Lost vurige verwachting met verve in

En nu nog installeren :-)

goede adviezen, prettige communicatie

De levering verliep naar wens, chauffeur had alleen veel oponthoud zodat hij wel een paar uur later aankwam dan gepland. Verder was de service en afhandeling en begeleiding professioneel en klantvriendelijk. Warm aanbevolen.

Prachtige haard en snelle levering

Ik heb na veel vergelijken gekozen voor een haard van haardjesland. De haard is heel snel geleverd en de kwaliteit is heel mooi! Zoveel mooier dan andere haarden!

Mooi product snelle levering

We zijn erg tevreden met de haard. De levering was ook erg snel.

Prima levering

Heel tevreden

Super tevreden met onze prachtige haard!

Super tevreden met onze Faber Optimyst 2.0 Dimplex 600 cassette van haardjesland. We zijn eerst in de showroom gaan kijken en zijn daar heel vriendelijk geholpen. We hebben de cassette later via de website besteld. Mooie haard, gemakkelijk in te bouwen en super snelle levering!

Verkeerde haard geleverd

Dit is een aanpassing van mijn vorige beoordeling.Na een verduidelekend gesprek met een verkoopmedewerker kwam ik tot een besluit dat deze toestand beruste op een misverstand van mijnentwege . Na gesprek haardje klaargemaakt en laten branden en dit was zoals ik het graag had en door jullie medewerker voorspeld was Met vriedelijke groeten, Pierre Van de Putte

geweldig

geweldig, had een mooie haard besteld binnen 2 dagen in huis ,eenmaal thuis vond ik het te groot,belde was geen probleem kon meteen omgeruild worden zijn er naar toe gegaan en erg vriendelijk en duidelijk geholpen aanrader MvG Ton Molenaar

Geweldig!

Goede service, erg klantvriendelijk Snelle reactie op vragen en het bezorgen uiterst vriendenlijk en hulpzaam! Zeker een aanrader!!

GE-WEL-DIGE SERVICE!

Ik kan niet anders zeggen dat ik écht goed en netjes geholpen ben door Haardjesland - met name een meneer die heel oplettend was en super klantvriendelijk. Zo'n service komt tegenwoordig niet meer voor. Nogmaals dank hiervoor! - Ik vroeg per mail informatie op over een sierhaard - snelle reactie gekregen en de volgende morgen zou iemand mij bellen. - Volgende ochtend werd ik inderdaad gebeld, informatie gekregen. Ik moest alleen nog de TV opmeten. - Ik was net 2 minuten te laat met bellen en heb een mail gestuurd met of ik met de TV maten die specifieke haard kon kopen. Ondanks dat ze (telefonisch) gesloten waren, werd ik toch nog gebeld, waardoor ik op de laatste dag van de actie, de haard nog kon bestellen. - Uiteindelijk had ik de standaard versie besteld ipv van de deluxe die ik wilde... dit zag de oplettende man en heeft mij hiervoor nog meerdere keren geprobeerd te contacten. Uiteindelijk toch nog de deluxe versie kunnen bestellen en alles was netjes en snel geregeld (en geleverd!). PERFECT!

telefonisch contact opnemen voor informatie heel goed geholpen en advies gevolgd. Ooenhaard besteld goede keus gemaakt.

Super blij met de haard

Heb de haard onder mijn tv gemonteerd en zelfs in de zomer geniet er praktisch elke avond van (zonder de verwarmingsfunctie uiteraard). Vlambeeld is heel mooi en brengt veel (en een romantische) sfeer in de kamer. Zou de haard zeker aanraden!

Heel blij mee

Makkelijk besteld, snelle levering, maten klopten precies met de info op de site. Heel blij met het eindresultaat!

Top Top Top

Snel, mooi, op tijd en top communicatie ondanks dat ze vakantie hadden.

Verkopers deskundig maar niet erg behilpzaam

...

Fijne sfeerhaard, goed bezorgd

We zochten naar een sfeerhaard als altnatief voor onze conventionele haard. Gelukkig vonden we deze bij Haardjesland. De haard past precies en ziet er mooi uit.

Goede keuze, vlotte levering, mooi product.

Lang heb ik gezocht naar een alternatief voor onze gashaard. We zochten naar een sfeerhaard die precies in onze schouw paste. Bij Haardjesland vonden we die. Een goede prijs voor een mooi product. Bovendien zorgvuldig in correct geleverd. We zijn er erg blij mee :-)

Tot nu toe alles prima

Bestelling en levering gingen makkelijk en snel. Doos bij aankomst wel beschadigd maar gelukkig de kachel nog heel. Pas over 8 weken als wij de verbouwing klaar hebben en de kachel ingebouwd hebben kunnen wij genieten van het eindresultaat. Vandaar mijn: tot nu toe alles prima.

Prima bedrijf, snelle levering en bij vragen /info wordt je keurig te woord gestaan.

Prima bedrijf. Snelle levering, heeft een uitstekende vrachtvervoerder voor de bezorging. En bij vragen of info wordt je correct te woord gestaan.

Ik ben benieuwd hoe lang deze haard het doet, omdat mijn vorige maar vier jaar heeft gewerkt. Maar ik ga het opnieuw proberen omdat ik het zo,n leuke haard vind.

Uitstekend, netjes op tijd geleverd

- goede communicatie - telefonisch op afstand gekocht - netjes op tijd geleverd - goed verpakt

duidelijke website, snelle levering met een goede service.

Supersnelle, duidelijke levering. Uitstekende service. De haard voldoet aan verwachting. Zeer tevreden.

Helemaal Top!!!

Prima haardje snel geleverd perfect!

Beschadigd

ik ben rechtvaardig.ik beoordel ook rechtvaardig. Ik heb netjes betaald en niet onderhandelt en geen korting. Ik wel bezorgd aan adres en is de haard beschadigd. Pech...pech..

fantastiz

Al een tijdje zijn wij op zoek naar een elektrische haard die de sfeer geeft van een open haard. Vorige week hebben wij telefonisch contact gezocht en zijn we goed voorgelicht. We hebben gekozen voor De Opti-myst 3 step. Een haard die zelfs warmte afgeeft en mooie sfeer geeft. Wij zijn er ontzettend blij mee.

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres