Snelle levering en een goed product

Mooie haard, werkt prima zoals omschreven op de website, bij het aanschaffen via de website was er een fout in de automatische adressering op basis van postcode invoering, dat merkten wij ook tijdens de levering, er werd namelijk bij de buren aangebeld. Geen ramp verder natuurlijk maar had beter gekund :) verder helemaal tevreden!

Prachtige haard en super snelle levering

ik ben dik tevreden over deze haard. Het staat prachtig bij onze TV. Ik krijg er veel complimentem over

Superrr!!!

Mijn bestelling goed in behandeling genomen en mooi op tijd ontvangen.

Echt wel helemaal tevreden over alle modaliteiten van mijn bestelling.

Alles werd perfect opgevolgd zoals beloofd. Kan niet beter! Geen coronagezeur zoals bij sommige andere internetaanbieders. Jullie staan in Nederland trouwens veel verder dan hier in België en dan heb ik het niet meer over voetballen maar wel over internethandel ;-) De anderstalige brochure is vollediger qua tekening en afmetingen dan de Nederlandstalige maar daar kwam ik pas achter na plaatsing!!! De haard staat mooi en de vlammen zijn levensecht. Guido

Echt een mooi sfeerhaard voor weinig €€

Levertijd is supersnel!!! Top!!

Faber casette 600

De Faber casette 600 besteld, was snel geleverd, bestelproces en communicatie goed op orde. Gelijk getest en het geeft een heel realistisch vlambeeld. Aanrader!

Top, Aanrader

Wij hebben de Faber haard Bollogna gekocht. Wauw wat mooi. Sinds we deze hebben iedere avond aan. Makkelijk in elkaar te zetten en aan de muur te bevestigen. Vlammen zijn zeer realistisch. Over het bedrijf alleen maar lovend. Vanaf de bestelling via internet tot aan huis alles tip top in orde. Ook complimenten aan Hoekstra de leverancier. Een dag later leveren was geen probleem. Tevens werden we netjes op de hoogte gehouden qua aflevering. Wij raden Haardjesland ten zeerste aan. Heel tevreden, daarom 5 sterren.

Net echt

Zo, eindelijk zijn wij eigenaar van een open haard. Oeps, een elektrische. Maar Ik moet bekennen dat het net echt is. Hier spreekt een trotse eigenaar. Bestelling, levering en telefonisch contact is uitmuntend. Ga zo door Haardjesland.

Lage prijs, snelle verzending

Hier een Faber Casette 400 2.0 aangeschaft. De aanbiedingsprijs van Haardjesland heeft me zeker over de streep getrokken om tot aanschaf bij deze leverancier over te gaan. Het product was binnen enkele dagen keurig aan huis geleverd. Fantastisch product, en ik kan Haardjesland ook zeker aanbevelen. En voor wie twijfelt, hebben ze ook een fysiek te bezoeken showroom, waar ze een ruim assortiment opgesteld hebben staan.

Haard werd op de afgesproken datum geleverd, goed verpakt en met de bijbestelde extra lampen. Goede gebruiksaanwijzing met goede maten (van belang ivm inbouw in bestaande open haard).

Geweldig!

Nog voor we die hadden al zeer tevreden over de service.. Bevestigingsmail & avond voor levering een mail met: chaffeur komt tussen 8u en 10u. Chauffeur was hier om 8u45, perfect! Net even uitgeprobeerd, nog niet geplasseerd, ronduit magnifiek beeld! Gezellig!

Communicatie kan (veel) beter

27 bestelling gedaan bij haardjesland, paar dagen later reactie ontvangen dat haard niet voorradig was, Kon drie weken gaan duren. Destijds goeie reactie ontvangen van klantenservice. Afgelopen woensdag zag ik op de site dat product weer op voorraad was en binnen 1 dag geleverd kon worden. Vreemd dat ik dan nog geen bericht heb ontvangen over een afleverdatum. Donderdag 14/5 mail naar Haardjesland over de stand van zaken. Zaterdag 16/5 nog geen reactie. Telefonisch contact opgenomen, niet bereikbaar overigens wel met keurig boodschap dat ze op zaterdag niet geopend zijn. Over de kwaliteit van het product kan ik nog niets zeggen, maar de communicatie naar klanten die al bestelling én betaling gedaan hebben kan en MOET naar mijn mening beter. Covid-19 kun je bij de afther Sales niet als excuus gaan inzetten, dan moet je dit intern goed regelen door opschalen klantenservice zodat ook deze klanten in beeld blijven.

Super mooie haart

Hele strakke haart. Dunne rand en mooie vlammen. Heel mooi formaat.

Mooie actie snelle levering we zijn er heel blij mee

Top service!

Goede service, afspraken zijn nagekomen en het product voldoet aan mijn verwachting.

Een goede en snelle service

Onze haard op 2 mei jl besteld (Faber Carlos Optimist) en op 6 mei werd de haard al bezorgd. We zijn erg blij met de haard staat heel mooi en de vlammen zijn net echt.

Bestelling in goede orde ontvangen, de haard doet het goed.

Zeer goede ervaring met dit bedrijf.

Alles netjes en goed verlopen. Ook de verzending was keurig en snel.

Super communicatie

Wij hebben voor het eerst bij haardjesland besteld en zijn ontzettend positief. Communicatie en service is perfect. Van sms'je tot levertijd tot nette mail met vragen over tevredenheid. Zeker een aanrader.

Haard overtrof onze verwachting

Haard via de webshop besteld. Eenvoudig te installeren en makkelijk in gebruik.

Duidelijk website, scherpe prijzen en snelle levering. Kortom goeie ervaring en ook snelle reactie op je vragen.

Geweldige haard met een vriendelijke en goede service

Chic uitstralende elektrische haard voor in de woonkamer. Geeft een warme en knusse sfeer. De service van Haardjesland is top. Snelle levering en erg vriendelijke mensen !

Snelle levering & mooie prijs verhouding

We zijn erg blij met deze sfeerhaard. Nog uitstekender was dat de sfeerhaard er al na 3 dagen naar bestelling binnen kwam. Maten kloppen helemaal als hoe op de site staat vermeld. Gelukkig maar want ik had al een ombouw gemaakt voor de sfeerhaard.

Mijn mail werd niet beantwoord, mss vanwege de coronasluiting dan getelefoneerd met de bestellijn, goede uitleg gekregen, heel vriendelijke persoon. Bestelling werd correct gevolgd. Ook de leveringsservice was heel goed, mail wanneer de bestelling zou geleverd worden, en de dag zelf een sms met aankomstuur. Wou heel graag de toonzaal met de 170 modellen eens zien, maar vanwege de coronacrisis mocht in de grens niet over, en was een rit van 200km, vanuit België. Dus op goed geluk besteld, en heel tevreden ermee. Eclipse Fx 65 inch

Super tevreden

Ben zeer tevreden en mooie opvolging direct mail gekregen met bestelling goed ontvangen en niet lang moeten wachten4 dagrn maar op de aankoop zelf een dag eerder of ze in eerste mail gezegd hadden en maar hadden ons op voorhand verwittigd dat ze op komst waren

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres