Super geholpen.

Ik had gebeld voor informatie, en werd heel goed geholpen aan de telefoon. Ze nemen ook echt de tijd ervoor. Ik had een keuze gemaakt maar was toch niet te vrezen ermee, mocht ik het omruilen zonder gedoe en zo. Top sevice gewoon. We hebben nu een hele mooie haard top!!

Yesss, heb het hier gevonden!

Was al n poos opzoek naar n mooi, modern, strak haard zonder knopjes en of roosters die gaaf zou staan in mn cinewall,… en ja hoor, k hoefde echt niet meer verder te gaan kijken! Heb m ook net binnen. Ben er he-le-maal weg van. Ook nog klantvriendelijk, mailde ze en kreeg snel respons terug. Kortom, niet verder kijken. Hier zit je goed!

Toppie!!! Aanrader voor iedereen!

Duidelijk site, snelle levering en top kwaliteit! Niet meer twijfelen gewoon op deze site bestellen.

Snelle levering zoals gezegd

Montage moet nog even wachten maar gezien de uitleg voor in gebruikname geen probleem

uitstekend!

Ik zou iedereen aanbevelen.

Goede service na ruitbreuk

Na de ruitbreuk bij het installeren van de elektrische sfeer haard is er na een telefoontje met haardland een nieuwe geregeld tegen een schappelijke prijs.

Fijn bedrijf! Goede klantenservice

Mijn bestelling is snel geleverd maar even dacht ik de verkeerde haard besteld te hebben en dat ik met bestellen iets verkeerd had gedaan. Direct een mail gestuurd en ook binnen een dag antwoord en heeft haardjesland het voor me uitgezocht. Dit bedrijf is echt met de klant bezig ipv het sturen van een afwezigheidsassistent en antwoord binnen 5 dagen.

Geen reactie na schade

Nadat ik schade gemeld heb enkele weken geleden kreeg ik, pas na een tijd en nog een keer mailen, een reactie met de vraag om een duidelijke foto. Dit heb ik gelijk gemaild, maar ik krijg geen reactie meer terug. Weer een mailtje gestuurd, wederom geen reactie! Slechte service.

Duidelijke website en blij met de aankoop.

Onze haard uitgezocht op de duidelijke website. Snel geleverd en zeer tevreden met het resultaat.

Erg mooi product

Hele mooie haard, een waterdamphaard goed geholpen in de zaak en de haard eerst brandend gezien.

Prima op tijd geleverd en goed verpakt

Na mijn gedane bestelling is de haard netjes de volgend daggeleverd. Hij moet nog gemonteerd worden maar dat lijkt mij niet echt moeilijk.

Geen service geen mooie haard

De haard geeft matig beeld. Vanwege omstandigheden kon ik de haard toch niet kwijt. Na 3 weken verzoek voor retourneren verstuurd (vanwege verhuizing kon ik niet eerder controleren), maar dat mocht niet meer. Ik heb zelfs aangegeven een tegemoetkoming van bijvoorbeeld €200 te willen doen. Maar niets. Verwacht dus geen service en een matige uitziende haard. Typische hit and rum organisatie… korte termijn handel.

niet vorigende dag maar goed

niet vorigende dag maar goed

Prima service en mooie producten

Mooi overzichtelijke site ,mooie producten. Alles word snel geleverd.

Haard is mooi en brand mooi, de vlammen komen steeds iets hoger. Ziet er echt luxe uit, heel blij mee!

Prima telefonische ondersteuning

Voordat ik daadwerkelijk een bestelling wilde plaatsen had ik nog wel enkele vragen over het product. Ik heb gebeld met de afdeling Verkoop en werd keurig netjes geholpen door Mark die prima de tijd nam om alles goed uit te leggen. Zijn kennis over het product was zeer goed en duidelijk. De vriendelijke afhandeling zal mij zeker doen terugkeren naar dit bedrijf.

Super communicatie, service en top prijzen

Wij waren op zoek naar een sfeerhaard en hebben alleen op internet gekeken. Door de info via de site hadden we alle informatie op 1 rij. De prijs was een stuk lager dan op alle andere sites. We hebben de bestelling online geplaatst en ik werd de volgende dag persoonlijk gebeld om alles door te nemen. Levering was precies op de aangeven dag (1 week later), en complimenten voor de chauffeur die de doos netjes op de plek plaatste die ik wilde.

Perfect!

Aan alle elektronica kan eens iets kapot gaan. Dat was bij mijn haard ook het geval. Ik heb gebeld en kon vervolgens dezelfde dag langskomen in Beek en Donk. De medewerkers zijn direct aan de gang gegaan en hebben het euvel binnen 1 uur verholpen. Onder garantie! Heel vriendelijk en bijzonder servicegericht. Hartelijk dank. Dit schept vertrouwen!

Kan nog geen mening geven

Heb gekozen voor safretti sfeerhaard, omdat dit een topmerk moet zijn. De haard uitgeprobeerd maar hij brand niet zoals het instructie filmpje. Bij het uitpakken had ik ook het idee dat deze al gebruik was. Mail gestuurd naar klantenservice nu even afwachten op de reactie.

Leuke sfeerhaard. Goede beschrijving erbij. Dank daarvoor. Alleen het zagen can het gat in het meubel dient zeer secuur te gebeuren. Je hebt weinig speelruimte

Snelle levering van een uitstekend product!

Afgelopen week heb ik mijn elektrische haard besteld op Haardjesland.nl, de haard werd 1 werkdag later keurig bij mij thuisbezorgd. Ook uitstekende leverende partij! Over een tijdje wordt deze in m’n cinewall geplaatst en verwacht ik hier veel plezier van te hebben!

super

Goede comunicatie en prachtig toestel met zeer mooie vlammen spel.TOP

Top, snelle levering en kwaliteit

Er is zoveel keuze! De omschrijving op de website is duidelijk, hierdoor hebben wij ons keuze gemaakt. De zending was zeer snel binnen in een goede verpakking. Wij kunnen niet wachten tot de haard aan kan!!

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres