Top service en snel!!!

Heel lang getwijfeld welke haard nou bij ons paste! Door de omschrijving op jullie site toch best snel uitgekomen. Wij konden natuurlijk niet wachten tot we hem binnen hadden, uiteindelijk vrijdag besteld en maandag ochtend was ie al binnen! Super blij mee en een hele mooie haard!

Hele mooie haard. Je kan op 3 verschillende manieren inrichten.

Mooie haard en top levering

Ben totaal niet teleurgesteld over Haardjesland. Na de juiste haard te hebben gevonden werd deze ook nog eens snel geleverd. Heel fijn dat dit zo strak geregeld is! Op de afbeelding zie je nog wat bescherming zitten, heel goed verpakt dus!

Mooie open haard en goeie uitleg aan de telefoon. Top

Geen minpunten kunnen verzinnen!

Blij met ons product!

Zou iedereen aanraden wel online

Mijn ervaring werd telefonische zeer goed geholpen. Uiteindelijk naar de winkel gereden daar was me ervaring zeer slecht. Alleen deze week was de aanbieding ze hadden er nog 1. Die konden ze ook nog reserveren, de nieuwe zending was veel duurder. Gelukkig stond er een collega die eerlijk was kwam net uit magazijn. Die vertelde dat er volgende dag weer 8 binnen kwamen. En natuurlijk week later was aanbieding nog steeds. Aantal bekende hadden reeds online iets besteld goede ervaring dus negatieve ervaring uit winkel op zij gezet besteld. Helaas eerste keer verkeerde maat mij eigen schuld. Bel op dame aan telefoon zocht direct oplossing. Super 10 voor de hulp, misschien tip collega in de winkel kan hier veel van leren. Doordat ik wist dat producten mooi zijn heb ik online besteld. Maar door winkel verkoper had ik bijna zoiets laat maar. Zonde van jullie mooie haarden.

Snel duidelijk en volgens afspraak.

Het bestellen van een openhaard via de website tot en met het leveren ging mij gemakkelijk af. Voldoende keuze en mooi gepresenteerd. Het laten bezorgen op een afwijkend adres ging zoals afgesproken en zonder problemen. Blij mee!

Goede service snelle levering

Snel geleverd. Bezorging ook prima geregeld, netjes binnen afgeleverd. Mooie sfeerhaard, met realistische vlammen. Klantenservice ook prima! Denken mee en kijken samen naar een oplossing.

super

snelle levering en het ophangen was ook simpel ben er blij mee het is een mooi product

Snelle service zeer tevreden

Na aanvraag op zaterdag om op donderdag te leveren was geen probleem Donderdag ochtend geleverd zaterdag geplaatst ook voor deze amateur(ik zelf) geen probleem Werkt mooi zoals beschreven

Mijn hanghaard is helaas nog niet volgens afspraak bezorgd

Afgelopen vrijdag zou mijn hanghaard worden bezorgd. Vanwege het feit dat hij in de verkeerde vrachtwagen is geladen, wordt het nog bezorgd.

Snelle levering van Haardjesland.

Echt blij mee, mooie kachel en geeft genoeg warmte. We hebben de kachel in een bestaande ombouw gezet. S’avonds enkel vlammetjes aan, staat gezellig.

TOP!!

Zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van deze sfeerhaard! Heb - na het verwijderen van de deurtjes van mijn dressoir -deze in het open vak geïnstalleerd en het resultaat is super vind ik! De vlammen zijn levensecht en genieten dus!!

Goede levering aardige bezorger

Ik kan mijn ervaring verder nog niet omschrijven omdat deze pas eind oktober begin november geplaatst gaat worden

Prachtig product alleen slect te bereiken

Ik heb een prachtig product (elektrische haard) gekocht. Vooraf wilde ik contact hebben ivm eventuele retourzending indien de aanschaf niet zou bevallen. Meerdere keren gecontact, gemaild, maar geen reactie gehad. Toch maar de haard gekocht, en deze bevalt me goed. Nu maar hopen dat er geen problemen ontstaan, want de helpdesk is niet/niet goed te bereiken.

Goed product keurig op tijd geleverd.

Super tevreden

Dit is onze tweede aankoop bij haartjesland (dit zegt genoeg) en weeral super tevreden.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Dit is de 2e haard die ik hier bestel. Wederom geen teleurstelling. De haard is schitterend, veel waar voor je geld. Deze haard wordt geplaatst in mijn nieuwe woning. De afbeelding bijgevoegd is de 1e haard hier gekocht.

Snel en goed

De levering ging sneller dan in eerste instantie was vermeld. Produkt ziet er heel goed uit tegen onze muur en werkt naar behoren.

Super snelle levering goed verpakt en hele mooie realistische haard

Reeds de 2e haard die we er kopen, speciaal vanuit België. Zeer tevreden.

Goede en zeer snelle service

Wij zijn in de showroom gaan kijken naar een mooie sfeerhaard. We werden zeer goed geadviseerd, met een eerlijke mening en advies! Absolute aanrader, tevens hadden wij onze bestelling binnen 2 dagen in huis.

Supercompleet mooi spul!

Met een grote vrachtwagen werd de open haard afgeleverd. Omdat doos een heel klein beetje beschadigd was stond de chauffeur op directe controle van de inhoud van de doos. Als de haard namelijk was gekrast zou hij deze direct weer meenemen... over snelle service gesproken ;-) De haard brandt nu al iedere avond en is zelfs nog mooier dan verwacht.

Leuk bedrijf

Was gaan kijken, maar vanwege verbouwing niet in de shop. Op de gok besteld en is een fantastische haard. We zijn er blij mee.

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

info@haardjesland.nl

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres