Pluspunten
na telefonisch contact over de verschillen van twee elektrische haarden en de uitleg over het gebruik ervan, heb ik de bestelling gedaan,vrijdags besteld en werd dinsdags al bezorgd. In elkaar zetten en klaar,de gebruiksaanwijzing klopte niet helemaal met het aanzetten van de haard ,maar na twee keer op een andere manier proberen lukte het en we zitten nu gezellig bij een dampende haard
Super fijn. Ik had u zelf gesproken, was een fijn gesprek. Bedankt voor het vertrouwen.
Pluspunten
Netjes opgestelde haarden. Veel keus.
VerbeterpuntenGebruiksaanwijzing aanvullen en verbeteren. Waar moeten de lampen, waar moet de thermostaat. Verwarming uit schakelen met afstandsbediening gaat alleen met de uit knop, waardoor ook alles uit gaat. Dan weer opnieuw inschakelen om alleen “vlam” te krijgen
Beste Marloes, U hoeft de haard niet uit te zetten, Als u 1 keer naar rechts klikt. gaat de verwarming weer uit. veel plezier met uw aankoop
Pluspunten
Snelle levering Zeer tevreden over de cassette optimist 2.0
Pluspunten
direct response bij het stellen van vragen via de telefoon. Door problemen bij betaling via bank, werd gezien dat het niet lukte en kreeg apart een link om betaling te doen. Alles verliep vlekkeloos.
VerbeterpuntenTot nu toe niets aan verbeterpunten geconstateerd
Pluspunten
Zelfs op zondag kreeg ik een razendsnelle reactie op mijn vraag! De bestelde haard was binnen no-time in huis en doet het prima. Fijne service!
VerbeterpuntenMisschien handig om ook de binnenmaten van inbouwhaarden te vermelden bij de producten?
Pluspunten
Uitgebreide website en makkelijk te bestellen. Uitstekende productkennis. Goede nazorg bij vraag of probleem.
Ik heb bij de opmerkingen iest voor gevraagd maar dit is niet gedaan ook here niet geinformeerd.
Pluspunten
Prima informatie en telefonisch goed bereikbaar. Snelle levering van het bestelde onderdeel.
VerbeterpuntenWij zouden per mail op de hoogte worden gehouden van de levering. Dit is niet gebeurd.
Pluspunten
Super advies niet opdringend. Geweldig mooi product wij zijn zeer tevreden we hebben al vrienden door verwezen voor de producten.
VerbeterpuntenBlijf zoals je bent
Pluspunten
hele snelle reactie top bedrijf
Pluspunten
staat je goed te woord fijne benadering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Goede ondersteuning. Aanrader.
VerbeterpuntenGeen. Ga gewoon zo door.
graag gedaan. Bedankt voor uw feedback
Pluspunten
Goed voorgelicht en snelle levering.
was een zeer aangenaam gesprek met u. veel plezier met uw kachel.
faber cassette 600
Pluspunten
vlotte levering en zeer tevreden over de basket optimist
Verbeterpuntenhelaas staat er een fout in de handleiding voor de afstandsbediening. hier staat na 10 sec. echter op de afstandsbediening staat op de stikker binnen 10 sec dit is juist. Hadden problemen om de afstandsbediening aan de praat te krijgen maar werkt nu super
Beste, dit maakt niets uit, beide is goed. veel plezier met uw haard.
S.v.p. meer aandacht besteden aan nazorg. Bij problemen bij de klant checken of deze nadien ook naar behoren zijn opgelost.
Pluspunten
snel en cf afspraak
Verbeterpunten€10 van vorige beoordeling helaas niet verwerkt in deze bestelling.
Beste, De aktie van 10.00 is verlopen. Nu hebben wij een nieuwe aktie. wij verloten om de 4 weken. EUR100.00 onder de reviewers.
Pluspunten
Ziet er goed uit en een snelle levering.
Pluspunten
nazorg nog niet te beoordelen. Ik heb de Faber Opti-myst CAS400 pas een aantal dagen in gebruik. Snelle levering en duidelijke inbouw- en onderhoudsinstructie. Ik had weinig moeite het haardje in een bestaande open haard schouw te plaatsen en te installeren.
Pluspunten
Snelle levering. Komen afspraak na. Kan nog niet alles beoordelen want de haard is nog niet geplaatst.
Probleem opgelost, onderdeel was bij de buren geleverd,
Beekerheide 37
5741HB Beek en donk
Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres