fijn geïnformeerd en geadviseerd.

Zaten in twijfel welke keuze we gingen maken. Door het deskundige advies een juiste keuze kunnen maken

Goed service

Per ongeluk verkeerde haard besteld , na een telefoontje was dit erg snel en goed geregeld

Probleem met verwijderen van het front glas.

Tevreden van het toestel en de snelle levering. Ontevreden van de handleiding: onderdelenlijst en montage info zijn niet overeenkomstig met de geleverde haard.

Snel

Na eerst via de telefoon informatie te hebben ingewonnen bij het bedrijf hebben we besloten om deze haard te nemen, hoewel we pas over 2 maanden de sleutel krijgen van het nieuwe huis. Mooie aanbieding

Levering prima De inbouwgegevens zeer sumier

Na een telefoontje met Mark, toch nog veranderd van haard na zijn advies! We zijn er super blij mee. Afgeleverd zoals afgesproken, snelle levering. We moeten nog even wachten om het echte resultaat te zien ivm nieuwbouwwoning. We hebben gekozen voor haard lueno!

Ik ben netjes gebeld dat de levering niet zo als op de site staat de volgende dag geleverd wordt maar door drukte 4dagen later het is netjes afgeleverd op de besproken datum

snelle service

De levering was erg snel en de bezorgers waren erg vriendelijk De haard heb ik nog niet geïnstalleerd, maar verwacht dat het wel goed komen.

Ik ben tevreden hoe mijn bestelling is verlopen.

Snel en netjes geleverd

De haard voldoet volledig aan onze verwachtingen. De beschrijving die op de site staat is kloppend. De vlammen zijn nauwelijks van echt vuur te onderscheiden. Daarnaast is het erg prettig dat je ervoor kan kiezen om de haard zowel met als zonder warmte afgifte kan gebruiken. Makkelijk om in te bouwen.

Mooi product, slecht bereikbare klantenservice

Een uniek en mooie manier om betaalbaar een maatkast te bestellen. Alleen als je dan toch nog vragen heb is de klantenservice alleen via email en whatsapp te bereiken. Dus kan je geen "gesprek" voeren om je vraag te verduidelijken. Soms is gewoon even praten veel makkelijker en duidelijker.

Super, 2e haard bezorgd

Na aanschaf van een haard van 183 cm breed een half jaar geleden zijn we zo erg tevreden, dat we er nog een van 152 cm hebben besteld. Super mooi vlambeeld en strakke inbouw.

Supersnelle levering en goed verpakt

Zaterdags besteld en dinsdag in huis Ziet er heel mooi uit en is erg sfeervol

Goed!

Goede prijs en snel geleverd!

Nadat ik besteld en betaals had via de webwinkel op internet, kreeg ik een telefoontje omdat de haard net was uitverkocht. Men wilde mij in de showroom enkele alternatieven laten zien. Helaas waren die net niet wat ik zocht. Zonder daarom te vragen bood men mij aan het vooruit betaalde aankoopbedrag direct terug te betalen. Dit noem ik service met een grote S.

Zeer prima adres voor een mooie haard

Overzichtelijke site, vriendelijk persoon aan de telefoon, snelle levering. Het enige wat niet helemaal goed ging was de aflever-tijd. Verder dik tevreden!

Helaas niet wat we hadden verwacht

We vonden de haard helaas niet mooi genoeg naar onze smaak, maar het retour sturen was een probleem, dat moesten we zelf maar regelen en verder zijn ze telefonisch onbereikbaar en reageren ook niet op mijn mail helaas.. een andere haard wat we wilden kopen, kopen we dan maar ergens anders..

Snelle en correcte levering. Prachtig product.

Wij hebben 17 feb (‘savonds) de bestelling voor een Xaralyn Myst 600 geplaatst bij haardjesland en 3 dagen later de levering al in ontvangst mogen nemen. Ik heb nog kort contact gehad per mail met het bedrijf over een fout van mijn kant waar zeer spoedig reactie op is gekomen en tevens direct is opgelost door hen. Hele fijne ervaring en wat de haard betreft; een heel mooi product! Wij zijn er erg blij mee.

Uitstekend product en levering.

De volgende dag werd er al geleverd. Product heel goed verpakt. Mooie zware kwaliteit tafelhaard. Handleiding in het Nederlands en soms onduudelijk. Gelukkig wijst het zichzelf. Gezellig vuur zowel binnen als in onze veranda.

Geen idee, na de bestelling geen contact gehad

Haard besteld op aanraden van meibelmakerij Vlugt te Amersfoort. Verder nog geen contact geweest. Haard nog niet geleverd, dus nog noet gezien. Deze review dus veel te vroeg.

Netjes te woord gestaan en duidelijke uitleg

Heb de site bezocht maar ondanks dat het een zeer duidelijke site is, bleef ik toch met een kleine vragen zitten. Na een telefonisch gesprek was alles duidelijk en kon ik mij bestelling plaatsen.

Super snelle levering, op een maandagavond besteld en woensdag al in huis. Goede service bij levering. Veel keus op website en een eerlijke prijs.

Uitstekende service en dienstverlening

Ik heb een zeer goede ervaring met Haardjesland. De website vind ik zeer gebruiksvriendelijk. Het product wat ik wilde bestellen, was op dat moment niet leverbaar. Er werd op de website netjes aangegeven dat de levertijd 2-3 weken zou zijn. De volgende dag kreeg ik namens de klantenservice nog een persoonlijk bericht dat het product tijdelijk niet leverbaar was en er een levertijd op zat. Of ik hiervan op de hoogte was e.d. Dat noem ik nog eens klantvriendelijkheid!

Klantvriendelijk

Ik had enkele vragen over een sfeerhaard en Marc heeft ondanks mijn aantal telefoontjes alle tijd en geduld opgebracht om mij een goed advies te geven. Prima service....wat je niet zo vaak tegenkomt

Strijders

Ik heb een prachtig haard mogen bestellen bij haardjesland en ik heb een mooie cinnewal er voor mogen maken mijn werk

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres