Heel erg servicegericht

Super snelle levering

Prachtige haard, inbouwgrootte klopt niet met omschrijving

De haard is echt geweldig, niks op aan te merken en zou het zeker iedereen aanraden! Het enige waar wij tegen aan liepen is de inbouwgrootte. Hij was net een paar millimeter groter dan de site aangeeft, hierdoor pastte hij net niet in onze cinewall. Misschien handig om erbij te vermelden dat de schroeven die erin zitten ruim uitsteken en je dus een halve cm meer aan ruimte nodig hebt.

Snelle levering!

Ik ben perfect op de hoogte gehouden over wanneer en hoe laat mijn levering zou worden bezorgd. Ook de transporteur waar ze mee samenwerken is top!

Communicatie kan beter

Haardje is prachtig, maar als je kan aangeven op welke dag er bezorgd kan worden wordt hier geen gehoor aangegeven. In de avond kregen wij bericht dat het haardje al bezorgd zou worden!!! 3 dagen eerder dan gevraagd. Alle afspraken van die dag moesten omgezet worden wat heel wat problemen opleverde. Jammer, geen goede communicatie

top geregeld

2e bestelling en top georganiseerd

Uitstekende service

De optimyst cassette 500R besteld als inbouw cassette voor een wandmeubel. Netjes opgebeld om te vragen of de levering een dag later uitkwam. Erg blij met het product!

Correcte snelle levering!

Doen wat ze beloven! En een heerlijk haardje,mooi en lekker warm!

Producten van kwaliteit

Voldoet zoals omschreven, echte kwaliteit voor de juist prijs! Sfeerhaard Modern Fires Eclipse 165cm Pro aangeschaft, ziet er erg realistisch uit en met verwarming voor extra effect!

Was erg goed.afspraken werden nagekomen

Was erg goed. Telefonische bereikbaarheid is wat lastig. Misschien is het goed om de inbouw tekeningen van de verschillende haarden op internet te zetten. De haard staat nog niet omdat de kasten bouwer nu begonnen is.

Hoge kwaliteit en super netjes geregeld & georganiseerd

Duidelijke site, vriendelijke en behulpzame medewerkers en aflevering super strak opgezet

Wat zijn we verast met de tafelhaard Safretti Apollo s Hij kwam goed verpakt aan Na 't vullen waren we benieuwt hoe lang hij brand nou kan zeggen fantastisch 5 uur lang ik lees dat de buitenkant warm kan worden dus op 'n onderzetter gezet ik vond 't mee vallen hij is wel ontzettend zuinig in gebruik we gaan hier echt van genieten toppie

Snelle levering, mooi product. Goede beschrijving meegeleverd hoe je het moet installeren.

Top verhouding prijs-kwaliteit- nakomen van afspraken

Door een hersenbeschadiging tijdens operatie ben ik niet meer in staat zelfstandig bestelling te plaatsen. Het bedrijf heeft mij stap voor stap begeleid. Vervolgens is alles volgens afspraak verlopen. Hulde!

Snelle levering.

Vlot bestelproces. Snelle levering. Wat de Eclipse 127 cm betreft nog geen beoordeling. De schouw is nog niet klaar. Na inbouw volgt verdere review.

Uitstekend!

Vriendelijk te woord gestaan bij telefonisch gesprek, de volgende ochtend was de bestelling al geleverd!!! Heel blij mee.

Prima producten en snel geleverd

Kwalitatief goed product en heel blij mee

bestelling, levering geweldig......

ik zocht een haard voor de slaapkamer. door de duidelijke keuze, was ik er zo uit wat voor soort haard het beste paste bij ons. een elektrische haard is het geworden. hij was er binnen genoemde tijd, zeer goed verpakt en beschermt. ook de handleiding was erg handig. de haard hing in 10 min. we zijn zo erg blij , dat we er ook een in de huiskamer gaan nemen. echt super top.

Snelle aflevering en goede service

Mooi product!

Goede snelle service en bezorging

Goede en snelle levering. Product is ook als verwacht .

Levering moest ik zelf naar 4 hoog sjouwen. Wilden het niet boven brengen.

Keurig nette snelle bezorging

Netjes klant vriendelijk geholpen Keurig snelle emailtjes terug Snelle levering aan huis

Prima online te bestellen, gaat tenslotte niet om kleine bedragen.

Heb bij Haardjesland online een 230V Xaralyn inbouw opti-mist besteld. Binnen 2 dagen thuis met de meebestelde antikalk tank en 2 reserve lampen allemaal netjes verpakt. Makkelijk en handig zelf in te bouwen als je een beetje handig bent ;-) Ben zeer tevreden met het eindresultaat en het geleverde product. Heb hem bij mij in moeten bouwen in een bestaande allesbrander, ziet er goed uit. (zie foto)

Mooi, snel en correct

De website mag op sommige punten echt beter, maar qua vriendelijkheid en service tot op heden een dikke 10. Ja, erg druk in de showroom, maar dat is nagenoeg niet te plannen. Dus als je er naar toe gaat, maak een afspraak of accepteer dat. In 1e instantie een defecte (elektrische) haard gekregen maar die is na snel mail contact (bellen met service kan dan weer niet) omgeruild zonder problemen. Al met al echt wel goed al zijn er wel echte verbeteringen mogelijk. Een 4,5 kon niet, dus afgerond naar boven :-)

Alles zoals beloofd

Bestellen was snel en makkelijk. En de levering ook precies zoals beloofd op de site. Niks aan te merken. Ga zo door!

netjes en snelle levering .

de eerste wand kachel heb ik bij jullie gekocht en deze is zo goed bevallen dat wij voor ins ons nieuw huis weer een zelfde hebben besteld .hebben jullie ook al kenbaar gemaakt bij kennissen .

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres