Goed gegokt, zeer tevreden!

In deze rare tijd dat winkelen niet meer de normaalste zaak is mis je het voelen, de sfeer, om iets aan te raken, te zien en vergelijken. Zelfs de irritante verkopers mis ik. Maar de overzichtelijke site van Haardjesland heeft me tot de juiste keuze gebracht voor de Slimline Eclipse 106. Snel en netjes verzonden en vandaag geïnstalleerd. Erg tevreden met de aankoop.

Erg professioneel en kundig personeel. Zeer tevreden over de snelle levering en service.

Top en professioneel!

Alles wat wordt beloofd op de website wordt nagekomen!

Prima koop

Het is een hele mooie haard en deze zet je zo in elkaar. De bestelling kwam ook snel binnen twee dagen. Wat leuk is dat je van drie kanten de "vlammen" ziet, die ook echt lijken.

zeer tevreden

Goede klantenservice

De mooiste en de goedkoopste haarden van Nederland.

Kan ik iedereen aanraden

afspraken na komen, perfecte aflevering, prima.

Makkelijk bestellen en snel bezorgd!

Haard kwam snel en was goed verpakt, ziet er ook prima uit! Erg tevreden. Daarnaast was Haardjesland verre weg de goedkoopste online!

Mooie haard zeker z'n geld waard Mooi ingebouwd onder de tv Heel blij mee

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Via prettige website bestelling electrische haard geplaatst, De levering was ook snel. Gewoon goed dus.

Aan te bevelen!!!

Product voldoet prima. Juiste beschrijving op de website. Deugdelijk verpakt. Communicatie is uitstekend. Ruim op tijd en bezorging keurig op tijd aangekondigd. Beleefde bezorger.

Duidelijk en eerlijk

Prachtige haard gekregen. Er stond direct uit voorraad. Ik kreeg vervolgens een mail dat het ca. 2 weekjes zou duren. Vervolgens even gebeld met Haardjesland en zij legde me uit waarom het even duurde. En dat dit ook vermeld stond in de beschrijving en dat had ik inderdaad niet gezien. Maar de haard moet uiteraard ook in elkaar gezet worden en transportgereed gemaakt worden. Ik mocht ook nog een dag van levering kiezen en werd netjes op de hoogte gehouden van levering, zelfs nog een sms'je 45 min. Voor levering. Kortom top. Bedrijf doet wat ze zeggen alleen had ik zelf uit voorraad een beetje letterlijk genomen.

belofte van snel leveren is een grap

De besteld haard zou binnen 2 dagen te leveren zijn, zelfs tussen kerst en oud en nieuw. 4 weken zullen we moeten wachten op een haard die voorradig is bij haardjesland. Op zich geen probleem, maar als je op je eigen site je concurrentie beschrijft als, ze komen niet na wat ze beloven en wij doen dan wel vind ik dit echt een enorme blamage.

Goed geholpen

Overzichtelijk side groot assortiment goede prijs op een mail wat ik geduurd had ivb de leveringsdatum werd snel en vriendelijk gereageerd

Echt heel erg gemoedelijk. Top.

Alles verliep goed. Snelle levering, netjes op tijd, gemoedelijk, corona proof, heel vriendelijke chauffeu. Ik / wij zijn er erg blij met onze aankoop. Dus alles bij elkaar TOP. Hier kunnen er nog veel van leren. Bedankt, Fam. Smits

Gewoon zoals afgesproken

Goede prijs, juiste levering, fantastisch product

Ze komen na wat ze zeggen!

Onze dochter had er 1 besteld was zo mooi dus wij ook 1 besteld dag erna was de sfeerhaard er al is zo mooi en gezellig is een sieraad voor je huis

Duidelijke site en mooie haard

Nadat ik verschillende sites bezocht had, uiteindelijk gekozen voor een mooie elektrische haard. Ondanks meldingen dat de levering lang zou duren, was hij snel binnen. Duidelijke instructie om de haard op te hangen. En binnen een half uur zaten we heerlijk bij onze haard! We zijn erg tevreden.

Goed aardige meneer

Snel en goed geleverd

Positief!

Keurige informatie, heel attent, en de manier waarop de verzending was verpakt: Complimenten, zeer zorgvuldig! Maar 1 klein dingetje: Wij hadden niet helemaal door met wie eea verstuurd werd, rsp we misten de tracking. Maar wellicht ligt dat aan ons.

Geweldig Bedrijf

Door de corona maatregeling was het niet mogelijk de showroom te bezoeken en heb na telefonisch contact met verkoper Mark via de website een Smart 45"besteld. Bezorgdienst was super geregeld maar belangrijker nog is dat de sfeerhaard boven alle verwachtingen voldoet. Ik ben zeer goed voorzien van eerlijke informatie en zal iedereen het bedrijf aanraden!!

Super kachel

Pracht apparaat Mis vermogen in sfeerstand in de specificaties Dit best veel 180 wat Hier zou een led versie van moeten komen En beloofd app aug 2020 Kreeg aug 2019 slordig dit Vr groet harry

Haard voldoet aan verwachting!

Bezorging slecht, wordt voor de hoofdingang van het appartement geleverd en zie zelf maar hoe je het boven krijgt.2e verdieping.Prettige dag, zegt de bezorger. Coolblue en Wehkamp,enz. Bezorgen allemaal tot de voordeur van het appartement!

Geweldige haard.

Ik heb de haard vlg dag geleverd gekregen prima verpakt. Ik was alleen en wist niet precies hoe het werkte om het glas eruit te lichten en heb toen gebeld. Ook daar hebben ze me vriendelijk te woord gestaan en precies en geduldig uitgelegd hoe het ging. Kortom prima levering en klantenservice top!!

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres