correct en goed

alles verlopen zoals beloofd

Haard voldoet volledig aan mijn verwachting! Snel geleverd! Top

Ik had gebeld en werd alles goed uitgelegd

Goede prijs/kwaliteitsverhouding, mooi design, levensecht.

Snelle levering, goed af te spreken, mooi product.

In 1 woord, Top

Zowel de kennis als ook de zeer snelle levering helemaal goed

Haard is mooi, verder geen service

Service enkel per email... waarop vervolgens niet op wordt gereageerd. Erg jammer, en onnodig. Ik had enkel een technische vraag, inmiddels zelf opgelost.. ben blij dat er geen defect is.

Wij hebben een bestaande schouw in huis en wilde graag wat meer sfeer door middel van de optimyst 600 2.0 Jullie waren erg voordelig ten aanzien van de andere haard specialisten Wij waren gewoon sprakeloos toen hij na het instaleren (wat heel makkelijk was) brande, het was gewoon net écht vuur Wij genieten nu zo van de optimyst fantastische sfeer haard precies wat wij graag wilden Top! Bedankt voor de goede service!

Een geweldige vervanging van onze "open haard"

Na veel omzwervingen op het www uiteindelijk bij Haardjesland terecht gekomen. Duitelijke website, een goede omschrijving van het product met alle benodigde tips en afmetingen. Ook telefonisch weet men serieus op vragen in te gaan en waar nodig van advies te dienen. Daarnaast (niet onbelangrijk): bij Haardjesland is mijn haard (Dimplex Prism LF3451) het goedkoopst. Verzendkosten zijn verwaarloosbaar laag. De haard oogt mooi, bediening is duidelijk en geeft een echte weergave van een open haard. In deze tijd van bewust met energie omgaan is dit een echte aanrader en beter dan een echte open haard (geen gasverbruik, geen stof en geen emissies)

Snelle levering en meteen genieten van een sfeervolle haard

Na veel overwegingen overstag gegaan voor een elektrische haard. De haard was snel binnen en hij is echt zoveel mooier dan op de foto’s en filmpjes. Een prachtige sfeerhaard die ook nog eens veilig voor onze kinderen is. (Wordt niet warm)

Ik had een Faber 400 besteld snel geleverd had nog een vraag en kreeg een goed antwoord ben blij met de kachel net echt. Super blij er mee. Coby Vonk

Gezellige haard!

Heb een Faber Cassette 400 2.0 gekocht vanwege het 'optimyst' effect. En dat is super! Klein minpuntje: er is af en toe het geluid van waterdruppels hoorbaar, vooral als het stil is en dat is het bij ons vaak. Had wel vermeld mogen worden op de website vind ik.

zeer tevreden

Was niet simpel om een oplossing te vinden voor ombouw van mijn houtkachel ,tot ik jullie dimplex optimist 600 voor een leuke sfeer in mijn huiskamer ontdekte,bestelling en levering prima in orde,klein min puntje moeilijk te bereiken per telefoon. ben zeer tevreden over het resultaat was niet simpel om in te bouwen maar genieten er iedere dag van .heb al een een foto gemailt Mvg. Ad Oostvogels

Als 5 jaar heel blij met mijn Opti-myst! En onderdelen zijn heel gemakkelijk te bestellen 😊

Jarenlang plezier van inbouw-haardje

Ons inbouw-haardje is na jarenlang intensief gebruik versleten. Daarom een nieuw exemplaar gekocht met 2 jaar garantie. Wij hopen er, samen met onze kleinkinderen, weer jarenlang plezier van te hebben. Wij werden vriendelijk geholpen en konden het haardje meteen mee naar huis nemen en inbouwen. Aansluiten ging snel. Met de kerstdagen in het vooruitzicht zitten we er weer warmpjes en gezellig bij.

geweldige bedrijf

zeer snelle en nette levering zeergoed geholpen door de medewerkers

Snelle bezorging, ook in Belgie. Top

Goede ervaring

Top ervaring met haardjesland. Goed op de hoogte gehouden van aflevering.

snel en volgende dag in huis

gebeld over een geluidje in de kachel of dat er in hoorde en kreeg een duidelijke antwoord dus ik ben tevreden

Goede service en en kwalitatief goede haard.

Er was goed overleg over de levering van de haard. Een goed vervoersbedrijf uitgezocht. De haard was goed ingepakt voor het vervoer. En nu ......, kunnen we heerlijk genieten van onze haard.

De elektrische inbouw haard bevalt goed, wel transport schade.

Bij het afleveren had de haard transport schade. Doordat het was afgeleverd bij ons in de winkel en ik zelf op dat moment niet aanwezig was werd de schade door mij pas later geconstateerd. Een hoek van de doos was ingedrukt en de tape zat gedeeltelijk los. De rechter bovenhoek was iets verbogen, het rechter houtblok was van het onderste houtblok afgeknapt, de folie aan de rechter en linker kant was omgekruld en zat los. Doordat ik zelf handig ben heb ik zelf alles gerepareerd. Om de haard terug te sturen is mij te veel gedoe. De werking van de haard bevalt verder zeer goed. Zeer snelle levering.

Helemaal goed, zoals het hoort te gaan.

Een Faber Cassette 400 2.0 New besteld en is keurig volgens afspraak geleverd. Inmiddels ingebouwd en geeft echt de sfeer van een open haard.

Heerlijke knusse sfeer, dankzij dit mooie product!

Ik heb een Faber Cassette 400 2.0 New besteld, voor mijn maatwerk project (groot tv meubel, met koof en een inbouw haard). Buiten dat het product snel geleverd is, voldoet deze helemaal aan de verwachting. Ontzettend blij mee en goede ervaring met Haardjesland Benelux bv opgedaan!

Ruim aanbod en uitstekende service

Zeer tevreden over haardjesland. Wij zijn uitstekend geholpen door het personeel van haardjesland. Ze hebben een ruim aanbod in goede kwaliteit haarden. En zeer snelle service.

Goede service,contact,uitleg,levering en kwaliteit.

Alles prima. Alleen tijdstip levering was ff een vraag. Hij zou op een dag geleverd worden. Hele dag gewacht, verlof voor opgenomen en op het laatste toch nog geleverd. Dat is altijd lastig ,maar dat is bij de meeste leveringen.

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres