Goede keuze, vlotte levering, mooi product.

Lang heb ik gezocht naar een alternatief voor onze gashaard. We zochten naar een sfeerhaard die precies in onze schouw paste. Bij Haardjesland vonden we die. Een goede prijs voor een mooi product. Bovendien zorgvuldig in correct geleverd. We zijn er erg blij mee :-)

Tot nu toe alles prima

Bestelling en levering gingen makkelijk en snel. Doos bij aankomst wel beschadigd maar gelukkig de kachel nog heel. Pas over 8 weken als wij de verbouwing klaar hebben en de kachel ingebouwd hebben kunnen wij genieten van het eindresultaat. Vandaar mijn: tot nu toe alles prima.

Prima bedrijf, snelle levering en bij vragen /info wordt je keurig te woord gestaan.

Prima bedrijf. Snelle levering, heeft een uitstekende vrachtvervoerder voor de bezorging. En bij vragen of info wordt je correct te woord gestaan.

Ik ben benieuwd hoe lang deze haard het doet, omdat mijn vorige maar vier jaar heeft gewerkt. Maar ik ga het opnieuw proberen omdat ik het zo,n leuke haard vind.

Uitstekend, netjes op tijd geleverd

- goede communicatie - telefonisch op afstand gekocht - netjes op tijd geleverd - goed verpakt

duidelijke website, snelle levering met een goede service.

Supersnelle, duidelijke levering. Uitstekende service. De haard voldoet aan verwachting. Zeer tevreden.

Helemaal Top!!!

Prima haardje snel geleverd perfect!

Beschadigd

ik ben rechtvaardig.ik beoordel ook rechtvaardig. Ik heb netjes betaald en niet onderhandelt en geen korting. Ik wel bezorgd aan adres en is de haard beschadigd. Pech...pech..

fantastiz

Al een tijdje zijn wij op zoek naar een elektrische haard die de sfeer geeft van een open haard. Vorige week hebben wij telefonisch contact gezocht en zijn we goed voorgelicht. We hebben gekozen voor De Opti-myst 3 step. Een haard die zelfs warmte afgeeft en mooie sfeer geeft. Wij zijn er ontzettend blij mee.

Top snelle service

top snelle service

Gewoon prima!

Duidelijke website met beschrijving van de haarden. Na bestellen , ook goed geregeld wat betreft het verzenden en bezorgen van de haard. Wij zijn erg blij met onze elektrische haard . Een betaalbaar en kwalitatief prima alternatief voor wanneer er geen rookkanaal is! Super tevreden en blij met onze aankoop.

Geweldig!! Wij zijn er heel blij mee!! Het is net echt !

Alles volgens afspraak oK

Goede service en snelle levering!

Na telefonisch contact over de haard, super goede informatie gekregen. Daarna besteld en hele snelle levering, keurig verpakt en ook netjes geleverd in het tijdsblok. 1 heel klein min pintje is de omschrijving bij de haard is klein en daardoor onduidelijk. Haard brandt super mooi is zeker een aanrader. Helemaal blij mee.

spijtig dat ik maar 1 toestel nodig heb

Ondanks levering nietop de de gewenste dag,wel verwittigd voor dag erna.mooi toestel even geprobeert. Prijs correct.Het allerbelangrijkste mijn echtgenote is tevreden.

Prachtig toestel

Via internet Modern Fires Firebox 780 besteld. Correct en snel (België) geleverd. Mooi toestel wordt kortelings ingebouwd maar vind het nu al super.

Zeer nare ervaring !!

De actie prijs voor de Modern Fires F72" gen2 183cm €1099was tot morgen geldig stond er op de site de normale prijs was €1899 een stuk hoger dus. Als wij hem wilde hebben moesten wij hem wel nu gelijk bestellen want morgen is hij een stuk duurder €1899 Dit was dus helaas niet het geval wij hebben als actie prijs betaald €1099 maar staat na de actie geprijsd voor €999 !! Tja dan voel je je wel een beetje in de maling genomen.

Levering prima en de haard ziet er perfect uit!

We hebben de haard geplaatst maar nog niet aangesloten! Het ziet er prachtig uit en gaan er vast van genieten!

Snelle en vlotte levering.

Heb hem even getest, moet hem nog plaatsen.

trauma bij het opbouwen, gebruik van bijgeleverd hoe het moet zeer onduidelijk.

Leuk deze haard , wij zijn de jongste niet meer, we genieten er van, maar wij zijn wel erg blij dat onze buurman die deze haard twee jaar geleden heeft gekocht bij jullie ons heeft geholpen, kwamen er zelf niet uit. Als dank gun ik hem het bedrag voor de hulp, zelfs nog gebeld met jullie omdat de afstand bediening niet ging zoals beschreven. Daarna gelukt maar niet zoals het boekje aan gaf. Gaarne daar goed naar te kijken Met vriendelijke groet .

Mooi apparaat gekregen.

Na mijn bestelling duurde het even voor de levering maar dat komt ook omdat we verwend zijn. Bol e.d.

Snelle levering en goed product Gewoon goed

Razendsnelle levering en het product ziet er goed uit

Voor de inbouw in een kast heb ik een duplex cassette 600 bij Haardjesland gekocht. Voor ik het wist was het product netjes geleverd en het ziet er goed uit. Hij is nog niet ingebouwd maar ik ga er vanuit dat het resultaat er netjes uit komt te zien. Wordt vervolgd...

Vlotte levering

Vlotte levering mooi product niet van echt te onderscheiden heel blij mee

Electrische inbouwhaard besteld via internet, snelle levering, prima product en werkt fantastisch.

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres