Top snelle service

top snelle service

Gewoon prima!

Duidelijke website met beschrijving van de haarden. Na bestellen , ook goed geregeld wat betreft het verzenden en bezorgen van de haard. Wij zijn erg blij met onze elektrische haard . Een betaalbaar en kwalitatief prima alternatief voor wanneer er geen rookkanaal is! Super tevreden en blij met onze aankoop.

Geweldig!! Wij zijn er heel blij mee!! Het is net echt !

Alles volgens afspraak oK

Goede service en snelle levering!

Na telefonisch contact over de haard, super goede informatie gekregen. Daarna besteld en hele snelle levering, keurig verpakt en ook netjes geleverd in het tijdsblok. 1 heel klein min pintje is de omschrijving bij de haard is klein en daardoor onduidelijk. Haard brandt super mooi is zeker een aanrader. Helemaal blij mee.

spijtig dat ik maar 1 toestel nodig heb

Ondanks levering nietop de de gewenste dag,wel verwittigd voor dag erna.mooi toestel even geprobeert. Prijs correct.Het allerbelangrijkste mijn echtgenote is tevreden.

Prachtig toestel

Via internet Modern Fires Firebox 780 besteld. Correct en snel (België) geleverd. Mooi toestel wordt kortelings ingebouwd maar vind het nu al super.

Zeer nare ervaring !!

De actie prijs voor de Modern Fires F72" gen2 183cm €1099was tot morgen geldig stond er op de site de normale prijs was €1899 een stuk hoger dus. Als wij hem wilde hebben moesten wij hem wel nu gelijk bestellen want morgen is hij een stuk duurder €1899 Dit was dus helaas niet het geval wij hebben als actie prijs betaald €1099 maar staat na de actie geprijsd voor €999 !! Tja dan voel je je wel een beetje in de maling genomen.

Levering prima en de haard ziet er perfect uit!

We hebben de haard geplaatst maar nog niet aangesloten! Het ziet er prachtig uit en gaan er vast van genieten!

Snelle en vlotte levering.

Heb hem even getest, moet hem nog plaatsen.

trauma bij het opbouwen, gebruik van bijgeleverd hoe het moet zeer onduidelijk.

Leuk deze haard , wij zijn de jongste niet meer, we genieten er van, maar wij zijn wel erg blij dat onze buurman die deze haard twee jaar geleden heeft gekocht bij jullie ons heeft geholpen, kwamen er zelf niet uit. Als dank gun ik hem het bedrag voor de hulp, zelfs nog gebeld met jullie omdat de afstand bediening niet ging zoals beschreven. Daarna gelukt maar niet zoals het boekje aan gaf. Gaarne daar goed naar te kijken Met vriendelijke groet .

Mooi apparaat gekregen.

Na mijn bestelling duurde het even voor de levering maar dat komt ook omdat we verwend zijn. Bol e.d.

Snelle levering en goed product Gewoon goed

Razendsnelle levering en het product ziet er goed uit

Voor de inbouw in een kast heb ik een duplex cassette 600 bij Haardjesland gekocht. Voor ik het wist was het product netjes geleverd en het ziet er goed uit. Hij is nog niet ingebouwd maar ik ga er vanuit dat het resultaat er netjes uit komt te zien. Wordt vervolgd...

Vlotte levering

Vlotte levering mooi product niet van echt te onderscheiden heel blij mee

Electrische inbouwhaard besteld via internet, snelle levering, prima product en werkt fantastisch.

Prachtige haard

een elektrische haard besteld bij haardjes land. snel geleverd volgens afspraak. ben zeer tevreden over deze aankoop.

Fantastische service

Hele fijne en goede service. We hadden via de site per ongeluk een verkeerde haard besteld en dit kon dezelfde avond nog heel makkelijk aangepast worden. Top service en advies.

Mooie spullen

Mooie spullen. Snel geleverd.

Super mooie haard voor een mooie prijs.

Schitterende haard gekocht bij jullie voor een hele scherpe prijs , werd ook lekker snel en professioneel afgeleverd al met al TOP-service en kwaliteit.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Wij hebben bij Haardjesland de Dimplex 3-step optimist gekocht. De bestelling online was simpel. De levering ging snel. De haard heeft onze verwachtingen overtroffen. We zijn er zeer tevreden mee. Klein minpuntje: we hadden verwacht nog 2 gratis reservelampen bij onze bestelling te ontvangen, deze zijn echter niet meegeleverd.

Ge-wel-dig

Wij waren lang op zoek naar een elektrische haard omdat we geen kwalitatieve haard konden vinden die het waard was voor de prijs. Tot dat we de Modern Fires F36" 92cm hadden gezien ! Super top kwaliteit en zeer zeker waard voor die prijs!

Mooie haard

Hoewel het weer niet echt uitnodigt om een (sfeer)haard aan te steken, heb ik toch besloten om er een aan te schaffen. Ik kwam bij Haardjesland uit vanwege de grote keus (aan elektrische haarden), de aanbieding en de goede reviews. Uiteindelijk een betonlook haard gekocht. Een beetje op de gok omdat ik geen tijd had om doordeweeks naar de showroom af te reizen en de showroom op zaterdag nog dicht was. Maar geen spijt van mijn aankoop gehad. Installatie / montage is zeer eenvoudig en snel gedaan. En het eindresultaat is zeer fraai te noemen. Ik had vooraf en achteraf ook nog wat vragen via de email gesteld en die werden snel en correct beantwoord. Mijn tip aan Haardjesland zou nog zijn om iets meer foto's van de haard op de site te plaatsen, want dat vond ik wat summier, stond maar 1 foto op.

Prima bedrijf

Zeer tevreden. Vriendelijk en leuk geholpen

Mooi product, conform verwachtingen

Snelle levering en goede kwaliteit op het eerste oog!

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres