Levering mooi optijd en van tevoren gemeld door de chauffeur.

Prima service en hele mooie openhaard van 183cm heel blij mee!!

alles is prima en snel gelopen,

een mooi haardje en het brengt warmte en sfeer in de kamer

Weet ik nog niet

Hij staat nog ingepakt wij gaan binnenkort verhuizen naar een vrije sector appartement en daar wil ik hem laten plaatsen.

Product gleverd op tijd n voldoet gheel aan onze verwachting. Mooie electrische haard. Product/prijs is aanbeveling waard. Nico Klijmij Spijkenisse

sfeermakende personeel als de geleverde sfeerhaard!!

super aardige personeel, snelle service!!....van bestellen tot de levering is gewoon in 1 woord super!!! Ik heb de sfeerhaard nog niet aangesloten, maar heb volle vertrouwen in!! Ik sta te popelen om het in te laten bouwen! Ik raad iedereen aan om nergens te bestellen, want dit bedrijf hangt gewoon een lekkere sfeer, en je krijgt alleen meer sfeer in huis geleverd!!......voor alle vragen kun je bij haardjesland terecht, want is geen haartje mis mee!!....ik zou zeggen begin te bestellen!!.....Dankjewel haardjesland!!.......

Goede ervaring, maar telefonisch niet bereikbaar

Goede ervaring, maar telefonisch niet bereikbaar. Voor vragen dient per mail contact opgenomen te worden. Dmv een automatic reply wordt aangegeven dat een reactie volgt na gemiddeld 3-5 werkdagen. De reactie volgde evenwel al binnen 24 uur.

Na een snelle levering ben ik begonnen met het plaatsen van de kachel. Alles ziet er netjes uit en werkt, dus ben tot op heden zeer tevreden Met vriendelijke groet, Edwin Bancken

Veel keuze en goede kwaliteit/prijsverhouding

We hebben ter oriëntatie aanvankelijk een paar keer een winkel in haarden bezocht om een oordeel te kunnen vormen over het vlammenbeeld van elektrische haarden. Maar uiteindelijk konden we daar niet slagen. Besloten om maar eens op diverse websites te gaan neuzen. Al heel snel konden we slagen bij Haardjesland. Wat een keuze en wat een interessante aanbiedingen! En wat een snelle levering. Klasse!

Snelle levering en goede service. De haard brand prachtig en fijn dat je de vlammen,kleur en snelheid naar eigen keuze kunt regelen,dus helemaal naar mijn zin.

Volledig volgens wens

Wij hebben deze bestelling gedaan op basis van de foto op internet. Ik werkelijkheid was de haard mooier als op de afbeelding. De levering was volgens afspraak. De hond poseert ook mooi voor de foto.

Goede service goede levering top !!

Prachtige haard

Wij hadden via internet een elektrische haard besteld. Geen spijt van deze aankoop. Echt een mooie sfeervolle haard, heel blij mee!

Tevreden

Wij zijn er heel blij mee, makkelijk om te installeren. Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Great service, fast delivery.

I made a mistake with the post code. They immediately reached out to me to make sure they had the right address. The delivery was super fast and everything was handled in a very professional manner. Definitely recommend their services.

Van bestelling tot bezorging verliep erg goed. Vriendelijke bezorger. De haard nog niet getest, maar wij zijn over het gehele proces zeer tevreden.

Super snelle levering en mooie haard

Levering was super snel, we hebben hem wel even uit de doos gehaald en echt een hele mooie haard met realistische kleuren. Zodra de cinewall klaar is wordt ie erin gezet. Ben zelf ook heel benieuwd hoe het gaat staan

Top geregeld

Haard besteld en netjes op afgesproken tijd geleverd. Half uurtje van te voren netjes een bericht gekregen dat de chauffeur eraan kwam. Haard goed verpakt en werkt naar behoren... Prettige manier van samenwerken.

Een bedrijf wat je met je aankoop een warm gevoel geeft

Correcte bestelling, correcte levering. Supernetjes levering van een geweldig product. Een positieve review waard

Zeer goede service

Nadat ik bij een andere leverancier al meer dan 3 maanden op de levering van mijn haard moest wachten ben ik maar eens rond gaan kijken. Haardjesland had dezelfde haard op voorraad staan gelukkig. Alle vragen werden supersnel beantwoord en twee dagen later werd de haard afgeleverd. Helemaal gelukkig! Haardjesland bedankt.

Snelle levering en goede service!

Simpele bestel methode en een duidelijke site. Levering was super snel en goed!

Van service tot aan de bezorging was TOP!!!

Op de site is alles overzichtelijk. Bij vragen contact opgenomen en werd vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. Die middag besteld en volgende dag werd de sfeerhaard bezorgd. Al met al TOPSERVICE!

Uitstekende service!

Keurig een dag van te voren gebeld voor de levering en de levering was er binnen de afgesproken tijd. Meubel is ook helemaal naar verwachting en wens!

Zeer snelle levering

Keuze uit vele design haarden, na de keuze en de bestelling is de haard zeer snel bezorgd. Jammer genoeg tot aan de eerste deur maar verder zeer tevreden.

Top snel en alles compleet

Bestelde me elektrische haard, en kwam sneller dan aangeegeven,

Super goed

Erg blij met het product. Zeer mooi en goede kwaliteit. Zeker een aanrader voor iemand die een sfeerhaard zoekt

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres