boven verwachting en snelle.levering

brandt heel.mooi. Super blij mee. we bouwen deze in een muur

Super mooie haard.

Cinewall in aanbouw. Het wordt super gaaf. Mooie vlammen. Top haard.

Teleurgesteld

De afstandsbediening lijkt net van speelgoed, werkt moeizaam. Zodra ik contact opneem om dit te bespreken krijg je antwoord van een ingesproken bandje.. beetje teleurgesteld

Heel tevreden klant!

Na lang zoeken naar een sfeerhaard die op een echte haard lijkt, ik vind het belangrijk dat de vlam echt lijkt en de kachel warmte geeft, gekozen voor Modern fires Firebox fx780 van Haardjesland. Goed verpakt en snel geleverd. Na levering vragen over het monteren, contact gezocht met klantenservice en zij hebben ons perfect geholpen. Wij zijn heel blij met de haard!

Fijne ervaring

Heel blij met de mooie haard. De bezorging was ook heel snel. Fijne bezorgdienst. Had nog een vraagje werdt ook vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Ik raad jullie zeker aan. We gaan de haard pas ophangen als de nieuwe meubels arriveren dus helaas nog geen foto. Wat ik haast nog vergeet dat het een mooie korting was.

Zeer snelle en correcte levering

Haard besteld van 165 cm, betaald en binnen 3 dagen correct geleverd. Op internet gezocht op waterdamphaard en kwam bij deze haard uit, zelf vooral op de breedte gelet en helaas niet goed gekeken naar de beschrijving want de haard bleek een ander soort haard te zijn, led. Ik had de verpakking al weggegooid dus haard geplaatst en ben toch tevreden met resultaat.

Goede ervaring

Ik had online bestelling gedaan, afhandeling van mijn bestelling verliep goed. Alleen telefonisch niet goed bereikbaar omdat ik nog een vraagje had.

Deskundig en meedenkend advies op maat met een vriendelijke lach

Wij zijn op de locatie gaan kijken omdat de haarden "in het echt" altijd beter te bekijken zijn dan op internet. Vriendelijk geholpen, niet pushend, meedenkend en voor ons gevoel een eerlijke mening. Ook al hadden wij eerst een andere haard op het oog, zijn wij toch over gegaan op een andere haard (die zelfs goedkoper was) omdat deze beter in onze kamer zou uitkomen. We moeten het nog plaatsen, maar het vertrouwen is er !

Hele goede ervaring

Mooie website. Heel duidelijk allemaal. Mooie producten. En snelle levering. Niks op aan te merken. Heb de haard al ingebouwd En ben er heel tevreden over. Het word een mooi plaatje zo. En de vlammen zijn mooi in te stellen

Goede levering en mooie sfeerhaard

Ronduit de beste op internet qua prijs en kwaliteit! Aanrader!

Zeer mooie wandhaard en super snel geleverd. Top!!

Na aanleiding van alle positieve reacties op de website, heb ik de supermooie wandhaard Lueno 152cm besteld. Deze is vandaag volgens afspraak bezorgd. Ik werd vanaf bestelling tot aan levering heel goed geïnformeerd. Wij zijn er erg blij mee en kunnen Haardjesland zeer zeker aanbevelen. Top en dankjewel voor de snelle levering.

Kwaliteit snelle service

Hoge kwaliteit haard. Zeer veel plezier van.

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd over 2 maanden pas uitpakken ivm verhuizing! Maar geloof wel dat dit de beste keuze is, goede beschrijvingen duidelijke foto's en videos op de site!

Alles naar wens!!

Bezoek aan de winkel en de daar gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. Dit ging om een reservering met een geldigheid van 2 weken. Nadat we de bestelling hadden geplaatst heeft de aflevering in goed overleg plaatsgevonden en zijn we volledig op de hoogte gehouden.

snelle levering en product ziet er mooi uit

Prima haard

Echter had ik de afmetingen niet juist doorgekregen waardoor de aannemer de wand opnieuw moest bijstellen. Wel tevreden met de haard en de snelle verzending!

Wauw prachtige sfeerhaard precies zoals de foto’s

Wat je ziet is wat je krijgt. snelle service en levering. Super tevreden en wauw in het echt prachtig voor woorden Sfeerhaard van 2.54 cm ik kijk m’n ogen uit Ps hij moet nog geplaatst worden

Wij hebben onlangs een elektrische openhaard bij Haardjesland gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de openhaard en de verleende service.

de goede klantenservice

ze hebben het snel geleverd en het is prachtig

Fantastisch mooi!!!

Aantal weken geleden goed geholpen in de showroom. Nu de verbouwing klaar is was het zover om de haard te bestellen. Na de haard online besteld te hebben hadden we hem al binnen 3 dagen binnen. Wat is hij mooi, erg blij mee.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering. Zeer tevreden over de haard.

Positief

Bestelling en levering is perfect verlopen.

Mooie haard!

Snelle levering en een degelijke mooie haard! Modern fires f36”. Zeer tevreden :)

Ge-Wel-Dig!!

Heel makkelijk in bestellen en betalen en keurig binnen 2 dagen bezorgd

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres