Perfect geholpen

Verkeerd haard besteld volgende ochtend telefonisch contact opgenomen en wauw super goed geholpen om de foute bestelling te annuleren en de nieuwe bestelling telefonisch gelijk te regelen. De volgende dag was onze sfeerhaard thuis bezorgd in een woord perfect geholpen!!!

Mijn ervaring is goed

Ik heb de haard nog niet in mijn bezit maar we zijn tot dusver goed geholpen.

Volgen de verzending van je bestellingen en grijpen direct in als er ietsmisgaat.als

Verrast dat ik werd gebeld dat er op nieuw een haard verstuurd werd omdat hij zoek was bij Postnl. Had ik zelf nog niet gezien. Toont een hoge betrokkenheid bij hun klanten.

Goeie prijs , kwaliteit en snelle levering

super service

Veel waar voor je geld

Ontdanks de gesloten showroom toch op de gok de dimplex juneau xl aangeschaft met de hoop dat het het waard is en het is het zeker ook! Het echt de eyecatcher van de woonkamer geworden, De levering was daarbij ook binnen 2 dagen rond. Prima service

Niets op aan te merken!

Ik was al een tijd op zoek naar een mooie elektrische haard met een goede prijs kwaliteit verhouding. Haardjesland had deze in hun ruime assortiment. Er is echt voor iedereen een haard. Ook de levering was ondanks pasen en de coronacrisis goed en snel. Daarom zou Ik Haardjesland aanraden bij mensen die op zoek zijn naar een elekrische haard.

Snelle levering en prachtig resultaat

Zeer mooi product!

Snel geleverd, ziet er prachtig uit.

Wij hebben onze aankoop (Faber Bollogna)helaas nog niet kunnen testen omdat ons nieuwe huis nog niet opgeleverd is. Wij gaven dit aan met het ophalen van de haard en ze hebben de datum voor de garantie aangepast naar de oplever datum. Dat is pas goede service. Ook het ophalen van de haard ondanks de Corona maatregelen ging voorspoedig.

Een Topfirma die nakomt wat er afgesproken is.

Zowel de afhandeling van de orderverwerving als de stipte levering is ons voor de 2e keer zeer goed bevallen. Echt een aanrader om de firma aan anderen door te geven.

Geweldige service

Binnen 1 dag geleverd en heel makkelijk in elkaar te zetten ziet er super mooi uit Ik ben er helemaal weg van

Uiteindelijk positief

‘s Ochtends gebeld: wij zijn open. Vanaf Breda naar de zaak die bij aankomst gesloten bleek te zijn. Slechte reclame. Via internet haardje besteld, goede levering en mooi product. Handleiding niet compleet, het gedeelte “ achterverlichting” ontbreekt.

Van bestelling tot en met aflevering perfect.

Nog geen ervaring met het gebruik van de sfeerhaard, maar vanaf bestelling tot en met aflevering was alles perfect. Dat geeft vertrouwen voor het laatste deel, te weten de inbouw en de ingebruikname.

Mooie haard, mooie prijs en snelle levering.

Eerst in de showroom geweest en heb daar goede uitleg en informatie gekregen. Door ons eisenpakket voor te leggen was de keuze voor de haard zo gemaakt. Deze was daarnaast bij Haardjesland ook nog eens scherp geprijsd en snel te leveren! Alles tip top in orde bezorgd en netjes ingepakt. Zeer net bedrijf en uitstekend product.

Komen afspraken na

Haard ontvangen op afgesproken datum en tijd! Keurig verpakt en duidelijk aangegeven welk tijdvak zou komen!

Super snel en vriendelijk bediend

Bij het bestellen van een haard in deze Corona tijden is heel goed gelukt en supersnel geleverd. Zeer tevreden van de haard.

Fijne haard voor als je geen echte kwijt kunt

Na goed uitleg te hebben gehad over de verschillen tussen de eclipse en de smart Voor in onze cinewall te maken, hebben wij vorige week de modern fire smart fx72 eco besteld. Wij zijn blij met het effect wat deze haard geeft.

goede website met duidelijke gegevens gelwedige informatie over aflevering

Makkelijke en goede website waarop alle relevante gegevens vermeld zijn. Mededelingen in het traject waren geweldig

Slechte ervaring met de verkoper

Het is dat onze haard in de aanbieding was anders hadden wij de haard ZEKER NIET daar gekocht. Een lokkertje op de site dat de bio-ethanol haarden in de showroom brandend te zien waren, was absoluut niet waar. De verkoper beweerde dat hij het niet kon aanpassen op de website? Verder was het zeker geen vriendelijke man eigenlijk een onbehouwen boer. Uiteindelijk hebben wij onze haard online besteld.

Netjes

Bestelling kon ik toch ophalen ondanks dat de winkel gesloten was. Werd netjes in mijn auto gezet door meneer.

Snelle levering, keurig verpakt.

Prima prijsstelling.

Super snelle service

Het was echt super fijn dat de openhaard die wij wouden op voorraad was en ook in de juiste formaat. De beschrijving is heel erg duidelijk en helder op de website. Plus de openhaard werd super snel bezorgd. We zijn er heel erg blij mee.

Goedgeholpen en netjes geleverd

Ik hoop dat het ook zo is als er problemen zijn

Vriendelijk geholpen

Goede service toen de webshop een foutmelding gaf. Vriendelijk geholpen en mooie producten. Vlot geleverd ondanks Corona virus.

Snel inleveren, en goed kwaliteit 👍🏻👌

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres