Reactie van het bedrijf
Beste heer H.,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Allereerst vinden we het fijn om te horen dat u ons zou aanbevelen. Dat betekent in onze ogen dat u tevreden bent over onze producten en diensten en daar zijn we erg blij mee.
Tegelijkertijd zien we dat u minder tevreden bent over de bezorging van uw pakket. We begrijpen hoe vervelend dit kan zijn, en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u hierdoor heeft ervaren. Hoewel we zelf helaas geen directe invloed hebben op de bezorging, houden we de prestaties van onze pakketbezorger nauwlettend in de gaten. Het overgrote deel van de afleveringen, 97%, verloopt in één keer goed, maar helaas is dat bij uw bestelling niet gelukt.
Vanwege de grote drukte rondom Black Friday en Sinterklaas heeft uw pakket vertraging opgelopen. Daarnaast zien we in de track & trace-informatie dat er niemand aanwezig was bij de laatste afleverpoging, waardoor de bezorger heeft besloten het pakket af te geven bij een Access Point. We hopen van harte dat u het pakket daar zonder verdere problemen heeft kunnen ophalen.
Nogmaals onze excuses voor de ontstane situatie. We hopen u bij een volgende bestelling weer te mogen verwelkomen en zullen er alles aan doen om uw ervaring dan vlekkeloos te laten verlopen.
Met vriendelijke groet,
Team Euro Events