Pluspunten
Telefonisch goede informatie gehad
Pluspunten
Snelle reactie op vragen en snelle levering.
Pluspunten
Zeer goede ovolging. Op website stond vermeld "zwarte ombouw" enze hebben gebeld om te checken of ik dat wel gezien had vermits er een foto met witte ombouw op site stond.
Pluspunten
Een goede en een duidelijke service en zeer snel en betrouwbaar komen goed de afspraken na.
Pluspunten
Goed, betrouwbaar, afspraak goed nagekomen
Pluspunten
Snel, vakkundig en correct antwoord per mail over probleem met een transducer. Besteld vervangend onderdeel werkt tot dusver prima. Aan liefhebbers van sfeerhaarden kan ik jullie wel aanbevelen maar ik heb voor Nee gekozen omdat ik niet wil dat mijn reactie wordt gebruikt voor promotie.
VerbeterpuntenDe levertijd was aan de lange kant. Het onderdeel werd pas zeven dagen na de dag van mijn bestelling geleverd. Een eerste mail van Haardjesland kondigde een levertijd van drie dagen aan, maar in een daarop volgende mail was die levertijd verruimd naar zeven werkdagen. Verder lijkt het onderdeel met 65 euro wat aan de prijs aangezien ik in GB een vergelijkbaar onderdeel vond voor omgerekend 10,75 euro, maar als mag blijken dat het een lange levensduur heeft dan neem ik dat voor lief.
Pluspunten
Er ging wat mis met mijn bestelling was niet in voorraad. De web shop gaf wel aan dat er voorraad was. Alles toch nog snel geregeld bedankt.
Verbeterpuntenvoorraad beter afstemmen de e mail sneller beantwoorden.
Pluspunten
Heel mooi product afgeleverd goede communicatie en snelle levering!
VerbeterpuntenHet vooraf aangeven van inbouw maten zou een pluspunt zijn voor de inbouwhaard die wij besteld hadden.
Voor ons valt er niets te verbeteren, behalve misschien een kop koffie of thee bij een bezoek.
Pluspunten
Gewoon doen waar men voor staat dus voor ons is dit TOP.
VerbeterpuntenProduct: omschrijving/voorlichting?
Pluspunten
We zijn heel blij met onze elektronische faber kachel. Nagenoeg niet van echt te onderscheiden! De levering was sneller dan verwacht, dik tevreden met alles.
Pluspunten
Word heel fijn geholpen,en dringen niks op ,super
VerbeterpuntenNiks goed zoals het is
Pluspunten
Vlotte service
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd. Uitpakken en klaar, hoop dat de service mocht ik deze nodig hebben net zo goed zijn als de levering.
VerbeterpuntenVoor de telefoon enkele malen iemand die niet alle vragen kon beantwoorden. Maar heel beleefd was, verder heb ik weinig te melden.
Pluspunten
het bestelde onderdeel van onze kachel de zogeheten sump was snel geregeld . vind het alleen van fabrikant Faber niet zo netjes dat er geen losse onderdelen van de sump te bestellen zijn . nu is de kachel 2 jaar oud en nu kostte deze reparatie 200 euro terwijl het onderdeel wat kapot was in die sump misschien 20 euro kost .
Verbeterpuntengeen verbeterpunten zijn correct behandeld
Beekerheide 37
5741HB Beek en donk
Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres