Pluspunten
Snel en juiste levering van het bestelde product.
snellere levering is gewensd
Beste, Wij doen natuurlijk ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij de klant te krijgen, dit lukt ook altijd. Alleen post.nl had het enorm druk tijdens de kerstdagen, hierdoor zijn sommige pakketten een dag later bij de klant aangekomen.
Pluspunten
Wij hebben onze waterdamphaard snel in goede orde geleverd gekregen.
Pluspunten
Zeer klantgericht
Verbeterpuntenafstappen van postnl als vervoerder.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Ondanks alle drukte in de maand december ontvingen wij het bestelde accessoire behoorlijk snel. Keurig Haardjesland !
Pluspunten
Zeer snelle levering Netjes verpakt
Pluspunten
Snelle en goede service. Haard was goed verpakt.
Pluspunten
Komen afspraken na en snelle levwring
Pluspunten
Ze doen echt hun best voor je!
Pluspunten
Ik ben prima benadert door dit bedrijf en zeker ook een goed advies gekregen over mijn aankoop N.l. een cassette 400 optimyst van faber .Inmiddels is deze haard geplaatst en voldoet erg goed aan mijn verwachtingen..Blij mee !!!
Pluspunten
wij zijn heel goed geholpen ook al was die dag de showroom gesloten. ook de service achteraf was prima geregeld. zijn ook zeer tevreden over de goede afwikkeling van onze klacht. de dimplex haard ziet er schitterend uit en doet het prima
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Zeer snelle reactie na mijn vraagje over mijn ontvangen onderdeel. Waar kom je dat nog tegen!
Pluspunten
Eerste zending was niet compleet maar is onmiddellijk met een tweede zending rechtgezet.
Pluspunten
Perfecte levering en service. Het product was boven verwachting. Binnen een kwartier was de haard geplaatst in een bestaande schouw en deze was bijna niet van echt te onderscheiden. Mijn vrouw kreeg het warm voor de imitatie open haard die ik ermee gecreëerd had.
VerbeterpuntenDe specificaties van het geleverde product waren niet volledig. Van een electrisch product dient minimaal de aansluitwaarde bekend te zijn. Verder wordt niets vermeld over de te verwachten levensduur.
Pluspunten
Zelden maak je mee dat een bedrijf zo snel reageert, je keurig op de hoogte blijft houden en na uitleveren ook nog eens zo’n Aftersales hanteert. Kwaliteit van het product is uitstekend maar het proces van bestellen is bijna onwerkelijk goed. Petje af voor deze ondernemer en dat zeg ik zelf als zelfstandig ondernemer die naam heeft gemaakt met kwaliteit en service. Ik ben dus niet snel onder de indruk maar nu zeer zeker wel.
VerbeterpuntenGeen enkele.
Pluspunten
Werd goed te woord gestaan na een vraag over mijn bestelling
Pluspunten
Snelle levering en de haard is weer tot leven gekomen, fijn in deze donkere dagen.
Pluspunten
Zeer snelle reactie op de mail
Pluspunten
Zij maken hun afspraken waar. Ik kon direct vinden wat ik nodig had. Mooie sate en overzichtelijk. Heb je wat nodig voor je haard, zowel een voorzet haard of een ombouw in alle maten en soorten. In een woord een geweldig bedrijf, voor elk wat wils.
VerbeterpuntenOp de zelfde voet doorgaan.
Pluspunten
supersnelle levering, ruime keuze. We hebben bij meerdere zaken gekeken, maar daar hadden ze geen showmodel en ook niet snel leveren. Bij jullie: zaterdag besteld, drie kwartier later al de bevestiging dat de kachel dinsdag geleverd zou worden.
Verbeterpuntenniet voor jullie bedrijf, wel voor Faber / Dimplex. de handleiding begint met het laten vegen van de schoorsteen, voor een elektrische haard?
Beekerheide 37
5741HB Beek en donk
Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres