Prima, afspraak was afspraak!

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Geweldige service en levering.

Via de website voldoende informatie kunnen vinden, prijs verhouding was top en de snelle levering uitstekend.

Makkelijk te bestellen.

Niet fysiek in de winkel geweest maar werking en mogelijkheden van de sfeerhaard wordt goed weergegeven op de site. De recensies van klanten die eerder gekocht hebben de doorslag gegeven.

De bestelling plaatsen was heel makkelijke, fijne site het was heel overzichtelijk en vond eigenlijk direct wat ik zocht! Na de bestelling werden we goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling, dit was erg prettig. De levering kwam mooi op de aangegeven dat en was mooi op tijd. Het product wat we besteld hebben zag er echt heel mooi uit, precies zoals op de website. Eventjes getest en alles deed het prima. Nu hebben wij de haard nog niet in gebruik maar dat gaat binnenkort veranderen, maar ben er zeker van overtuigd dat het naar alle tevredenheid gaat zijn.

Super snel en nette bezorging

Via internet zelf er een uitgezocht obv de omschrijving op de site en het komt helemaal overeen We zijn er erg blij mee en straalt veel sfeer uit! Wij hebben er 1 aan de muur en echt erg mooi

Zeer goed, snelle en deskundige service.

Door de Corona bleek de haard die wij in eerste instantie hadden uitgezocht een veel langere levertijd te hebben, ook zat er een rooster bovenaan de haard die op de foto niet echt duidelijk zichtbaar was. Mark heeft telefonisch contact met ons opgenomen en stelde een alternatief voor. We zijn heel blij dat hij de moeite heeft genomen om ipv per mail, telefonisch contact met ons op te nemen. De elektrische haard is prachtig!

De man was zelfs zo lief om te helpen tillen omdat het gewicht te zwaar was voor mijn vrouw

Super service

Vorige week haardjesland bezocht. Heel professioneel geholpen. Was op zoek naar een LED wandhaard voor onder mijn tv. Ze hebben daar enorme keuze. Ik heb heel wat winkels bezocht. Maar nergens hebben ze zoveel keuze als bij haardjesland. Ik heb een Modern Fires lueno pro gekocht. Inmiddels ingebouwd. Eind resultaat is super mooi. Omdat ik kinderen heb, en veel bij ons kapot of kwijt gaat. Had ik gevraagd om een extra remote control. Die kreeg ik gratis er bij . Top geregeld. Gr

Hele fijne zaak

Geweldige service . Daar kunnen veel winkeliers nog iets van leren. Heel veel keus en direct meenemen. Echt een aanrader.

Top winkel

Als perfect verlopen. uitermate tevreden.

Goede keus om bij Haardjesland zaken te doen.

Verzorgde site en vakkundige adviezen deed ons besluiten tot aankoop over te gaan. Daarnaast ging de levering vlekkeloos.

snel verzenden 4 dagen tôt belgie gemakkelijke site veilige betaling brede keus interessante prijs +++ Ik woon in belgie Mvg Christophe

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top service!

Erg vriendelijk en meedenkend personeel. Een mooie showroom. Personeel denkt mee over het vervoer van de gashaard en als het moet dan helpen ze mee de haard naar de auto te brengen. Wij hadden een haard online besteld. De haard was binnen een paar dagen binnen. De dag dat wij deze gingen ophalen zagen wij in de showroom een andere en het was geen probleem om deze meteen te ruilen. Echt heel leuk bedrijf!

Na lang twijfelen, en om een goede keuze te maken zijn we langs gereden. We werden openlijk ontvangen en ze namen rustig de tijd voor alles. Dit was erg fijn. We zijn uiteindelijk voor een dimplex casette 600 led gegaan, en deze brand prachtig in ons tv meubel. Zeker een aanrader.

Goed product voor een goede prijs

Mooie elektrische sfeerhaard. Past goed in een ombouw van karwei of de gamma. Zijn standaard maten. Wij zijn er erg blij mee en het geeft heel veel sfeer in de herfstige.

Super assortiment, goede prijs

We hebben de Dimplex Casette 500R gekocht. We twijfelden een beetje of we voor de Dimplex Casette 600 gingen of een andere. Uiteindelijk naar de showroom gegaan, waar we goed geholpen werden en waar ze echt bijna alle haarden hebben staan. Het was zeker de reis waard en zeker aan te raden om eerst te kijken voordat je dit soort producten koopt. Geslaagd dus, werd netjes geleverd en we werden goed op de hoogte gehouden over onze bestelling.

Goeie service

Snelle levering, goed contact

Ze laten je niet in de kou staan!

Het ging allemaal mooi vlot en de bezorger was erg behulpzaam! Het plaatsen was ook zo klaar, dus het genieten van de haard kon snel beginnen. Al met al een fijne ervaring!!

Goede kwaliteit en prijs. en mensen helpen Goed en uitleg over alles was goede ervaring resultaat 1 kachtel mee naar huis bedankt

Goede en snelle leveringen

Mooie haard voor weinig geld

Geweldige, fantastisch, geen word voor.

Ik heb er geen worden voor. Ik kan alleen zegen dat het fantastisch is. En dat er zeer zorgvuldig alles geleverd is.

Prima bedrijf, snelle service.

inbouwhaard gekocht tijdens jubileum actie. De volgende dag telefonisch contact gezocht omdat ik twijfelde over de inbouw. Netjes geholpen. Paar dagen later kwam haard binnen. Keurig netjes allemaal.

Keurige afhandeling van de bestelling.

De bestelling is op tijd en naar tevredenheid geleverd.

Snelle levering, mooie aanbieding

De haard was snel besteld en thuisbezorgd. In opmerkingen had ik nog twee vragen gesteld, helaas heb ik daar geen antwoord op gekregen. Ook konden we een bezorgdag aangeven, maar de bezorging werd op een andere dag ingepland. Echter was dit snel aangepast. De aanbieding die haardjesland had/ heeft is fantastisch! Elders zien wij onze haard veel duurder verkocht worden. Kortom zeer tevreden, met kleine verbeterpuntjes.

Zeer onbetrouwbaar bedrijf

Verkopen en versturen zogenaamd items die ineens niet meer leverbaar zijn. Waarop je het maar hebt te doen met een flauw excuus mailtje. Als deze excuses wel gemeent was hadden jullie er vast alles aan gedaan om hem webshop in order te maken zodat het niet nogmaals voorkomt, maar dit is niet het geval de webshop geeft nog steeds aan dat er een voorraad aanwezig is. Komtom wij doen nooit meer zaken met jullie.

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres