Prima bedrijf

Geheel volgens afspraak en zeer correct geleverd. Zijn erg tevreden.

Snel en zonder problemen binnen 3 dagen grleverd

Website met goed omschreven producten en daarna eenvoudig bestellen en laten leveren.

Nette afhandeling en goed contact

na een ergenis over de eventuele levering, goed contact gehad en na inzet van Haardjesland alsnog een snelle keurige levering!!!

Netjes op tijd

Ik heb hem nog niet gemonteerd, maar ziet er goed uit

Gemakkelijk en vlotte levering..

Via de webshop gemakkelijk besteld, daarna goede levering. Top geregeld..!

Zeer snelle levering

Eerst gebeld voor info. Daar duidelijk antwoord gekregen op de vragen die voor mij belangrijk waren. Daarna via de website bestelling gedaan, en binnen 24uur had ik de Dimplex hemmet in huis. We zijn er erg tevreden mee, en hij staat prachtig in onze nieuwe schouw.

Lang wachten tot er iemand kwam

Geen afstand bediening geleverd telefonisch slecht bereikbaar

Snelle levering en goede service

Bestelling was een dag later in huis. 1 houtlog was defect. Deze kon worden opgestuurd en een nieuwe wordt nog opgestuurd (dit duurt wel langer, ruim een week). Klantenservice is goed bereikbaar en behulpzaam.

Duidelijke informatie op de site en snelle correcte levering! Blij met mijn haardje!

SUPER!

Bedankt voor de goede service, echt top!

Snelle en correcte service

Wat kan ik zeggen, mijn bestelling werd keurig bezorgd. Er was zelfs een aansteker bijgevoegd.

Mooie haaard zorgt voor veel sfeer

Dit is de eerste keer dat ik bij jullie bestel en niet de laatste keer ben heel blij met het product en nu hier die 100 euro

Snelle levering- goed product

Bestellen van de haard was eenvoudig. Haard werd snel geleverd, goed verpakt. Geïnstalleerd in een eikenblad, super resultaat. Echt blij mee!

Mooie haard snel geleverd

Duidelijke website en na bestelling goed op de hoogte gehouden over verdere verloop. Netjes en snel geleverd!

Voortreffelijke service en behulpzaam personeel

Na telefonisch contact waar zeer goed meegedacht werd welke het beste bij ons zou passen ontvingen wij de volgende dag de haard in goede staat! Heel blij mee en zullen jullie zeker een foto sturen van het eindresultaat.

Goede ervaring snelle complete levering.

Goede en snelle levering. Ook het vervoersbedrijf Hoekstra draagt hier aan bij. Werd goed geïnformeerd en komen binnen het afgesproken tijdslot. Top

Prima ervaring, snelle service.

Bestelling is geplaatst en snel geleverd. Prima wandhaard. Helaas is de bijbehorende trechter kapot, dus ik wacht even af of dit net zo snel geregeld wordt🙂

Over haardland geen verkeerd woord echter de bezorging is niet ok. Het bedrijf waar ik de kachel heb latem bezorgen is een week dicht en krijg verder geen reactie.

Echt een fijne en goede service

Wij hebben bij u een sfeerhaard gekocht en de manier waarop wij zijn geholpen vonden wij fantastisch ,fijne gesprekken met andere klanten gekregen ,en met Christenen ook nog eens God grootgemaakt Dank u daarvoor Met vriendelijke groet Ron en Cobie Zandbergen

Uitstekende communicatie en een mooi product.

Na de bestelling snel antwoord met de volgende stappen. Levering volgens afspraak. Prima verpakt. Een hele mooie haard. Makkelijk te installeren. Waterdamp een mooi effekt.

Goede snelle levering

Goede en snelle levering van de haard. Er wordt netjes op tijd van tevoren aangegeven hoe laat de chauffeur er is. Goede service

Goed product, snelle levering.

Erg blij met onze inzethaard Optimist. Geeft echt effect van een echte haard. Waterdamp is een erg leuk effect. Gemakkelijk te monteren en fijn dat er een afstandsbediening bij zit voor het aan en uit zetten van de haard.

Snel, goed en duidelijk

De haard op een zondag besteld en netjes op dinsdag in huis. Zeer tevreden met de haard. Afmetingen en specificaties kloppen exact met de informatie op de website. Tevreden klant dus!

Uitstekende service!

We zijn vanuit het Westland speciaal naar Haardjesland gereden. We hadden een mooie haard op de website gevonden en wilde deze eerst graag bekijken. In de vernieuwde showroom hebben wij de haard bekeken en zijn we uitstekend geholpen. Bij thuiskomst hebben we de haard via internet besteld en wordt de haard binnenkort op afroep bezorgd. Bent u op zoek naar een haard, dan is Haardjesland de moeite waard.

Snelle levering, goed product,

Onze ervaring met Haardjesland is zeer positief ook vanwege het goed informeren wanneer we de levering kunnen verwachten. Een snelle levering en product is goed verpakt.

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres