Pluspunten
Word goed geholpen, eerlijk advies.
VerbeterpuntenIk vind het fijn als je ook gewoon iets via de telefoon kunt doen i.p.v. alles via de mail.
Pluspunten
Snelle levering . Eenvoudig te plaatsen. Mooie haard.
VerbeterpuntenBij levering wou de chauffeur niet helpen om het pakket in huis te zetten, niet klantvriendelijk. Meerdere hoekmodellen voor de schouw zou fijn zijn.
Beste, Helaas hebben wij geen invloed op hoe een pakket bezorger de bestelling bij u levert, Meestal is dit tot aan de deur. Uw haard is met post.nl geleverd. We wensen u veel plezier toe met uw haard
Positive
Einfach, unkompliziert und sehr freundlicher Service
VerbesserungspunkteLängere Öffnungszeiten ;-)
danke Deutschland.
Pluspunten
Goed advies gekregen op de zaak; super snelle levering en tussentijds geïnformeerd over hoelaat de haard zou worden bezorgd , haard top verpakt zodat alles heel aankwam. ENNN heel belangrijk: de beste prijs op internet!!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunt. Ga zo door
Pluspunten
in 1 keer het juiste gestuurd
Verbeterpunteneventueel gebruiksaanwijzing ter beschikking stellen
Pluspunten
Past als gegoten. Realistisch vuurbeeld. Gezellig. Geen luchtvervuiling of CO2-productie en energiezuinig!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel, scherpe prijs/kwaliteit
Pluspunten
Goed advies + ongevraagd tips over onderhoud etc van het produkt.
Pluspunten
Na ontvangst van een kapotte haardblokkenset heeft men gelijk een nieuw exemplaar naar ons verzonden. De nazorg is dus prima.
Pluspunten
Alles netjes geregeld en goed te woord gestaan , ben erg tevreden over het product wat ik heb aangeschaft.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Bij afhalen en uitleg werking kreeg ik (altans voor mij) een gouden tip van verkoper, heb dit toegepast en lijkt wel een echt voor nu. Als schouw volledig is afgewerkt stuur ik wel een foto. Danke.
Verbeterpuntenverbetering voor fabrikant, niet voor verkoper: Een iets eenvoudigere toeging om de watercassette (bij geen wateraansluiting) te plaatsen zou fijn zijn.
Pluspunten
Heel mooi vuurtje, goede handleiding. Snelle en goede levering. Alles wat besteld is is geleverd. Alles werkt nu naar wens.
VerbeterpuntenTot nu toe geen verbeterpunten te benoemen. Alles is naar wens.
Pluspunten
Onderdeel voor onze haard besteld en dit werd heel snel geleverd.
Pluspunten
Keurige levering duidelijke communicatie. Mooie inbouwhaard gekocht en heel tevreden!
VerbeterpuntenIk kocht een haardje en had graag de technische specificatie voor inbouw erbij ontvangen.
Pluspunten
Gekozen voor Haardjesland door een scherp geprijsde Cosiline tuinhaard. Wat ik heel fijn vind, is dat ik kon aangeven dat de haard op een later tijdstip moet worden bezorgd omdat onze tuin begin maart pas wordt aangelegd. Goede service!! We moeten dus nog even wachten op onze bestelling, maar onze eerste indruk is heel positief!
Via de site aflever en factuur adres apart, ik liet wat op mijn werk bezorgen echter de factuur zou ook bijna naar mijn werk gestuurd zijn geworden, gelukkig kwam ik er op tijd achter en werd dit als nog opgelost.
Pluspunten
Na bestelling werd de elektrische haard conform toezegging binnen een paar dagen bezorgd
het transport bedrijf is minder hij wou de spullen niet naar boven brengen terwijl wij gewoon een lift hebben dit is het enige minput mvg Rob
Beekerheide 37
5741HB Beek en donk
Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres