Super!!

Duidelijke omschrijving van de haard, ze snel geleverd, aardige bezorger!

Haard is in het echt nog veel mooier

Super website duidelijke beschrijvingen. Mijn bestellen werd binnen 2 dagen goed en zorgvuldig verpakt geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Exact ontvangen wat we hadden besteld, en ook snel.

Mooie haarden snelle levering. Top

Haard voldoet aan verwachtingen. Snel geleverd en duidelijke communicatie

Beste sfeerlicht in huis

Wij hebben onze Sfeerhaard van 255cm nu een aantal weken in de ballustrade zitten en wat een prachtig beeld geeft dat! Installatie is zeer eenvoudig, en ideaal met de app te bedienen. Een aanrader voor als u twijfelt!

De haard is onwijs snel geleverd en werkt naar behoren , het is zeer gebruiksvriendelijk en een goede toevoeging aan je huiskamer.

Goed advies en puike verzending, afterw ale service matig

Retour termijn 14 dagen extreem kort. Wij hadden tegenvaller en wilden graag haard in verpakking terug brengen Dat kon niet

Zeer kundig advies met als doel de beste oplossing voor de klant

We hadden een haard besteld waarvan bekend is dat deze ook wat nadelen kent. Daar waren ze zeer open over. Wat uiteindelijk resulteerde dat we voor een andere haard hebben gekozen die beter aansluit bij onze wensen. Uit voorraad leverbaar dus we konden deze haard gelijk meenemen.

Was super goed service

Goei servies en ook op tijd die afgesproken was

supersnelle nette levering

Een elektrische haard besteld, die werd snel en heel correct geleverd door Hoekstra. Prima gedaan allemaal.

Erg fijn geholpen bij haardjesland!

Wij waren op zoek naar een elektrische haard en hebben deze uiteindelijk ook gevonden en gekocht bij haardjesland! Erg fijn geholpen!

Prachtige haard

Twijfel was er wel want het is niet echt goedkoop dacht ik een sfeerhaard van bijna 2k. Maar de Xaralyn Diablo is echt prachtig, geeft sfeer en warmte en is mooi strak. De De levering ging ook voorspoedig, na bestelling had ik de haard binnen 2 dagen in huis. De haard was zo aangesloten, ondanks het grote bedrag is de Xaralyn Diablo zijn geld meer dan waard

Artikel ontvangen zoals omschreven en zichtbaar was op de website. Bedrijf leverd zoals afgesproken. Handleiding mag iets meer in Jip en Janneke taal maar we zijn er uit gekomen. Haard hangt perfect onder te tv. Zeer tevreden mee.

Super levering.

Tot zover geen klachten , levering was goed geregeld en volgens afspraak.

Na service heel slecht

De aankoop en bezorging verliep goed, alleen ontbrak de bevestigingsmateriaal bij de open haard. Gebeld, antwoord; moet er echt bij zitten, DUS NIET Wilde de haard snel ophangen, vroeg om foto hoe het eruit zag zodat ik het bij de bouwmarkt zou kopen, maar Haardjesland had daar geen tijd meer voor. Diverse mails gestuurd, GEEN ANTWOORD Probeerde te bellen, NIET TE BEREIKEN Te druk in coronatijd met nieuwe klanten zegt het bandje, maar aan nazorg doen ze niet. ZOU HIER NOOIT MEER KOPEN!

Super service

Wij hadden de verkeerde sfeerhaard besteld,konden hem zonder problemen omruilen in de winkel.

Prachtige sfeer voor een mooie prijs

Levering is supersnel en montage zeer makkelijk

Is heel vlot gelopen

En ook telefonisch zijn ze goed te bereiken Echt tevreden

Alles prima verzorgd

Webside, product, en levering 100% o.k. Aanbevelingswaardig.

Product ziet er goed uit en ook kwam de haard op het aangegeven moment bij mij aan de deur. Als ik weer een haard ga bestellen dan zal ik dat hier zeker nog een keer doen!

Super mooie haard gekocht van 1.80 heel netjes geleverd. Fijne winkel. Erg bedankt

Geweldige service!

Ik had een aantal vragen en heb ze gebeld. Ze hebben de vragen netjes beantwoord en mijn bestelling is binnen een paar dagen netjes bezorgd. Kan het alleen maar aanbevelen!

helemaal wat ik ervan hoopte

Snelle levering; voldoet aan verwachtingen. Mooie perijs-kwaliteitverhouding

Correct geleverd

Haard online besteld naar advies van een kennis. Haard is perfect geleverd volgens afspraak. Perfect verpakt en ziet er geweldig uit. We zijn er erg blij mee en zullen er vaak van gaan genieten.

Hebben online besteld maar de bezorging was snel en goed geregeld Verder goed ingepakt

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres