Snelle, duidelijke service!

We zijn eerst een keer bij Haardjesland langs geweest. Hier werden wij goed en snel geholpen. De haard hebben we uiteindelijk twee maanden later besteld. De volgende dag werd het netjes geleverd. Top service!

Gasten jaloers

Prachtige haard, ruime keuze aan betaalbare prijzen, goed advies gekregen en heel snel en netjes geleverd alle onderdelen en extra's zaten er netjes bij Wij zijn er heel tevreden mee Al onze gasten zijn ook meteen jaloers Geweldige investering

Top winkel!!

Super bedrijf, goede adviezen gehad van Vincent, hij stuurde zelfs voorbeelden hoe we na aanleiding van onze foto's de haard het beste konden maken. We hebben de Faber Cassette 600. met zijn advies de Logset A erbij besteld, een ontzettende mooie Misty haard, een aanrader! Deze man was zeer gemotiveerd en zeer behulpzaam, heerlijk om met iemand te overleggen die zo'n hart voor de zaak heeft en zo gemotiveerd is! Eén lamp werd helaas kapot geleverd, even over gemaild plus als bijlage foto werd gelijk opgelost! We waren twee lampen vergeten bij te bestellen werden er ook gelijk bij gedaan en meegeleverd. Binnen 2 dagen in huis. Een klasse bedrijf die meedenkt met zijn klanten en een top service heeft. Een aanrader!!

Levering goed, nalevering gebeurt niet

De leveringvd haard was prima, echter 2 extra lampen, die besteld en betaald waren, zaten er niet bij. Men beloofde ze na te sturen maar na ruim een week nog niet binnen. En ze waren niet goedkoop.

Goed en goedkoop

Ik heb een sfeerhaard met ledvlam techniek gekocht via de website. Netjes afgehandeld en snel binnen. Ook de bijgeleverde handleiding was ruim en duidelijk hoe te onstaleren en te gebruiken. Ik heb hem in een bestaande schoorsteen/schouw ingebouwd en nu het slecht weer is doet de kachel zijn naam ook sfeer aan. De kachel/haard voldoet aan alle verwachting en is geen doe het zelf zaak product of uit een huishoudwinkel. Kortom goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Top bedrijf

Ik was al heel lang op zoek naar een mooie realistische open haard. Na lang zoeken kwam ik op de site van haardjesland terecht . Toen de twijfel tussen 3 haarden , maar nadat ik een mail had gestuurd , kreeg ik direct antwoord met advies voor welke haard we moesten gaan .. om het meest realistische beeld te krijgen wat we zochten , zoals een gashaard . Super netjes , houden zich aan de afspraken! Ook het transportbedrijf stuurde keurig een bericht wanneer ze zouden komen, en ook zij waren netjes volgens afspraak . Nu nog wachten tot we de open haard in het echt kunnen zien branden 😁

Mijn bestelling in goede orde in Suriname ontvangen!

Goede service en vlotte levering! Mijn Modern Fires Eclipse 72" - 183cm Sfeerhaard was goed verpakt en via een betrouwbare pakkettendienst gelukkig helemaal tot in Suriname onbeschadigd aangekomen. Heb de sfeerhaard jammer genoeg nog niet ingebouwd en uitvoerig uit kunnen testen maar het ziet er in elk geval prima uit. Tot dusver TOP!

ALLES PRIMA

Bij alles een positief en warm gevoel.

Helemaal prima! Ook de service Mbt garantie

Bij haardjesland de Faber 3 step besteld. Goede service. Inmiddels wel gebruik moeten maken van de garantie. Ook die service was uitstekend.

Toppers!

Via internet besteld en dan netjes ter verificatie worden gebeld. Echt top!

Zeer tevreden!

Top kwaliteit en een snelle levering. Ook netjes contact gehad over de bestelling hoe het vervolgd.

Helemaal goed. Ze doen wat ze beloven

Heb kachel nog niet kunnen uitproberen zitten nog midden in verbouwing .maar bestelling en levering is top !

Top service!!!

Mooie haard besteld, alles ging vlekkeloos, telefonisch contact verliep zeer goed. Ik heb geen enkel minpunt te melden. Haard moet ik nog uitproberen. Ziet er in ieder geval wel heeel goed uit.

Snelle levering, maar wel wat problemen met de telefonische bereikbaarheid.

Super snel en goede levering.

Op de website een onderdeel gezocht voor ons haardje, koste weinig moeite. Snel geleverd, de volgende dag hadden wij het onderdeel al binnen. Het haardje is een succes, maar na goed onderhoud, valt het ons tegen dat de transducer (stoom) al zo snel kapot is. Op advies hadden wij een set extra lampen gekocht, maar deze hebben wij gelukkig nog niet nodig gehad.

snel en uitstekend product

heb het hele internet doorgepluisd en heb haardjesland ontdekt. De haard is geplaatst en ziet er geweldig mooi uit. Bovenop is een TV geplaatst en het geef een zeer gezellige sfeer

Tevreden

Tevreden klant. Levering keurig en op de afgesproken dag.

Snelle levering.

Mooie strakke haard.

Sinds ca. 1 maand de haard in huis. Haard was netjes, goed verpakt, op tijd en volgens afspraak geleverd. Door de glasplaat zijn er geen knoppen te zien op de haard, waardoor het geheel er mooi strak uitziet. De vlammen lijken net echt. Wij zijn heel erg blij met de haard en de sfeer die het geeft. We hadden wat moeilijkheden met de handleiding die bij haard zat, omdat deze niet goed te lezen was, maar we zijn er uiteindelijk toch uitgekomen. Wij bevelen Haardjesland van harte aan. Helemaal top.

Mooi design

Zeer mooie moderne haard Vuur realistisch Snelle en keurige verzending

Goed product

Goed product. Snelle levering, volgens afspraak. Zeer tevreden!!

Sublieme dienstverlening

Mijn vraag werd zelfs op zondag beantwoord, onverwacht snel dus. De daarna bestelde haard (erg aantrekkelijk geprijsd !) werd keurig op tijd geleverd. We genieten ervan ! Haardjesland, ga zo door !

Ik ben heel tevreden

Wat een leuke vervanging van mijn vuurhaard. Geen rommel geen stank de volgende dag .En ook nog een levensecht vuur !

Heel tevreden

Heel snelle levering en heel tevreden van de haard.

Product zoals omschreven, snel geleverd en vriendelijk

Tevreden over ons product en de snelle levering. Tevens erg vriendelijk tegenover de klanten. Kortom, zou het zeker adviseren!

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres