een warm prpduct met dito service.

De verdamper werkte neit meer, ik dhb het probleem omschreven ahd binnen 24 uur een deskundig antqorod en hoe ik de verdamper kon beztellen. Dat gedaan, na 2 dagen al geleverd. Service geeft een meerwaarde aan ht prçoduct.

Snelle bezorging.

4 jaar geleden een haard gekocht bij haartjesland en nu was er 1 lamp stuk. Gezocht op de website en 4 lampen besteld. We zijn dan ook zeer tevreden over over de service en de zeer snelle levering van de lampen. Voor ons een dikke tien.

Eerst verkeerde bestelling gehad Echter zeer snel hersteld.

Prima bezorging en service

We hebben een prachtige kachel die heel goed past in ons interieur! Heel gezellig en lekker warm!!

Tot nu toe niet wat jij had verwacht!

Op 1 november een kachel besteld maar tot op heden nog niets ontvangen. Meerdere keer gebeld maar geen contact. Ook de e-mails kwamen terug! Na twee dagen uiteindelijk contact, toen bleek destijds de bestelling tijdens het transport te zijn beschadigd. Er zou een nieuwe kachel worden verzonden waarvan ik een nieuwe bevestiging zou krijgen. Tot op heden geen bevestiging en ook geen kachel.

Snelle bezorging

Klein pakketje had wel door de brievenbus gekund als het anders verpakt was. Misschien een tip

Duidelijk en effectief afgehandeld

Probleem oplossing vlot en duidelijk op de website gevonden en de nieuwe transducer met een paar dagen in huis. Het haardje werkt weer als vanouds!

Uitstekend geadviseerd

Bij aankoop van een haard , telefonisch advies gekregen met daarin uitleg over de verbeterde producten wat mij heeft geholpen in mijn keuze, bedankt!

Duurt lang

Ik heb verkeerde bestelling ontvangen en de goede is er nog steeds niet.Communiancatie kan beter. Krijg geen vlot antwoord.

Ruime keuze, scherpe aanbiedingen en prima service en bereikbaarheid!

Besteld en snel geleverd

Goed en snel geholpen

Ik heb een mail gestuurd met mijn vraag over een defect. Ik kreeg snel en duidelijk antwoord. Na het juiste onderdeel te hebben besteld en ontvangen doet mijn haardje het weer prima!

Geweldige haard, mooi realistisch vlammen spel en heerlijke warmte.

Goede kwaliteit

Super goede service en snelle levering met goede uitleg

zeer goed

via de site een haard uitgezocht en laten opsturen, prima snelle service. bij nader inzien de verkeerd haard besteld, het was geen enkel probleem om deze om te ruilen.

Goede service, mooie producten en sfeer in huis

Wij hebben een sfeerhaard op waterdamp gekocht bij haardjesland. Onze echte open haard gaf veel problemen met de bronchitis van onze dochter. Nu hebben we toch een 3D sfeer haard in huis. Erg mooi en een heel goed alternatief!

Snelle levering, product netjes afgeleverd.

Haard ziet er netjes uit zoals omschreven op de website. Op dit moment zeer tevreden met deze bestelling van Haardjesland.

Snelle en adequate service

Goede kennis van verschillende openhaarden en de daarbij behorende attributen.

Prachtige haard met een moderne uitstraling

Na de bestelbevestiging, de haard al na een paar dagen ontvangen, er komt een heerlijke warmte vanaf, er is zelfs een koele lucht in te stellen.. de vlammetjes en het hout creëren een realistisch beeld en zorgen voor een warme sfeer. Heel blij mee, de afstandsbediening erbij is echt ideaal!

Natuurlijk en veilig openhaardvuur zonder brandgevaar

Dit is onze tweede Opti-Myst haard welke we bij Haardjesland gekocht hebben. De eerste raakte na ca. 10 jaar defect. Slechts een paar kleine onderdelen in de loop van de tijd vervangen. Snel online een nieuwe - gelijksoortige - haard besteld (Dimplex Concrete 3D eco) en na twee dagen thuis ontvangen. De haard was snel opgehangen omdat de muurbeugel van de vorige haard exact hetzelfde was als de oude Opti-Myst haard. Die "oude" muurbeugel ik kon dus mooi laten zitten. De afstandsbediening met digitale display is een hele verbetering t.o.v. de oude afstandsbediening (zonder digitale display). Redelijk makkelijke bediening. Wel even de handleiding goed lezen! De haard op stand F4 ingesteld (F6 is max) en dat geeft een mooi vlameffect. Aandachtspunt kwaliteitscontrole: Van de drie schroefdraadbussen (aan onderzijde haard tbv montage frontplaat) draaide er twee bussen mee met de schroeven waardoor ik deze er niet uit kon schroeven (bussen zaten niet goed vast in het frame). Door deze bussen met een schroevendraaier klem te zetten in het frame - waardoor de bussen niet meer meedraaide - kon ik de schroeven verwijderen. Daarna even de bussen vastgelijmd in het frame, zodat ze niet meer meedraaide. Was niet veel werk maar wel een beetje jammer dat deze schroefdraadbussen niet goed vast zaten. Desalniettemin zijn we weer heel tevreden met deze nieuwe Opti-Myst haard! Het maakt de kamer een stuk sfeervoller.

Zeer snelle beantwoording email en versturen onderdeel

Enkele jaren terug heb ik hier een waterdamp haard gekocht en na een jaar of 3 was er een onderdeel kapot en heb deze besteld en kreeg enkele minuten na een email aan hun al een reactie.heb de kapotte verdamper binnen 2 wekdagen mogen ontvangen .geweldige service en vriendelijke behandeling.

Gewoon geweldig en eerlijk

Mijn vragen over twee verschillende haarden werden netjes beantwoord waarna ik een goeie beslissing kon maken

Snelle levering en betaalbaar

Het onderdeel wat ik zocht was op voorraad en werd snel en goed verpakt verzonden. Ik heb haardjesland bij mijn favorieten gezet

Goede eerste ervaring

Bestelling gedaan, maar kreeg een verkeerde item, deze kan ik snel retourneren, en het juiste item was in no time geleverd

Prettige communicatie

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres