Geweldig!

Van begin tot eind een super ervaring,bij meerdere aanbieders gezocht maar bij Haardjesland werkt het wel erg simpel.Video’s bekijken keuze maken snel betalen en klaar,ook de verwerkingstijd is kort.

Mooi product, snelle verzending, vriendelijk.

Op internet gezocht en haardjesland gevonden. Eerst even gebeld om wat dingen te vragen over het elektrische haardje. Duurde even voor er op werd genomen maar uiteindelijk vriendelijk te woord gestaan. We werden nog netjes terug gebeld om iets over de verzending af te spreken. Volgende dag al in huis en kom nu maar door met de donkere dagen zodat we kunnen genieten van dit mooie product. Zijn erg tevreden.

Zeer uitgebreide informatie op de site en daardoor online besteld. Levering was ook snel en netjes in overleg. Een aanrader! We hebben de haard nog niet geplaatst dus helaas nog geen foto.

Snel en correct afgehandeld

Netjes afgeleverd zoals afgesproken

Netjes ontvangen

Goed geregeld en snel binnen maar de vervoeder was echt Bizar heeft het door een raam gegooid

Goed en snel bezorgd alleen bizar dat de vervoerder het onderdeel door het openstaande raam heeft gegooid Gelukkig goed verpakt maar voor het zelfde geld is het defect Hij vertelde doodleuk tegen mijn buurman die toevallig naar buiten kwam dat dit had gedaan te gek voor woorden echt Bizar dit

Verbijsterend

Bestellen , betalen en precies kunnen volgen waar het artikel zich bevind , uitpakken en kijken naar een mooi tafereel

super bedrijf

had contact opgenomen omdat ik wat vragen had, deze zijn super beantwoord, de andere dag was de bezorging al , gewoon supersnel, dit bedrijf heeft nog ouderwetse kwaliteit, echt een aanrader.

Ziet er heel mooi uit, werkt perfect

Duidelijk en supersnelle levering

Website spreekt voor zich, bestellen ging heel eenvoudig en de levering was meer dan keurig. Of de haard werkelijk zo levensecht is is nog even afwachten omdat de cinewall nog gebouwd gaat worden. Dus dat is nog even afwachten. Helaas dus geen foto van het geheel.

We werden in de showroom netjes en eerlijk geholpen. Geen gladde verkoper die alles mooier doet voorkomen dan het is. Levering en eindproduct ook prima. We zijn er blij mee!

Op de dag van de geplande levering was er geen T&T code van de vervoerder. Gebeld en toen bleek er wat mis te zijn gegaan. Per direct een andere vervoerder ingeschakeld en de dag erna had ik de besteld haard binnen. Top service.

Makkelijk besteld, snel geleverd, goede naservice

Via internet besteld, heb de haard na 1 werkdag ontvangen. Door verkoper telefonisch goed geholpen met vraag over vuiltje binnenzijde venster.

Goede service. Perfect verlopen Geen toestanden Wel slecht bereikbaar (telefonisch maar dat komt waarschijnlijk door te kort personeel.

Slecht wat betreft klacht afhandeling

Er wordt niet gereageerd ….

snelle levering en mooi product.

Haard werd snel uitgeleverd. Was goed verpakt. Haard is mooi voor weinig geld.

Super lijk net echt

Snel en goed geleverd

Precies wat ik verwacht van de kachel ,mooi en werkt perfect

Serbice een 10nmet griffel!

Wil even melden dat de haard nu is aangekomen. En heel! maar service van DPD was weer waardeloos. 1 minuut nadat de de mail binnen kwam (13.47uur)dat bezorging vandaag zou plaats vinden, (weer een dag te vroeg, volgens de eerdere mail). Stond bezorger op de stoep (13.48 uur). Voor de rest ziet de haard er prima uit, daar gaat het tenslotte om. Nogmaaals b3dankt voor jullie goede service

Alles ging makkelijk.

Bestellen ging makkelijk. Betalen ging makkelijk. Bezorgen ging goed en makkelijk in een hanteerbare doos met hand insteek. Zelfs het plaatsen in de oude gel haard ging makkelijk.

Vlug geleverd en netjes ingepakt

Ik ben heel tevreden over jullie service

Veel vergeleken, gekocht en heel tevreden.

Veel vergeleken, gekocht en heel tevreden.

Snelle levering en snelle reactie op mail, over de haard kan ik nog niets zeggen, deze moet nog worden ingebouwd.

Toppie

Netjes geholpen, snelle levering, mooi product. Zeer tevreden.

Hele goede ervaring!

De sfeerhaard was snel geleverd en de kwaliteit is uitstekend en prachtig!! De vlammen zijn net echt!

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres