• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

besteling snel geleverd en keurig verzorgd.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Hallo, wij vinden kwaliteit heel belangrijk, en dat hebben jullie

Geen, alles goed

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super snelle bezorging....top!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Vriendelijk ,correct ,snelle service ,en vooral mooie en zeer degelijke artikelen die je kan bezichtigen in een mooie toonzaal

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De service en aankoop is bij dit bedrijf uitstekend. Een bedrijf waar je met een gerust hart iets kan bestellen. We raden iedereen aan om hier zijn aankoop te doen. GA ZO DOOR.

Pluspunten

De ene dag s middags besteld de volgende dag geleverd. Geweldige service.

Pluspunten

prima Service snelle Reactie perfect Opgelost

geen bezoek de Shoroom in Beek en Donk ( gezellig)

Pluspunten

Overzichtelijke website en duidelijk. Na bezoek in de schitterende showroom hebben we een mooie sfeerhaard gekocht. Konden deze direct meenemen. en dezelfde avond genoten we al van de haard. GEWELDIG

geen

Pluspunten

Altijd bereikbaar snelheid service zeer tevreden

Heb er geen ondervonden

Pluspunten

J'ai vraiment apprécié l'efficacité et la gentillesse des personnes qui ont communiqué avec moi. Pourtant, je passais une commande de France et je ne pouvais que parler Anglais ou Français. Tout s'est passé par mail. L'expédition a été très rapide et je suis très contente de cet achat. MERCI

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijke showroom

mag wel eens een bakje koffie aangeboden worden na een lange rit. Mijn afhandeling van schade is nog steeds niet verholpen vanaf 28-06-2014 het is nu 03-09-2014

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles goed geregeld!!!

Pluspunten

Geweldige service, een element van onze Optimyst haard is kapot garantie is verlopen contact opgenomen met Haardjesland I.v.m de prijs van het onderdeel. Wat schetst onze verbazing geen onkosten voor ons de Haard is anderhalf jaar oud wij krijgen het onderdeel gratis en voor niets toegestuurd van Haartjesland. Een fantastische service waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat dank jullie wel !! M.v.g Hans en Petra Schenkeveld.

Pluspunten

goede verkoop ,alles duidelijk. goede bezorging en afhandeling. zeer tevreden met onze mooie aankoop. ook de afhandeling van het nasturen van de Tablet PC, en de gezellige mail.

nieuwe en ruimere showroom waar jullie mee bezig zijn .

Pluspunten

Perfecte service. Bij het uit de verpakking halen van een aangekochte haard bleek er een beschadiging te zijn aan een bepaald onderdeel.Dit heb ik gemeld bij hen en binnen de kortste tijd werd dit zonder problemen perfect opgelost.Ook de bestelling via internet is perfect verlopen .Ik werd goed geïnformeerd via mail. Dit is dus perfecte service!!!

Pluspunten

klachten worden netjes opgelost mooie haarden

klanten toch wat vaker laten weten als jullie een klacht aan het oplossen zijn . verder prima opgelost

Pluspunten

Snelle reactie op probleemmelding via de mail. Directe analyse van en actie op probleemmelding Vervangend onderdeel per omgaande geleverd

Pluspunten

Alles werd naar wens..op vriendelijke wijze..correct & verzorgd en op afgesproken data afgeleverd ! MVG, Filip

Pluspunten

communicatie

Pluspunten

Zeer tevreden over dit bedrijf. Vorige week een Ruby Fires sfeerhaard besteld, deze binnen 2 dagen binnen gekregen, alleen dit toestel werkte slechts 5 min. Contact opgenomen met haardjesland, en heb binnen enkele dagen een nieuw toestel gekregen van Faber en duurder model. hebben dit voor dezelfde prijs gekregen. wij zijn nu heel blij met de haard. en genieten er elke avond van. TOP SERVICE. Bedankt

Helemaal niets.

Pluspunten

Bj de aankoop van de haard zijn alle afspraken nagekomen en is de haard op de afgesproken datum geleverd. Na ruim een jaar hadden wij een defect. Na een mailtje was het probleem binnen drie dagen opgelost. Communicatie is zeer goed en problemen worden meteen opgepakt en naar tevredenheid opgelost.

Pluspunten

Goede kwaliteit Goede prijs. Verkoop is ter zake kundig en geeft goede adviezen

Pluspunten

Ik kreeg zeer duidelijke info over de manier van levering en ook hoe de betaling moest gebeuren ( belangrijk )! Reeds vier dagen na de bestelling werd er geleverd en hetgeen wij hadden besteld overtrof onze verwachting! Gewoon schitterend! Een pluim voor Haardjesland!

Pluspunten

Leuk enthousiast bedrijf met goede service en kwaliteitsproducten.

Beekerheide 37

5741HB Beek en donk

Over Haardjesland Benelux bv

Haardjesland Sfeerhaarden. Is al 25 jaar het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Volledig gespecialiseerd op gebied van LED wandhaarden en cinewall haarden. De grootste collectie. Met meer dan 1500 haarden direct uit voorraad leverbaar. Dealer van o.a. Dru - Element4 - Dimplex - Faber - ModernFIres