Pluspunten
Zeer snelle levering vrijdag besteld maandag in huis
Pluspunten
Vlotte levering na betaling
VerbeterpuntenIs gewoon echt goed.
Pluspunten
Vlugge levering en goede gebruiksaanwijzing.
Pluspunten
Ontzettende goede service, vakbekwaamheid en zeer goede kwaliteit goederen die geleverd is.
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit
Verbeterpuntenachterwand van de type Firebox 650 kan beter, als je er schuin voor staat geeft de zijwand een raar vertekend beeld. want op de achterwand is ook een schuin gedeelte afgebeeld en een recht gedeelte. Had naar mijn mening gewoon recht moeten zijn, zo krijg je een realistischer beeld van de diepte.
Pluspunten
top bedrijf! snelle service,...
Pluspunten
Fysieke winkel. Expertise is groot.
VerbeterpuntenWebshop enigszins gedateerd. Webshop niet aangesloten bij thuiswinkelorganisatie. Actie van de week is niet actueel. Aangekochte product was actie van de week, maar is gewoon dezelfde prijs als daarvoor en erna... nep dus! Gaat om dimplex prisma.
Pluspunten
Zeer vriendelijk. Snelle reactie via mail. Goede aflevering!
VerbeterpuntenViel me tegen dat de afmetingen op jullie site niet klopten. Scheelde behoorlijk wat centimeters in hoogte en diepte. Waardoor de schouw mij qua grote wat tegen viel. Vind toch wel dat de afmetingen moeten kloppen. Heb dit al doorgegeven via de mail, maar zie dat het nog niet is aangepast.Dat vind ik een min puntje.
Pluspunten
Snel en correcte afwerking
Pluspunten
Perfecte service en antwoord op je vragen.
Pluspunten
What you see is what you get
Pluspunten
Houden zich aan de afspraken en zijn zeer coulant. Garantie op mijn haardje was 3 weken verlopen, maar daar werd niet moeilijk over gedaan. Binnen twee dagen het defecte onderdeel in huis. ZONDER extra kosten. Chapeau!
Pluspunten
zeer uitgebreide schowroom zeer goede dienst na verkoop vriendelijk en bekwaam personeel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Wij hebben de shelf opti myst in beton look. Snelle levering en mooie opti myst haard. Het product is precies zoals op de afbeelding te zien is. Het is een zeer mooi sfeerbepalend element in de kamer. Over de kwaliteit kan ik nog niet oordelen daar ik dit product nog niet lang genoeg in eigendom heb. Ik kan wel zeggen dat 3d vuur ook echt 3 d is en niet van echt te onderscheiden. Een aanrader.
VerbeterpuntenNog geen punten kunnen ontdekken.
Pluspunten
Vriendelijk, goede service, snelle levering. Goede klantgerichtheid.
Pluspunten
Ondanks vooruit betaling snelle levering en goede verpakking.
VerbeterpuntenBij aangeving van vooruitbetaling gaf men niet meteen de gegevens van het banknummer door , via info werd het meteen geregeld !!!!
Beekerheide 37
5741HB Beek en donk
Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres