Mooi elektrisch haard met verwarming

Snelle levering. De haard ziet er mooi uit. Redelijke prijs. Net voor Kerst ingebouwd in een kast. Het staat nu onder de TV en het is genieten om ernaar te kijken. Er kan een combinatie van enkel oranje of blauw of een combinatie hiervan. Zo juist de vraag verstuurd om te kijken of wij binnen de combinatie het blauw minder proheminent te maken zodat het meer op een gashaard lijkt. Ik ben benieuwd naar het aantwoord.

Vlotte levering van een zeer mooi product.

Website met gemakkelijke bestelprocedure en na het stellen van een vraag per mail een zeer snel en een ter zake kundig antwoord. Een aanrader om hier een bestelling te doen.

Geen levering ontvangen

Ondanks belofte via site om te leveren binnen 2 a 3 dagen, na anderhalve week nog steeds niets ontvangen. Uitleg na telefonisch contact : "Wij hebben deze haard niet in stock en dan duurt het wat langer. Vermoedelijk komt ze ergens in de loop van volgende week binnen". Nochtans stond op hun site dat die specifieke haard voldoende in voorraad was en zodoende meteen kon geleverd worden. Kan dus niet oordelen over de kwaliteit van het toestel, wel over de "beloftes".

zeer goed

Snelle levering!! De Haard ziet er erg goed uit, moet nog opgehangen worden. zoals we nu kunnen zien is dat een makkelijk klusje.. Er zit een goede beschrijving bij. Benieuwd naar het eind resultaat maar zoals het er uit ziet zal dat wel goed komen.!

Mijn bestelling was snel thuisbezorgd

Goede en snelle service en prachtige haard

Wij hadden van tevoren een ander model besteld. Maar doordat een nieuwere versie de komende week in de sale zou komen, voor dezelfde prijs, zijn we netjes opgebeld door Haardjesland met de vraag of wij deze nieuwere versie zouden willen. Dat is nou goede service, meedenken met de klant! Vandaag de haard binnen gekregen en deze direct aangezet. Wat een mooie haard! Precies zoals op de filmpjes en de foto’s zo mooi is hij ook in het echt! Bedankt voor de goede service en wij gaan er zeker van genieten in ons nieuwe huis! Bedankt!

Communicatie was goed, bezorging ook netjes. Daarna heeft de haard weken in de woonkamer gestaan want er moest nog een ombouw gemaakt worden. Maar het was het allemaal waard. Mooi haardje die nu brand in de woonkamer en de kamer een stuk gezelliger maakt.

Prachtige haard, maar.....

Na uitpakken bleek het ophang balkje, wat volgens haardjesland bijgeleverd zou zijn, te ontbreken. Ik kan de haard nu dus niet ophangen. Heb hem nu dus als een soort van schouw geplaatst, hetgeen ook mooi is, maar als ik een ophangbeugel geleverd krijg, dan zou hij alle 5 de sterren krijgen.

Vriendelijk, correct en informatief bedrijf

Ik had zeer snel een reactie toen ik een sfeerhaard wilde bestellen. Met alle vragen werd ik vriendelijk en met kennis geholpen. Ik krijg hem snel mits Corona dit niet blokkeert

Op internet besteld en vlot ontvangen

Ik zocht op internet naar een sfeerhaard om op te hangen en vond deze bij Haardjesland. Het in het echt gaan bekijken zat er niet in, dus de gok maar gewaagd. Werd keurig bij ons afgeleverd en lijkt een erg leuke aankoop. Heb geen ervaring met iets wat teruggestuurd moet worden, of kapot is. Vandaar nog geen 10! :)

Goede service en snelle aflevering

Mooie vuurtje

Er waren wat problemen met de levering door de nieuwe maatregelen omtrend covid maar ze hebben het super opgelost en alles op tijd binnen. Haard is super. En zeer realistisch en ziet er gewoon goed en strak uit.

Prijs/kwaliteit is top

Snelle levering en denken met je mee

Heel fijn bedrijf. Goede communicatie en snel leverbaar van producten.

Uitstekend!

Prima produkten en zeer snelle levering!

Prima haard, snelle levering. Helaas telefonisch niet mogelijk om ondersteuning en nismaten kloppen in de handleiding niet. 3 breedtematen van verschillende grootte haarden zijn hetzelfde.

Zal hier zeker vaker bestellen

een gok om een haard via internet te bestellen , maar hij is erg mooi

gezien de drukte rond deze tijd rond de feestdagen is deze mooie haard toch erg snel geleverd

alles was goed geregeld

vanaf het bestellen online tot en met de bezorging ging alles vlekkenloos. Het product ziet er ook fantastisch uit.

Heel vriendelijk

We zijn vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg gehad.

snel geleverd maar misleidende black friday actie prijs

Snelle en nette levering en goede kwaliteit / prijs verhouding alleen wel jammer dat de genoemde black friday deal wat mij heeft doen beslissen om meteen tot aanschaf over te gaan achteraf niet zo bijzonder was want de prijs is nu nog steeds het zelfde

Prima, goed en snel geleverd

Overzichtelijke website, duidelijke prijzen en correcte levering

Zeer snelle levering, met scherpe prijs

Snelle levering tegen scherpe prijs, een via de mail gestelde vraag werd snel en vakkundig beantwoord ,

Goed, inorde

Besteld, Geleverd volgens de termijn op de website. Klopt volgens de beschrijving. Zeer tevreden.

Aanrader!

Keurig geleverd, mooi vlambeeld en goede communicatie over de levering!

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres