nadat ik mijn bestelling had gedaan, was ik aan het twijfelen of ik wel de juiste haard had uitgekozen. Na overleg met één van de medewerkers had ik uiteindelijk toch een goede keuze gemaakt! Ik kon zonder probleem mijn bestelling omzetten maar dat was niet nodig. Super service!!

Goed en eerlijk advies en gekregen hoe ik het bedoelde en wilde hebben.

een goede en snelle service

storing met onze haard nieuwe Dimplex Transduster 24v besteld en is weer de ouder

Een hartverwarmende ervaring

Allereerst een prachtige, prettig geprijsde haard. Bijzonder snel geleverd. Fijne, heldere communicatie. Voor mij een warme aanbeveling.

Mooi product

Mooie product, goed verpakt en met Nederlandse gebruiks aanwijzing

Bestelling snel, keurig en correct geleverd.

Via internet een onderdeel voor mijn waterdamphaard besteld. Binnen twee dagen was het onderdeel correct geleverd. Top.

Topper!!!

We hebben een Cinewall opgebouwd speciaal op maat voor de haard die we hebben gekozen + TV. Prima site en communicatie. Vriendelijk. Showroom bezoekje was leuk + informatief.

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres