Pluspunten

Prettig geholpen denken met je mee

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zelfs op een drukke zaterdag hebben ze tijd om uitleg te geven over de beste oplossing.

ontvangst met koffie/thee

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- Heel mooie toonzaal. - Bij levering bleek iets mis met de haard. Ik mocht hem zonder problemen gaan omruilen en kreeg een vergoeding voor de gereden kilometers.

De communicatie zou wat sneller/duidelijker mogen zijn. Maar goed, ze hebben het heel druk, wat dan weer een goed teken is natuurlijk. :)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prttig geholpen duidelijk uitleg was op zaterdag wel druk in jullie showroom

Misschien op zaterdag meer hulp voor de klant was druk en we moesten wat langer wachten, verder vriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle beantwoording van de email

De handleiding is niet volledig. Het onderdeel wat bij ons stuk was gegaan wordt hierin niet genoemd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heel blij met de prachtige opti myst haard. Levensechte vonken en de waterdamp zorgt voor een goede vochthuishouding. Hoef niet meer bang te zijn voor een hoge energierekening of dat de staart van de kat in brand vliegt. Een aanrader!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle reactie en goede levering in overleg met ons. Prima kachel

Jammer dat de kachel niet direct leverbaar was, maar dat we enkele dagen moesten wachten. Positief is wel dat hierover duidelijk gecommuniceerd is.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vrijdagmiddag naar de showroom geweest. Ondanks de drukte toch voor iedere klant een geduldig oor. We hadden gemeten maar thuis gekomen toch enige twijfel over de binnenmaat. Zaterdagmorgen gebeld. Medewerker was zo vriendelijk nogmaals voor ons te meten. Daarna direct besteld via internet. Maandagmorgen al bericht dat het pakket was aangeboden bij PostNL. Dinsdag middag werd de haard al geleverd. Supersnelle service. Mooie haard voor weinig geld. Faber Fire Insert 700 Fulltime LED versie.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle verzending en alles netjes verpakt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Beter bereikbaar zijn als je hun belt. Eerlijker zijn tegen de klant

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Ik ben uitstekend geholpen. Heel veel dank en vooral doorgaan Met vriendelijke groet, Suzanna Lewis

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Product/prijs prima!!

Vooraf bestellingen controleren of alles past!! Klanten anders benaderen!! Juiste afmetingen op website plaatsen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel antwoord op mail voor info aangaande een bepaald item, ook op zondag. Snelle verzending. Over de kwaliteit van het item kan ik nog niets zeggen omdat we het net in huis hebben. Wel al ondervonden dat je bij een (verzend) probleem enkel via mail geholpen wordt. Telefonisch niet bereikbaar. Daarom bij nazorg 3 sterren gegeven.

Mail ivm verzending zeer onduidelijk. 2 identieke items met andere naam Faber/ Dimplex op de website is zeer onduidelijk. Telefonische bereikbaarheid is ronduit slecht. Keuzemenu heeft 4 opties waarvan je minstens bij 2 een bandje krijgt met een mededeling. Afdeling verkoop is na 6 pogingen niet bereikbaar. Een bandje met iets in de genre van "uiteindelijk" zijn onze verkopers niet beschikbaar??? Vervelend voor dringende zaken zoals wanneer jullie de verkeerde naam en postcode op het verzendlabel zetten. Gelukkig was de reactie op mijn mail wel snel en is dit alsnog rechtgezet. Een extra optie aangaande online bestellingen zou geen luxe zijn. Ook vind ik een persoonlijke service , gesprek , belangrijk bij een probleem. Enkel communicatie via mail is omslachtig en geeft mij het gevoel van: het is verkocht en betaald en trek verder maar uw plan. Om deze redenen geen 5 sterren.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed advies en (technische) toelichting, prima nazorg en nette en correcte behandeling.

Doos bleek incompleet (missende montage beugel), kan haardjesland niet direct wat aan doen. Echter het nazenden van de beugel hadden ze zelf (moeten) doen en niet door de distributeur ...duurde daardoor onnodig lang. Prijsgarantie is lastig te controleren door gebruik van verschillende typenummers tussen wederverkopers, het klopt waarschijnlijk wel.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Voor het eerst gekocht bij dit bedrijf. Goede servive en levering.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer snelle levering, goed verpakt Omschrijving klopt met geleverd product.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering en goede informatie.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Als klant word je voldoende geïnformeerd over het verloop van je bestelling en ook het logistieke gedeelte verliep prima!

Jullie buitenlandse klanten ook de mogelijkheid geven om via Bancontact te betalen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Top na 8 jaar. Nog steeds veel plezier van openhaard. En het onderdeel was nog gewoon te verkrijgen. Super

Nee

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Paris Noble flame 128 gekocht na deskundige voorlichting verkoper. Gaf aan dat dit voor ons de beste keus was. Alhoewel er ook nog duurdere modellen waren. Dus niet geprobeerd om ons een duurder model te laten kopen. Wij wilde de kachel graag meteen meenemen zo mogelijk. Kon volgens mij net in onze auto. De verkoper heeft meegeholpen om de kachel in de auto te krijgen wat precies lukte. Kachel voldoet prima mooi vlameffect en dient goed als bijverwarming voor minder warme dagen. Bedankt voor de service. Wij zullen Haardjesland in Beek en Donk bij onze kennissen zeker aanpresenteren. Groet uit Limburg

Blijf het doen zoals het nu gaat

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres