Pluspunten
Top bedrijf, vragen via de mail worden binnen de kortst mogelijke tijd beantwoord in sommige gevallen lijkt het wel een chat zo snel. Weten waar ze het over hebben. Zij hebben de nieuwste modellen in huis andere leveranciers kunnen deze pas na een aantal maanden leveren. Als je naar de showroom gaat niet op zaterdag dan is het bere druk door de weeks nemen ze de tijd voor je. Ik heb de nieuwste Faber Intento XL gekocht. zeer mooie haard en werd snel geleverd. Ik heb best veel in winkels en via sites gekocht maar deze snelheid en de service heb ik eigenlijk nog nergens zo goed ervaren. Het is nogal positief maar dat meen ik echt en ik heb geen aandelen en werk er ook niet.
VerbeterpuntenGa zo door. Top
Pluspunten
Zeer snelle levering! Helaas bleek de transducer kapot te zijn, maar binnen 2 dagen werd een nieuwe geleverd!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Mooie kwaliteit haard (wij kozen voor een standalone bio-ethanol haard), in het echt nóg mooier dan op de afbeelding.
VerbeterpuntenNa ontvangst bleek de handleiding te ontbreken, waardoor wij met een paar vragen over de montage en het gebruik van de haard zaten. Hierover contact opgenomen met de klantenservice en naar behoren te woord gestaan. Ze hebben zelfs de moeite genomen om met foto's van dezelfde haard uit de showroom e.e.a. uit te leggen.
Pluspunten
Dankjewel voor deze prachtige haard! :)
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen negatieve punten. Miss filmpjes online erbij plaatsen
Pluspunten
Vriendelijk, betrouwbaar
Pluspunten
Goede uitleg over de mogelijkheden; Geven je rustig de tijd om rond te kijken en na te denken; voordelige prijs.
Pluspunten
Snelle levering, toestel was prima verpakt.
Verbeterpuntenacceptatie credit cards
Pluspunten
Gebeld voor levering van de (duurdere) Faber Prism sfeerhaard. Adviseur raadde deze af, omdat er veel klachten binnenkwamen over deze haard. Adviseerde te kijken naar de goedkopere Noble Flame serie omdat deze beste vuurbeeld had. Niet opdringerig. Eerlijk en oprecht advies. Na bestelling goede feedback over tijdstip van levering. Na 2 dagen in huis. Wat een prachtige haard.
VerbeterpuntenIndien mogelijk van de sfeerhaarden een videoimpressie maken om online te kunnen vergelijken
Pluspunten
Mooie zaak, vriendelijk personeel en dringen je niets op. Ga naar huis en denk er even over na, bestel het daarna gewoon via de site! Heel fijn.
Pluspunten
Duidelijke informatie, snelle levering
Pluspunten
Snelle reacties op vragen via de mail. Snelle levering. Het product voldoet uitstekend!!!
VerbeterpuntenIn de grbuiksaanwijzing staat niet wat het energie verbruik is van de haard. Dat misten wij.
Pluspunten
Top kwaliteit en top service !
Pluspunten
Mooie uitgebreide showroom, mooi aanbod, haard direct mee indien gewenst.
VerbeterpuntenGeen, doe zo voort
Pluspunten
Service en uitleg. Transparante en eerlijke verkoop.
VerbeterpuntenMisschien toch het contact opnemen. Ik raakte even het spoor bijster bij het contactcenter.
Pluspunten
Helder en duidelijk en goede communicatie over de aankoop
VerbeterpuntenNvt
Synchronisatie afstandsbediening dient gelijktijdig uitgevoerd te worden tussen ontvanger (haard) en afstandsbediening. Alg.: Indien ventilator niet werkt kun je niet zien het niveau verschil tussen 1 en 2. Moest de ventilator met de hand activeren. Werkt nu prima. Veel klittenband stickertjes niet op de juiste plaats. Gewoon allemaal leveren in zakje en zelf plaatsen. Definieer gefilterd leidingwater? Lagere hardheid etc.!
Beekerheide 37
5741HB Beek en donk
Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres