Positieve indruk

Positieve indruk en vlotte levering. Een half uurtje van te voren kreeg in een melding dat de chauffeur onderweg was, prima geregeld. Bezorger was zeer vriendelijk! Wij hebben de Modern Fires Lueono 152 Pro aangeschaft. Wij kijken al uit om de haard ingebouwd te hebben in onze cinewall.

Snelle service, vriendelijk bezorgd

Snelle bezorging, vriendelijk en netjes. Kachel is mooi, geen rare randen oid.dus netjes in te bouwen

Snel en netjes geleverd

Mooie inbouwhaard, goed ingepakt. Snel en netjes geleverd

Voldoende

Na het uiteindelijk sturen v.e. mail heeft Haardjesland een excuusmail gestuurd en zelfs gebeld met een verklaring waarom m'n bestelling er na 6 weken nog niet is. Nu wachten we dus af wanneer het arriveert.

Niet functionerende webwinkel die niet in rechtstreeks contact bleek te staan uw de afdeling verkoop

In eerste van dit jaar bestelde ik bij "Angelique" een pakket haardblokjes. Mij werd gevraagd wanneer ik deze wenste te ontvangen. Daar het een cadeau betrof voor iemand die op 14 januari jarig is, werd afgesproken dat het pakket op woensdag 12 januari zou worden bezorgd. Dinsdagmiddag werd ik gebeld door genoemde medewerkster dat er helaas iets was mis gegaan en dat het dus iets later zou worden. Ook vertelde zij dat de "zaak"? woensdag gesloten was, waardoor de bestelling pas donderdag kon worden verzonden, maar dan zou het vrijdag 14 januari wel worden bezorgd. Omdat ik ook 3 dagen later (maandag 17/1) nog geen enkel verzendbericht laat staan een pakket ontvangen had, belde ik 17 met Angelique. Zij vertelde dat de bestelling nog altijd niet was verzonden omdat het in de "webwinkel" niet op voorraad was. Tijdens on gesprek kwam naar voren dat uw webwinkel geheel los laat van de winkel, dat zij de enige is die op een plaats elders werk voor de webwinkel waardoor ze niet even snel kon overleggen met een andere meewerker om het probleem op te lossen. In feite bleek dat ze eigenlijk niet precies op de hoogte was van het door mij bestelde artikel en ook niet direct contact kon opnemen met iemand die haar zou kunnen helpen. De bestelling is uiteindelijk 2 weken na de gemaakte afspraak, bezorgd. haar probleem die wel op de hoogte was

Goede snelle bezorging.

Hele snelle bezorging, binnen 2 dagen is het bezorgd. Fijne complete haard

een snelle levering

afgeleverd wat er was afgesproken en snel geregeld kon er meteen mee aan de slag met een mooi resultaat

Wereld Aankoop!

Tot op heden ziet het er allemaal heel mooi uit! De service is prima. besteld en snel geleverd, door een externe bezorger, alles goed geregeld

Snelle levering, en een mooie natuurlijke vlam

Ik heb een sfeerhaard besteld via de site. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling en de haard werd snel geleverd.

Haard was geleverd binnen 2 dagen na bestelling. In de tijd vak die was aangegeven, en door vervoerder in de woonkamer gezet

Goede service en alternatieven maar erg slecht contact te krijgen.

Goede service en ze weten goed waar ze het over hebben. Vakmensen. 1 irritatiepunt. Slecht contact te krijgen. Het algemene nummer, optie 1, verkoop is niet bereikbaar. Standaard het bericht ‘momenteel druk bel later’ Ruim 10x hetzelfde bericht in3 dagen en niet terug gebeld. Ok geen mogelijkheid om een bericht achter te laten. Mailbox van Angelique is nog steeds vol en komen geen mails aan. Ook wel 5x gemaild. Zie de fotos.

mooi product

Product is mooi en wij zijn tevreden. Heb toch een aanmerking. De afstandsbediening werkt niet naar behoren. Moet diverse malen het knopje indrukken om aan of uit te doen. Is wel vervelend

Sfeervol

Romantisch, overstijgt onze verwachtingen, maakt het huis en de sfeer compleet.

Goede snelle service

Prijs kwaliteit super, snelle levering waarvan je op de hoogte gehouden wordt

Goede service!

Online aankoop gedaan, binnen enkele dagen bezorgd. Staat heel mooi. Aanrader!

Contact en prijs goed!

Besteld, En snel geleverd. Vlammen lijken net echt, heel mooi! Heb de lueno 165 echt top.

Goede site en snel geleverd

Helemaal top!!

Vie mail contact gehad om te vragen naar de levertijd en evt bezichtiging .helaas door tijdgebrek niet wezen kijken maar nav de reviews een modern files lueno 183 xl besteld op zondagavond .Dinsdag al geleverd vroeg in de morgen met track en tracé. Ik wilde geen groot blok in de kamer dus heb hem in een besta tv kast van ikea ingebouwd .Past perfect!! Zie de foto , voor vragen over hoe ik dit gedaan hebt mag u mij mailen onder vermelding HAARD.

Super snel geleverd en makkelijk te installeren

Binnen de afgesproken tijd was mijn haard binnen. Super fijn! De lampen die ik erbij had besteld kwamen met een nalevering. Beetje jammer want dat kost voor zo'n klein pakketje een extra rit. Verder ben ik heel tevreden.

supersnelle levering en ziet er zo op het eerste oog heel mooi uit.

Ergens op een middag via google terecht gekomen op de website Haardjesland. meteen besteld en de volgende dag was hij er al.

Perfecte webshop

Via de webshop een elektrische haard gekocht. Vond ik best lastig, geen ervaring met elektrische haarden en de meeste branden “lelijk” , maar afgegaan op hun omschrijving dat dit echt de Ferrari onder de elektrische haarden is. Door de goede omschrijving hebben we de keus gemaakt en precies gekregen zoals omschreven. Super blij mee.

Fijne eerlijke uitleg, prettig bedrijf

Onlangs (toen het nog kon vanwege COVID maatregelen) de showroom bezocht. Daar erg prettig en goed geholpen in het kiezen van een haard. Eerlijke en oprechte uitleg gekregen. Later nog enkele technische vragen gesteld, krijgt direct antwoord terug. Erg fijne mensen en kundig advies.

Prijs kwaliteit komt erg goed overeen

Toppers!

Had een probleempje met een tikkend geluidje. Hebben goed advies gegeven en geholpen een nieuw motortje. Echt top service! Deze service zie je niet veel meer, echt een goed bedrijf.

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres