Haard is mooi en brand mooi, de vlammen komen steeds iets hoger. Ziet er echt luxe uit, heel blij mee!

Prima telefonische ondersteuning

Voordat ik daadwerkelijk een bestelling wilde plaatsen had ik nog wel enkele vragen over het product. Ik heb gebeld met de afdeling Verkoop en werd keurig netjes geholpen door Mark die prima de tijd nam om alles goed uit te leggen. Zijn kennis over het product was zeer goed en duidelijk. De vriendelijke afhandeling zal mij zeker doen terugkeren naar dit bedrijf.

Super communicatie, service en top prijzen

Wij waren op zoek naar een sfeerhaard en hebben alleen op internet gekeken. Door de info via de site hadden we alle informatie op 1 rij. De prijs was een stuk lager dan op alle andere sites. We hebben de bestelling online geplaatst en ik werd de volgende dag persoonlijk gebeld om alles door te nemen. Levering was precies op de aangeven dag (1 week later), en complimenten voor de chauffeur die de doos netjes op de plek plaatste die ik wilde.

Perfect!

Aan alle elektronica kan eens iets kapot gaan. Dat was bij mijn haard ook het geval. Ik heb gebeld en kon vervolgens dezelfde dag langskomen in Beek en Donk. De medewerkers zijn direct aan de gang gegaan en hebben het euvel binnen 1 uur verholpen. Onder garantie! Heel vriendelijk en bijzonder servicegericht. Hartelijk dank. Dit schept vertrouwen!

Kan nog geen mening geven

Heb gekozen voor safretti sfeerhaard, omdat dit een topmerk moet zijn. De haard uitgeprobeerd maar hij brand niet zoals het instructie filmpje. Bij het uitpakken had ik ook het idee dat deze al gebruik was. Mail gestuurd naar klantenservice nu even afwachten op de reactie.

Leuke sfeerhaard. Goede beschrijving erbij. Dank daarvoor. Alleen het zagen can het gat in het meubel dient zeer secuur te gebeuren. Je hebt weinig speelruimte

Snelle levering van een uitstekend product!

Afgelopen week heb ik mijn elektrische haard besteld op Haardjesland.nl, de haard werd 1 werkdag later keurig bij mij thuisbezorgd. Ook uitstekende leverende partij! Over een tijdje wordt deze in m’n cinewall geplaatst en verwacht ik hier veel plezier van te hebben!

super

Goede comunicatie en prachtig toestel met zeer mooie vlammen spel.TOP

Top, snelle levering en kwaliteit

Er is zoveel keuze! De omschrijving op de website is duidelijk, hierdoor hebben wij ons keuze gemaakt. De zending was zeer snel binnen in een goede verpakking. Wij kunnen niet wachten tot de haard aan kan!!

boven verwachting en snelle.levering

brandt heel.mooi. Super blij mee. we bouwen deze in een muur

Super mooie haard.

Cinewall in aanbouw. Het wordt super gaaf. Mooie vlammen. Top haard.

Teleurgesteld

De afstandsbediening lijkt net van speelgoed, werkt moeizaam. Zodra ik contact opneem om dit te bespreken krijg je antwoord van een ingesproken bandje.. beetje teleurgesteld

Heel tevreden klant!

Na lang zoeken naar een sfeerhaard die op een echte haard lijkt, ik vind het belangrijk dat de vlam echt lijkt en de kachel warmte geeft, gekozen voor Modern fires Firebox fx780 van Haardjesland. Goed verpakt en snel geleverd. Na levering vragen over het monteren, contact gezocht met klantenservice en zij hebben ons perfect geholpen. Wij zijn heel blij met de haard!

Fijne ervaring

Heel blij met de mooie haard. De bezorging was ook heel snel. Fijne bezorgdienst. Had nog een vraagje werdt ook vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Ik raad jullie zeker aan. We gaan de haard pas ophangen als de nieuwe meubels arriveren dus helaas nog geen foto. Wat ik haast nog vergeet dat het een mooie korting was.

Zeer snelle en correcte levering

Haard besteld van 165 cm, betaald en binnen 3 dagen correct geleverd. Op internet gezocht op waterdamphaard en kwam bij deze haard uit, zelf vooral op de breedte gelet en helaas niet goed gekeken naar de beschrijving want de haard bleek een ander soort haard te zijn, led. Ik had de verpakking al weggegooid dus haard geplaatst en ben toch tevreden met resultaat.

Goede ervaring

Ik had online bestelling gedaan, afhandeling van mijn bestelling verliep goed. Alleen telefonisch niet goed bereikbaar omdat ik nog een vraagje had.

Deskundig en meedenkend advies op maat met een vriendelijke lach

Wij zijn op de locatie gaan kijken omdat de haarden "in het echt" altijd beter te bekijken zijn dan op internet. Vriendelijk geholpen, niet pushend, meedenkend en voor ons gevoel een eerlijke mening. Ook al hadden wij eerst een andere haard op het oog, zijn wij toch over gegaan op een andere haard (die zelfs goedkoper was) omdat deze beter in onze kamer zou uitkomen. We moeten het nog plaatsen, maar het vertrouwen is er !

Hele goede ervaring

Mooie website. Heel duidelijk allemaal. Mooie producten. En snelle levering. Niks op aan te merken. Heb de haard al ingebouwd En ben er heel tevreden over. Het word een mooi plaatje zo. En de vlammen zijn mooi in te stellen

Goede levering en mooie sfeerhaard

Ronduit de beste op internet qua prijs en kwaliteit! Aanrader!

Zeer mooie wandhaard en super snel geleverd. Top!!

Na aanleiding van alle positieve reacties op de website, heb ik de supermooie wandhaard Lueno 152cm besteld. Deze is vandaag volgens afspraak bezorgd. Ik werd vanaf bestelling tot aan levering heel goed geïnformeerd. Wij zijn er erg blij mee en kunnen Haardjesland zeer zeker aanbevelen. Top en dankjewel voor de snelle levering.

Kwaliteit snelle service

Hoge kwaliteit haard. Zeer veel plezier van.

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd over 2 maanden pas uitpakken ivm verhuizing! Maar geloof wel dat dit de beste keuze is, goede beschrijvingen duidelijke foto's en videos op de site!

Alles naar wens!!

Bezoek aan de winkel en de daar gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. Dit ging om een reservering met een geldigheid van 2 weken. Nadat we de bestelling hadden geplaatst heeft de aflevering in goed overleg plaatsgevonden en zijn we volledig op de hoogte gehouden.

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres